VaporizersAccessoiresOverige accessoires

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Overige accessoires

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Nog meer handige vaporizer accessoires. "Oh Azarius, waar zou ik zijn zonder jullie?".
Een uitstekende vraag!

53 artikelen

Sorteer op:

Is de spiraal van je SubX de straat opgerold waar hij vervolgens door een vrachtwagen werd platgereden? Hier zijn de vervangende spiralen.
GeÔnteresseerd in het dampen van e-liquids? Met de SubX Subohm tank zul je de grootst mogelijke hoeveelheden damp kunnen produceren.
2.0 ml - US$ 34,62
Compacte stormaansteker met een krachtige jet vlam. De vlam van een stormaansteker geeft meer warmte af dan die van een normale aansteker, waardoor ze beter geschikt zijn voor het verhitten…
1 stuk - US$ 7,63
Flamez tabaksteentjes om tabak vochtig te houden. Bevochtig een steentje met enkele druppels water en stop deze tussen je tabak (of rook mix). Het blijft langer vochtig en droogt niet…
1 piece - US$ 1,76
Greengo tabaksteentjes om tabak vochtig te houden. Bevochtig een steentje met enkele druppels water en stop deze tussen je tabak (of rook mix). Het blijft langer vochtig en droogt niet…
1 stuk - US$ 1,76
Wat te doen met geconsumeerd materiaal van je stem of slang stijl vaporizer? Spuug uit. Spuug het in de universele The Vape Spittoon om precies te zijn.
1 stuk - US$ 34,03
Verwisselbare glazen mondstuk, slangetje en kop, geschikt voor alle Top-Vapor vaporizers (VP100, VP110, VP600 and the Pyramid vaporizer).
1 stuk - US$ 11,15
Een USB naar micro USB-kabel waarmee je de TopBond Odin, Torch en Novae vaporizer kunt opladen via de computer. Kan ook gebruikt worden voor andere elektronische apparaten met een mini…
1 stuk - US$ 5,28
Magnetisch instrument om je VapCap aan op te bergen of een vervangstuk voor de DynaStashER.
1 stuk - US$ 7,63
Wil je een vaporizer efficiŽnt vullen en aanstampen? Met de Scoop-N-Tamp schep je wiet veilig in de kamer gevolgd door een licht duwtje met de andere zijde.
1 stuk - US$ 27,58
Butaangas aanstekers worden heter dan normale aanstekers en laten geen roet achter op glaswerk, zoals glazen pijpjes en vaporizers.
1 piece - US$ 18,78
Het moderne leven vereist een stormaansteker. Hoe ga je anders je VapCap of Sticky Brick vaporizer verhitten? De Zorr Jet Flame is de betaalbare optie.
zwart - US$ 2,93
Dit zijn sterke hersluitbare zakjes van 50 micron transparant polyethyleen. Deze zijn voor meerdere doeleinden te gebruiken.
Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.