Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Storz & Bickel

Stacker 2

Stacker 2

365 Stacker

€ 24,95 *
Hoeveelheid Prijs per stuk
tot 3 € 24,95 *
vanaf 3 € 23,45 *
vanaf 5 € 21,96 *
vanaf 10 € 20,46 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 365
Stacker 2 is speciaal gefabriceerd voor mensen die overgevoelig zijn voor ephedra, of het soms onrustige gevoel dat dit kan veroorzaken willen vermijden. De stof ephedra is vervangen door een krachtig kruidenmengsel. Deze stoffen zijn qua werking heel erg gerelateerd aan ephedra, maar geven niet het onrustige gevoel wat veel mensen krijgen bij ephedragebruik.

Stacker 2 effecten

Stacker 2 zorgt voor een verhoging van de voedselvertering, geeft veel energie en laat het hongergevoel verdwijnen.
Door een uitgekiende samenstelling van synephedrine, kolanoot, witte wilgenbast en chromium-picolinaat is Stacker 2 in staat de vetstofwisseling te stimuleren en u te laten afvallen zonder u met een hongergevoel te laten rondlopen.

Gebruik

1 capsule per dag voor het eten. Om de kans op bijwerking te verminderen kunt u bij het afslanken het on-off schema volgen: 5/6 weken Stacker 2 gebruiken, 2/3 weken pauze, dan weer 5/6 weken Stacker 2, etcetera. U kunt Stacker 2 ook gebruiken ter verlichting van de luchtwegen, en voor het bevorderen van de stofwisseling.

Ingrediënten

Kolanoot, yerba mate, Cassia mimosoides extract, witte wilgenbast, cafeïne, Tri-GuggLyptoiden complex bestaande uit groene thee, guggulsterone en gymnema.

Waarschuwing

Gebruik geen Stacker 2 indien u last heeft van hoge bloeddruk, bij hartproblemen, zwangerschap of indien u diabetisch bent. Gebruik Stacker 2 niet langer dan twee maanden achter elkaar.

Fragen und Antworten meer

Stacker 2 Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen

Eigenschappen