Sale
Arizer Extreme Q
Arizer Extreme Q
Arizer Extreme Q

Arizer Extreme Q

7620 Arizer

Stekkertype:

€ 109,00 * 169,00 *
+

Op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €50
 • Alles wat je nodig hebt
 • Uitzonderlijke service
 • 7620

De Arizer Extreme Q is de verbeterde versie van de Arizer Extreme vaporizer uit Canada. De Extreme Q heeft een nieuw design, is zuiniger en heeft een veel stillere ventilator.

De Extreme Q (Quiet) nieuwe functies en verbeteringen:

 • 'Midnight Chrome' afwerking
 • Koeler, compact ontwerp
 • Nu met 3 jaar garantie
 • Helder LCD scherm
 • Nu met 'fast heat' keramische verwarming
 • Precisie temperatuurcontrole, met hitte sensoren op 3 punten
 • Vernieuwd ontwerp met Solid State bedrading. 50% efficiënter

Video

's Werelds EERSTE vaporizer met afstandsbediening!
Hiermee zet je het apparaat aan, doe je de lichtjes aan of uit, verander je de snelheid van de ventilator, kies je tussen de 2 of 4 uur timer-functie, zet je de geluidsfunctie aan of uit, verhoog of verlaag je de temperatuur, of kies je voor een van de 9 vooraf ingestelde temperaturen.

Glas
Waar mogelijk is duurzaam glas gebruikt. Waarom? Glas reageert niet met andere stoffen en is vrij van gifstoffen, waardoor een zachte, smakelijke damp verkregen wordt.

Nauwkeurige Temperatuur Controle
Nauwkeurigheid is van groot belang, en de Extreme is buitengewoon nauwkeurig. Het mooie LCD display toont zowel de ingestelde als de feitelijke temperatuur.

Omhoog gerichte Cycloon pijpenkop
Hij heeft een perfecte afmeting en hij is van glas! De kop staat rechtop, zodat de lucht er gelijkmatig door geblazen wordt zodat de werkzame bestanddelen optimaal vrijgemaakt worden.

Keramisch verwarmingselement met levenslange garantie
Er is gebruik gemaakt van een keramisch verwarmingselement zodat er geen toxines of nare geuren vrijkomen, wat het geval is bij sommige metalen verhittingselementen.

Lange inhalatieslang
Zorgt voor koele, zachte en smakelijke damp. Het materiaal is van medische kwaliteit.

Los te koppelen ballonnen
Heb je eenmaal geïnhaleerd uit een ballon, dan wil je nooit meer anders. De ballon kan losgekoppeld worden zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Zeer handig ook als je met een groepje mensen van de vaporizer gebruik wilt maken.

Verwisselbare glazen mondstukken!
De extra mondstukken kunnen makkelijk aan het slangetje bevestigd worden, zodat meerdere gebruikers van de vaporizer gebruik kunnen maken zonder zich zorgen te hoeven maken over het verspreiden van bacteriën en virussen.

Timer
Het apparaat schakelt vanzelf uit na 2 of 4 uur. Je hoeft je dus niet steeds af te vragen of je het apparaat wel af had gezet.

Geïsoleerde dubbele wand, roestvrij stalen behuizing
Hoogwaardig en stijlvol roestvrij staal, met veilige, niet-toxische materialen geïsoleerd, zodat het apparaat aan de buitenkant koel aanvoelt.

Voor meerdere doeleinden te gebruiken
Kan gebruikt worden als stoomgenerator, vaporizer, potpourri lamp en aromabrander.

LED indicatielichtjes
Tonen de status van de vaporizer.

Digitaal LCD display
De LCD display toont ingestelde en werkelijke temperatuur (Celsius of Fahrenheit), snelheid van de ventilator, en de timer.

Ventilator met drie snelheden
Ervaar hoe de verschillende snelheden de samenstelling van de damp beïnvloeden, en wat voor gemak het geeft bij inhalatie door het slangetje of de ballonnen.

Koel blauw licht
Ontspannend en aangenaam.

Ronddraaiend glas
Het inhalatieslangetje kan alle kanten opgedraaid worden! Doordat de onderdelen kunnen draaien, is het een stuk aangenamer om het slangetje te gebruiken.

Draagbaar
Draagbaarheid en gebruikergemak is belangrijk. Een accu is los verkrijgbaar.

High Tech ontwerp
Er is aandacht besteed aan elk detail om te zorgen dat je jarenlang op het apparaat kunt rekenen.

Onderdelen

 • 1 afstandsbediening
 • 2 ballonnen
 • 1 klein slangetje voor de ballonnen
 • 1 lange slang (circa 90 cm)
 • 2 extra mondstukken
 • Potpourri schaaltje
 • 2 Cycloon pijpenkoppen
 • 1 stokje om kruiden los te maken
 • Extra gaasjes
 • Gebruiksaanwijzing
Fragen und Antworten meer

Arizer Extreme Q Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Arizer Extreme Q"

Reviewer

This is a perfect hybrid of the HerbalAire and the VapirRise. The fan ability of the vapirrise the ceramic heating of the HerbalAire. Best part it's easier to clean than the vapirrise, and made of more pure materials than the HerbalAire. Glass elements are easily cleaned with IPA. Heating is quick and quiet and you can turn the fan off. Sturdy base unlike the HerbalAire.

Reviewer

 • + Aan te raden voor medisch gebruik
 • - Ventilator werkt beetje haperend, maar werkt

Was niet zoals verwacht, maar veel beter! Arizer Extreme Q gekocht voor medisch gebruik, ook voor valeriaan of lavendel...Met alle info die ik op Azarius vind, heb ik veel nuttige tips over aangeraden temperatuur voor veel soorten kruiden. Deze info zelfs afgedrukt en aan de huisarts gegeven, om in mijn behandeling meer op te nemen. Ventilator in vaporizer heel hulpvol voor mensen met zwakke longen, of ademhalingsproblemen. De lucht wordt in de mond geblazen, dus was voor mij DE keuze voor Extreme Q, en bij Azarius bestellen, dat is nog nooit tegengevallen qua service.

Reviewer

C est une machine qui fonction pas sa chauffe mais rien qui se passe super 200€ à la poubelle qu'elle arnaque

Reviewer

In theorie ziet deze er uit als de top maar minder is waar. Het grootste nadeel zit hem in de temperatuur en dit zal wel bij de meeste vaporizers nog het geval zijn want de temperatuur die je afleest is NIET de temperatuur waar de kruiden zijn. Deze temperatuur ligt een stuk lager en ik heb correspondentie gehad met Arizer zelf maar ze willen deze fout niet toegeven! Ik heb uitvoering getest met verschillende meetapparatuur en de temperatuur komt niet boven de 210°C op de plaats waar de kruiden zich bevinden. Dit is een zeer groot nadeel want volgens studies blijkt 230°C de best mogelijke temperatuur is om zo ook de CBD's in de rook te krijgen en dit lukt bij deze dus niet. Zelfs de Volcano haalt dit niet en zelfs roken uit zo’n ballon is zelfs giftig ivm. de weekmakers die in die kunststofballon zitten maar we hebben het nu over Arizer.

Een nog groot nadeel is dat deze pas de 200°C haalt daar waar de kruiden zich bevinden na +15 minuten. Dus het is niet zo dat je met deze onmiddellijk aan de gang kunt gaan. Kan wel maar dan is ie een stuk minder effectiever. En dan haalt ie nauwelijks de 210 EN deze temperatuur is verre van stabiel te noemen want zodra je wiet wil bijvullen of je wil het fijner stampen met de glazen pen die je erbij krijgt, daalt de temperatuur met zo'n 10-15 graden en dat duurt weer minuten voorleer het weer aan de max. temperatuur zit. Dus de temperaturen die ze hierbij schrijven zijn de temperaturen van de warmtekamer maar NIET de temperatuur daar waar de kruiden zich bevinden.

Dit is volgens mij het meeste voorkomende probleem bij de meeste vaporizers. Ik heb veel reviews gelezen maar iedereen gaat de mist in wanneer het komt bij het meten van een stabiele temperatuur en dat deze ook wel degelijk de 230°C haalt. Ik weet niet welke vaporizer hier aan voldoet? Dus in mijn ogen is deze vaporizer te zwak om een constante temperatuur van 230°C te halen daar waar de kruiden zich bevinden en het duurt ook in mijn ogen veel te lang voor 200°C te halen. 15 minuten liefst! Ook dien je hierbij de fan op stand 1 te plaatsen want de fan op stand 2 en 3 haalt verre van de 200°C en op stand 0 kom je niet hoger dan +-130°C. Ik zie dan de temperatuur dalen naar +-170°C dus die fan 2 en drie hebben weinig betekenis wanneer je kwalitatieve damp wil krijgen en die krijg je bij deze zoal niet want de meest CBD's blijven in de wiet en krijg je met deze niet los.

Dat gebeurt pas rond een stabiele 210-230°C en stabiel is deze verre van tijdens het gebruik. Maar dit is ook het probleem bij de meeste op dit moment hoor! De volcano haalt het zelfs niet want die kan maar tot 210 maar staat er wel duidelijk bij terwijl het bij deze een verkeerd beeld geeft aan ons want ik heb deze speciaal gekocht omdat erbij stond dat de max. temperatuur 260 is maar die haal je verre van daar waar de kruiden zich bevinden.

Ook is het zo dat ik in het begin wiet in mijn mond kreeg omdat nergens in de handleiding staat dat je ook een filter tussen de slang en de wietkamer dient te plaatsen. Daar ben ik nu wel achter gekomen dus dat is opgelost.

En zelf vind ik het bedrijf ook arrogant want zij blijven maar volhouden dat het wel die temperatuur haalt maar ik krijg ze niet van hun luie stoel af omdat nu eens zelf te gaan meten. En bewijzen kunnen ze het ook niet want ze hebben er dan ook geen testresultaten van de temperatuur in de wietkamer! Krijg alleen maar lege woorden van hun terug Ik krijg dan antwoorden van dat het ingewikkeld is omwille van de algoritmes enz... maar dat is allemaal onzin. Ik heb in het begin het gemeten met aluminium folie erop en daar dan ene meter in te steken. 210 max na 22 minuten en daarna heb ik deze mee na het werk genomen waar we zo'n laser hebben om temperatuur mee te meten en dan kom ik niet boven een max. temperatuur uit van 215 graden maar zodra je er kruiden in doet of ze fijner wil aanstampen zakt deze temperatuur onmiddellijk 10-15 graden en duurt minuten eer ie weer op temperatuur is.

Dit is dus mijn bevinding met mijn eerste vaporizer. Wel zeggen dat het over het algemeen een handig ding is en je kan er zeer zeker stoned van worden maar ivm. gezondheid en om die CBDs mee te krijgen scoort deze zeer ondermaats en dit zal bij de meeste nog zo zijn?

Waarom 230°C zo belangrijk is lees je hier... http://pgmcg.nl/kun-je-cbd-verdampen-can-you-vaporize-cbd/

Reviewer

Der Arizer kam heute mit der Post bei uns an. Der Versand dauerte drei Tage und wir freuten uns sehr, als der Postbote uns das Paket heute Nachmittag dann in die Hand drückte waren wir stoned.

Nun sind wir richtig stoned. Richtig krasses Teil!

Reviewer

Reviewer

Echt een heel mooi apparaat en werkt super! Met slang of ballon t maakt niet uit. Is voor mij de eerste Vap ervaring en vind het lekkerder dan blowen!! Je proeft wiet zoals wiet bedoeld is.

Reviewer

Reviewer

Dit apparaat is fantastisch!

Bovenstaande review over dat het een halfuur duurt om stoned te worden gaat voor mij niet op.
Een zak vullen en inademen is genoeg voor een high, en gefixt binnen 10 minuten, 5 min opwarmen, 5 min vollopen.

Als je hem op 220 zet word je echt zeer stoned. Volgens mij verbrand je dan de wiet nog wel enigszins. Maar rond de 175 word je heerlijk subtiel high. Het is niet zo'n zwaar drukkend gevoel als een joint roken. Meer een high die altijd wel ff tussen door kan ;) Voer je de temp. op dan word de damp dikker en meer merkbaar in keel en longen.

Een keer googlen en je ontdekt dat THC vanaf 157 graden verdampt, spoedig dat eens proberen, kijken wat en PURE THC high is.

Bij twijfel, zeker doen!!

Reviewer

This vaporizer is a great buy. It works very well once you get to know it. I have been using this Vaporizer for a few months now. I barely combust at all because this works so great!

The first couple of uses for me, wasn't mind blowing and I was under the same impression as most people when they first try Vaporising: Is that it doesn't get you as high or the same as combustion. Once you get into using it better and knowing what temp is good for you, then you get a better, cleaner high than combusting.

Some tips with the extreme Q:

- Perfect temp for me is 220C the stone has a great balance at this temp (this can be adjusted for preference)
- Don't grind up the herb to fine, this makes it hard to draw because the elbow screen holes are small
- If you want to use Keif or grind the herb more finely sandwich it between some more course herb
- You can vape hash in it as well with the sandwich method, works great! But don't use hash alone it will clog the elbow screen
- Give the vaporiser 15 minutes to heat with the bowl on at the desired temperature, then load the herb in it. This will give you better results, quicker.
- It takes a few draws to start getting thick vapour be patient
- For me about 2-3 draws equals a good bong hit, but uses a fraction of the herb. A bowl on the Extreme Q goes a long way.

I haven't used the bags yet, but using the whip is great.

It is light fairly sturdy. A little bit ugly, but the components are made with your health in mind and easy to use. The top loading bowl is great over the side loading bowl on most desktop vapes. It is all around a great vaporizer, I highly recommend it!

Reviewer

Om men longen een plezier te doen deze vaporizer gekocht, na een dagje of 3 is het is tijd voor review :)

Het effect: fantastisch ! je hebt veel minder nodig en de high blijft veel langer hangen !

Allereerst, het is een heel andere rook en deze moet je even wel gewoon worden. AL bij al vind ik een gewoone joint lekerder

Ik heb beide systemen geprobeerd de bag & rechtstreeks. Als ik rechtstreeks blow, vind ik het niet zo lekker de bag daarin tegen kan best wel aangenaam smaken ! Al moet je wel even zoeken naar wat jij lekker vind.

Persoonlijk zet ik hem op 200-210°c met de laagste fan settting, zo kan je een goede zak volblazen met een leuke concentratie. Met de helft van een gewoone jont ben kan ik dan een ballonetje of 4-5 vullen wat een leuke high teweeg brengt ;)


Maar hier wringt het shoentje, Het is best vervelend om elke keer zo'n bag te vullen, EEn zakje is nameljk niet genoeg. (ik krijg de rook niet dicht genoeg). En dan ben je snel een half uurtje bezig om een leuke high te krijgen. Met een joint heb ik dit effect al na 5 minuten.

Dus jah, Ik ga dit zeker blijven gebruiken, maar als ik niet zo veel tijd heb zal ik nog steeds een joint roken. Verder het ballonnetjes gedeelte kan voor buren/ouders/fammillie extreem "Junkie" overkomen. Leg heb zeker uit dat dit systeem beter is !

Reviewer

Buy it. It will change your life.

Reviewer

Hallo,
ich bin immernoch durchweg von dem vaporizer begeistert.
Hat man sich erst einmal richtig an einen vapo gewöhnt (der wirklich gute qualität hat und somit beständig ist), dann macht es auch immer mehr spaß. Ich ziehe das vaporisieren heute meistens dem rauchen vor, allerdings ist die wirkung etwas unterschiedlich zwischen den konsumformen.

oralkonsum: selbst kleine mengen Cannabis haben eine wirkung, zwar schwach ausgeprägt, aber eher lebhaftes high. Ab 0,5g wird es stärker körperlich, aber bleibt angenehm. Langanhaltend.

vapo: ähnliches high, aber etwas unschärfere wahrnehmung. der unterschied zum rauchen liegt auch sehr im gefühl beim harzen. vaporisieren ist angenehm, bis man eben ein pappmaul bekommt. dazu sollte man was trinken oder einen wasserfilter ins system einbauen. was auch geht ist, einen kleinen schluck wasser in den schlauch zu schütten, der vapo sollte auf der richtigen höhe stehen, oder man biegt den schlauch richtig^^

rauchen: Johnnys sind meistens schon irgendwie genießbar, vor allem unterwegs wenn es schnell gehn soll. ein stylefaktor spielt dabei auch eine rolle. aber mir mißfällt der gedanke, was man dabei alles einatmet. das kann ein leichtes oder auch stärkeres ekel-gefühl hervorrufen. rauchen hemmt mit den verbrennungsprodukten auch einige enzyme im organismus, das kann einen schlapp machen oder unwohlsein hervorrufen.
Bong: rauchen für härtnerköppe. homöopathische purköpfe können aber durchaus interessant sein [0,03-0,1] ;)


Der extreme-Q ist ein super gerät, sicherlich so gut wie volcano oderso! mit dem schlauch hat er aber noch ein feature mehr, und den schlauch bevorzuge ich nach längerem hantieren mit den ballons. beide modi sind gut.

Das einzige problem das ich habe ist, dass das sieb verstopft oder iwann total zugehascht ist. am besten reinigt man das regelmäßig. am schlimmsten ist es wenn man die cyclone bowl komplett voll macht, man kann aber auch das material nicht zu klein brösln, etwa die blüten von hand auseinanderreißen und eben nur nen halben kopf maximal reinzwitschern ( ist sowieso genug :D )
manchmal ist das verhältnis der zugeschmocktheit vom sieb aber auch eine hilfe beim ziehen, weil das material gleichmäßiger vaporisiert.

also es gibt viel zu entdecken! :D kauft das!

Reviewer

Na 30 jaar sigaretten met weed gerookt te hebben is dit een openbaring voor mij. Is een multifunctioneel apparaat dat voor meerdere zaken kan dienen.
Maar : perfect voor gezond THC te inhaleren zonder verbrande sigaretten na te laten !
Een aanwinst zonder twijfel.

Reviewer

Ich habe mir diesen Vaporizer vor gut einem Jahr gekauft und kann ihn wirklich jedem empfehlen.

Man wird wirklich sehr high bei cannabisgenuss, doch auch andere Kräuter und Tee machen sehr viel spaß damit zu konsumieren.
Salvia ist möglich zu konsumieren, doch ist die wirkung sicher unvergleichbar mit der wirkung durch eine bong.

Generell lässt sich zum vaporizer sagen, dass alle wirkungen von rauschmitteln sehr smooth und angenehm kommen, werden sie vaporisiert. die bong ist bei allen drogen ein viel stärkerer oder körperbetonterer rausch, aber ist es das wert? wieso nicht total angenehm berauscht sein, wenn bong sowieso häufig schon zu unangenehm ist?

Aus einem kopf cannabis kann man auf jedenfall bis zu 3 mal ziemlich high werden, und auch verschiedene highlevel erreichen, da die inhaltsstoffe bei verschiedenen temperaturen verdampfen.
auch mit sehr geringen mengen (0,1g) lässt es sich sehr gut high werden^^. hatte sogar schon mit ~0,05g eine merkbare wirkung erreicht.

Der dampf ist sehr angenehm, ich würde mir diesen vaporizer auf jedenfall wieder kaufen, da auch lebenslange garantie auf das heizelement besteht.

LG

Reviewer

der extreme vaporizer ist so ein sehr gutes gerät weil er ballon und shishamodus hat und der preis stimmt auch zur qualität er steht dem volcano um nichts nach

der nachteil beim extreme vaporizer ist ersten wenn man zum 3 mal den ballon in folge füllt (ab 190grad)wird der vaporizer sehr heiß und dadurch auch´s mundstück des ballons

und es kommt sehr viel feinstaub in den sack durch das gebläse und dadurch habe ich mir mit kohle bong adapter bzw aschefängern usw.den dampf genuss feinstaub frei gemacht meine lunge dankt es mir.und durch den bong adapter usw. wird auch das mundstück nicht mehr heiß. für kräuter und planzen aller art perfekt und sowieso für den kiffer perfekt geeignet ich war ca.3 tage lang fett durch nur 2 ballons bei 220 grad.der vaporizer hält auch die temperatur konstant ja ein schönes teil!
ja und sonst ist der extreme vaporizer ein feines gerät für den preis ich sag nur KAUFEN leute und gesund noch dazu weil es ja nur dampf ist =)

Reviewer

Ok hier gaan we.

1. de winkel die is super proper info and erg fijne sfeer.
2. online bestellen is ook super wat een levering.
3. Arizer Extreme oooh men wat is die fijn om mee te werken.
Het is mijn eerstye vap en ben er zo blij mee.

dit is een aanrader.

Reviewer

Das Teil rockt!
Ein voller Ballon produziert ein sehr lebhaftes High.
Hätte nicht erwartet von so wenig Hecke mal so geflashed zu werden. Der Geschmack ist angenehm und sauber(!), ungewohnt aber gut.
Um mehr "Rauchgefühl" zu erfahren regelt man die Temeperatur höher. 210 Grad empfand ich als angenehm rauchbar und auch im Shishamodus nicht als heiss.
Dieser ist auch sehr nett, wenn Besuch im Haus ist, da er meiner Meinung nach einen sozialeren Aspekt hat, als ein Ballon. Aber auch nur, weil der Ballon mich ans Klebstoffschnüffeln erinnert.

Reviewer

This vaporizer gets 5 stars from me, because:

-It's multi-functional (aroma therapy, shisha and balloons)
-you can make it portable (by buying the battery)
-compared to other vaporizers of it's class, not so expensive
-IT'S GOT A REMOTE CONTROL !!!
-and the lights beneath it, makes it look f*cking awesome
-you can change the balloon with other bags

And since i'm using all kinds of neat herbs with horrible tastes and their flavour kinda stays in de balloon, i can easily throw away the bag from the mouthpiece, fix an other bag on to it and start using that as a balloon.


There's only 1 little downside, but not really and that's it can be a bit to slow (if you want to thoroughly vaporize it).
and some part don't quite fit well (like putting the balloon on the rubber hose).

But in the end it does it job and it does it well so 5 stars
(PS: you should try peppermint in it at 150-160 C*, it's godlike)

Reviewer

Alright now, I’ve been the proud owner of a V-Tower Extreme for two weeks now, and feel it is time to give my fair and balanced assessment of the unit for all the world. I've been interested in vaporizing for some time now. I started out with the standard lightbulb setup, then sidegraded more than upgraded, to an el cheapo conduction-based unit. Neither proved very satisfactory, and I reverted to just smoking pure weed for a while.
Sometime last year I came upon the Vaporgenie, however, which struck me as a small engineering miracle: an ultraportable, butane powered convection vape. I ordered one of these and it has been my default delivery method since. I can get ripped off one bowl of strong Amnesia haze with it, and the hits are dense and tasty. The disadvantage, though, is that the bowl is pretty small, so if you’ve got to smoke more than one bowl’s worth, this may prove to be a bit of a hassle.
I’d say the VG is fine for the quick THC fix, but for other herbs, where you'd need to consume a lot more of to get any effect at all, it is not so ideal. And because vaporizing really opens up the possibilities for safely experimenting with any number of different psychoactive herbs, I eventually decided to invest in a proper forced air vaporizer.

The multi-functionality and particularly the balloon function of the Extreme appealed to me, so after having done some preliminary research I hopped over to the Azarius store (Hurrah!) and picked one of these babies up, only stopping by De Dampkring on my way home for some legal (in Amsterdam, that is) herbs. When opening the box I was struck by how small it is, much smaller than you'd expect. The build quality of the main unit seemed sturdy enough, and it comes with a plethora of bags, glass pieces, whips and related tubing in order to facilitate the different functionalities, all meticulously bubble wrapped.
Now this is something to take into consideration when it comes to the Extreme, namely that if you're planning on doing a lot of travelling with your V-Tower, you'll have to come up with some kind of transportation system for the paraphernalia. The glass parts seem durable enough, but they are glass, hence susceptible to breakage through accidental crushing, dropping, etc. I cut up an old T-shirt to pad the glass parts and kept the Ziploc bag everything came in.

The first thing I wanted to try was the balloon function. I’d never had the fortune of having a session with a Volcano (I am a bit of a Lone Vapor) but balloons always struck me as a superior delivery method. First, however, the balloons had to be assembled, which proved an arduous task – to me - and I was glad I wasn't blazed yet. Maybe I'm just retarded when it comes to interpreting instruction manuals, and eventually I figured it out, but I felt it could have stunted lesser gods. Well, maybe I just didn't want to break anything before getting my vape on.
So I loaded up a moderately packed bowl, hooked the balloon up to the mini-whip, set the temp to 220 and hit the “3” button on the remote. Within minutes I had a big bag of equally cool and flavoursome vapour, but it wasn't very dense. Nevertheless, it got me buzzed, and I filled up a subsequent bag which got me fully ripped. Since then, though, I’ve learned to let the bowl and herbs heat up for a good 4-5 minutes on top of the unit, to experiment with lower fan settings, which allows me to get all the good stuff in one balloon. I read a tip somewhere by someone who progressively turned up the fan speed from 1 to 3 when filling balloons. Five stars for the Extreme already, anyway.
After this night of revelry, I tried the whip the following morning with what was left in the cyclone bowl from the previous night. I was expecting to maybe get a little lifted, but as it turned out the herb was less spent than I’d thought, and I ended up getting high out of my mind first thing in the morning, right before having to go to work. I'd have gotten this unit even if it only inflated balloons, but the whip functionality surpassed my expectations.

Overall, I'd say this unit is worth the cash, and the best vaporizer you can get for the money right now. It's an investment, for sure, but if you're one of those smoke weed everyday types, most definitely worth considering. Again, a proper vaporizer opens up a world of possibilities where other herbs besides everyone’s beloved ganja go are concerned. Over the last weeks I've tried Damiana, Wild Dagga, Skullcap, Calea Zacatechichi, green tea and combinations of these. It's not quite a foolproof device, but this is what comes of allowing users greater control. Once you get a feel for the proper fan-speed/temp ratio for the herb you’re trying to vape, it is the money.

As a final note I have not so much a critique as a feeling, and it is something I've heard very few people about. It is that, particularly when I'm already high, it is a somewhat, how to put this, estranging feeling to have a microprocessor aided electronic system help me in getting my daily canabaloids. Maybe it’s just pot paranoia, but some nights I look at this thing and feel like I’ve invited a sinister interdimensional being into my life, like any moment it could transform into a little, heavily armed robot, or something like that, and commence ripping up my soul. I don't know if anyone else knows that feeling of having bought a new piece of electronic equipment and it just utterly fails having it utterly fail to integrate into your home for no readily apparent reason. It just sits there, smugly shining while its LED lights menacingly blink. Maybe it just takes time to get used to it, and there was a time not so long ago when it seemed inconceivable to have a computer in the living room as well, but still.
Maybe what I'm trying to say with all this is that the visual craziness factor of the Extreme is something which needs to be taken into consideration . Put it this way: I'd much rather get caught smoking a fat blunt than while filling a vapour balloon, and having to explain what the hell it is I'm doing. That goes for vaporizing in general though, despite the fact that it's healthier in so many ways, to an uninformed outsider it would probably come across as pretty depraved, on par with smoking crack or sniffing glue out of the sandwich bag.


Reviewer

I tried it in a coffeeshop and it is great!
The old king, the volcano digit is fallen!
And here is the new one: Arizer Extreme!
I'm going to buy one soon :)

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Screen size: 19
Screen size 2: 12
Heating technique: Full convection
Portable / Desktop: Desktop
Compatibility: Herbs (flowers)
Heat-up time: 1-3 minutes
Adjustable temperature: Yes
Brand: Arizer
Automatic switch-off: Yes
Balloons only: Yes, 2 balloons
Delivery method: Dual-use
Temperature range: 50��C - 26