VaporizersAccessoiresOpbergdoosjes

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Opbergdoosjes

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met zo'n overvloed aan kruiden om te verdampen is het bijna een must om een fatsoenlijk opbergdoosje te hebben om alles goed in te kunnen bewaren. Onze selectie opbergdoosjes voor vaporizers bevat producten met een waterdichte en geurloze sluiting voor kruiden en daarnaast ook makkelijke oplossingen voor oliŽn en andere vloeistoffen.

38 artikelen

Sorteer op:

Bij roken komen veel spullen kijken. Het meenemen van rookgerei, pijpjes ťn kruiden ťn vape accessoires kan wat gedoe zijn. Deze stevige en compacte†Removable Pod van Ryot biedt hulp.†…
1 stuk - US$ 5,19
Hoe kun je veilig je een vaporizer met wat pretkruiden vervoeren zonder slapende honden wakker te maken? Ryot biedt alle bescherming die je nodig hebt.
Neem je beste vaporizer in stijl mee naar een dampsessie dankzij de Ryot SmellSafe HeadCase.
Uitgekiende etui van zakformaat heeft plek voor alle vaporizer- en rookbenodigdheden. Veel slimme oplossingen en je hoeft ook niet meer bang te zijn voor "die" geur.
De ontwerpers van Ryot hebben lang en diep nagedacht over je vaporizer met als resultaat het nieuwe design van de Ryot SmellSafe Piper NoGoo.
Storz and Bickel doseringscapsules zijn ontworpen om het reservoir van je vaporizer superschoon te houden.
1 doos (40 stuks) - US$ 14,72
Storz and Bickel houder met 8 doseringscapsules zodat je altijd afgemeten hoeveelheden kruid in je vaporizer kunt laden.
1 stuk - US$ 6,64
Wat te doen met geconsumeerd materiaal van je stem of slang stijl vaporizer? Spuug uit. Spuug het in de universele The Vape Spittoon om precies te zijn.
1 stuk - US$ 33,48
Deze innovatieve opbergbusjes zijn perfect voor het vers houden van je wiet, kruiden en rookwaar. Waterafstotend, geurloos en luchtdicht.
In deze hippe opbergbusjes blijven je kruiden, marijuana en rookwaar gegarandeerd voor een lange tijd vers. Luchtdicht, geurloos en waterafstotend. Deze zijn ondoorzichtig want niemand hoeft te weten wat er…
Elegant magnetisch houten ding om je VapCap en vape materiaal in op te bergen? Jazeker.
Handige opslagtube voor je VapCap. Veilig en geurvrij.
Vitavac is de allerkleinste versie van de Tightvac. Past gemakkelijk in je broekzak of tas. Luchtdicht, geurvrij en waterbestendig.
Vitavac is de allerkleinste versie van de Tightvac. Past gemakkelijk in je broekzak of tas. Luchtdicht, geurvrij en waterbestendig.
Ga je iemand bezoeken met een Volcano? Vul dan alvast wat capsules en draag ze discreet (en veilig) mee met deze waterdichte sleutelhanger.
1 stuk - US$ 5,48
Vul je Volcano alvast van te voren met deze doseringscapsules voor vloeistoffen. Handig en netjes zodat je favoriete vaporizer nooit meer vies wordt!
40 stuks - US$ 45,88
Vul alvast wat capsules met je favoriete vloeistof en bewaar ze veilig in deze Volcano houder.
1 stuk - US$ 11,25
Druppelkussens vullen met vloeistoffen voordat je ergens gaat vapen is heel praktisch. Deze handige sleutelhanger zorgt ervoor dat ze aankomen zonder een druppel olie te verliezen.
1 stuk - US$ 8,95
Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.