Arizer Solo II

AR-UK-SO2-BLU Arizer

Kleur:

Stekkertype:

€ 139,00 * 189,00 *
+

Op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €50
 • Alles wat je nodig hebt
 • Uitzonderlijke service
 • AR-UK-SO2-BLU

De Arizer Solo II is de opvolger van de klassieke Arizer Solo. De eerste Solo zette de standaard voor draagbare vaporizers dankzij een buitengewone dampkwaliteit en een robuuste behuizing. Dat vertrouwde gevoel is er nog steeds, nu voorzien van een OLED-scherm, verbeterde luchtstroom en een nieuw uiterlijk.

Verbeterde batterijduur

De batterijduur is altijd belangrijk en is aanzienlijk verbeterd. Je kunt de Solo II per oplaadmoment 20 keer gebruiken. Dat is ongeveer hetzelfde als 3 uur vapen.

Vernieuwd uiterlijk

Net als bij een echte familie zie je de gelijkenis, maar de Solo II heeft een ovaler ontwerp waardoor hij lekker in de hand ligt. De bovenkant kun je nu ook afsluiten met een rubber dop (wanneer het mondstuk is verwijderd.) De oplaadingang is naar de zijkant van het apparaat verplaatst waardoor de vaporizer tijdens het laden rechtop kan staan.

De karakteristiek glazen stelen (mondstukken) van de Arizer Solo 2 zijn vrijwel hetzelfde gebleven. De Solo II wordt geleverd met stelen in twee verschillende maten. Deze stelen kunnen ongeveer .2 gram aan kruiden bevatten. De originele stelen passen nog gewoon op de Solo II.

OLED-scherm

Het OLED-scherm is een van de opvallende verbeteringen van de nieuwe Solo 2. Het scherm laat zien wat de huidige en ingestelde temperatuur is naast de batterijduur. Bovendien kun je het volume van de bliepjes aanpassen (of ze helemaal uitzetten), net als de helderheid en de Celsius/Fahrenheit instellingen.

Snelle verhitting, gebruik tijdens opladen

Dankzij slim design kan de Solo II in ongeveer 40 seconden een temperatuur van 200° C halen. De Solo 2 is tijdens het laden gewoon te gebruiken.

Wat zit er in de verpakking?

 • Arizer Solo 2 vaporizer (zwarte en blauwe uitvoering)
 • 2 glazen stelen (90mm & 110m lengte)
 • 2 siliconen steeldoppen
 • Glazen aromaschaal
 • Riemhouder
 • Roestvrijstalen roergereedschap
 • 4 roestvrijstalen gaasjes
 • Een monster van aromatische kruiden
 • Lader

Hoe gebruik je de Arizer Solo II

Fragen und Antworten meer

Arizer Solo II Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Arizer Solo II"

Reviewer

De Arizer Solo bevalt nu na een keer of tien gebruikt te hebben echt goed.
Eerder probeerde ik de Boundless CF en de Arizer V-tower.

De Boundless: Een van de lampjes voor de temperatuuraanduiding ging na de tweede keer gebruik kapot. Dat gaf me niet veel vertrouwen. Wel een paar keer mee gevaped: De vape was vrij scherp, maar vergeet niet dat het mijn eerste kennismaking was met het fenomeen vapen en het is in het begin erg zoeken naar wat je precies wilt.

Van Azarius mocht ik zonder problemen omruilen naar een andere vaper. Ik koos de V-tower van Arizer. Is wel even een apparaat wat je op tafel zet hoor. Maar heb er wel plezier van gehad, en weer wat geleerd: Want ik wil het liefst convectie ipv conductie, en meer gebruiksgemak dan de V-tower. Die Tower pak je gewoon niet zo gauw te voorschijn. De prijs speelde ook mee in de beslissing. De Firlefly vond ik erg interessant maar is echt duur.

Over de Arizer Solo wordt wel gezegd dat hij te groot is en bij voorkeur thuis gebruikt wordt. Ligt er aan. De eerste keren was ik thuis en dat beviel prima. En ik ben nu onderweg met de solo (hotels) en dat gaat ook prima, zeker als je niet in het openbaar stealth hoeft te vapen. Je kunt het apparaat en twee ladingen wiet in de buisjes meenemen in het foudraaltje en dan kun je twee sessies doen.

De Solo geeft goede vape af met minder gekuch dan ik gewend was. Weet niet of de temperatuuraanduidingen allemaal kloppen, maar met de Solo vape ik op veel lagere temperaturen dan met de V-tower (en de Boundless). Zat ik met de Tower best vaak op 210 en soms 215, met de solo hoefde ik niet hoger dan 194 te gaan. En met in de 180 kreeg ik ook al leuke effecten en VEEL smaak.

Kortom, dik tevreden. Wat wel wennen is, is ervoor te zorgen dat de wiet in de kop het glazen buisje blijft hangen. Als dat goed hangt heb je m.i. het gewenste convectie-effect. De wiet raakt dan de oven niet. Gebruiks- en meeneemgemak van de Solo wordt ook voor een groot deel bepaald door de batterij. Die staat naar een keer of tien nog steeds op 90% (korte sessies). Voor een weekendje weg kun je de oplader dus thuislaten.

Reviewer

Great vaporizer for beginners, everything is easy. And great website, delivery in 24h like they said. There are also some gratis but I didn’t get any of them.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen