Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Storz & Bickel

Stacker 4

Stacker 4

4079 Stacker

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 24,95 *
Hoeveelheid Prijs per stuk
tot 3 € 24,95 *
vanaf 3 € 23,45 *
vanaf 5 € 21,96 *
vanaf 10 € 20,46 *

Niet op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 4079

Stacker 4 is een buitengewoon krachtige fatburner! Je stofwisseling wordt gestimuleerd, je hongergevoel verdwijnt en je hebt volop energie! Deze variant differentieert zich van de andere Stackers doordat deze speciaal gericht is op het verliezen van veel kilo's op korte termijn.

Gebruik

1 capsule na de maaltijd, niet meer dan 3 capsules per dag. Om de kans op bijwerking te verminderen kunt u bij het afslanken het on-off schema volgen: 5/6 weken gebruiken, 2/3 weken pauze, dan weer 5/6 weken, et cetera.

Effecten

De sterke werking van deze Stacker is te danken aan de combinatie van groene thee, cafeïne, peper en Yerba mate. Deze componenten versterken elkaar en nemen het hongergevoel weg, ze stimuleren de vetverbranding net als ephedra, maar hebben een minder grote invloed op het hart en de bloedvaten. Ook hier is dus geen speciaal dieet nodig, maar gezond eten en vooral veel bewegen draagt wel bij aan een sneller resultaat. Dit hoeft niet moeilijk te zijn want Stacker 4 geeft veel energie: genoeg om u de hele dag door energiek te voelen.

Ingrediënten

Groene thee 60%, Yerba mate (fruit), guarana, Capsicum annuum (peper), kola noot, Siberische ginseng en cafeïne.

Waarschuwing

Stacker 4 Ephedra Free is niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Raadpleeg eerst een deskundige bij gelijktijdig gebruik van andere middelen en stimulerende middelen als cafeïne. Niet te gebruiken bij hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaatproblemen. Niet te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.

Fragen und Antworten meer

Stacker 4 Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen

Eigenschappen