Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Kratom Maeng Da tinctuur (Sacred Plants)

Kratom Maeng Da tinctuur (Sacred Plants)

16627 Sacred Plants

€ 34,95 *
Hoeveelheid Prijs per stuk
tot 3 € 34,95 *
vanaf 3 € 32,85 *
vanaf 5 € 30,76 *
vanaf 10 € 28,66 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 16627

Volledig spectrum kratomtinctuur met een ongeëvenaarde sterkte! Sacred Plants maakt het mogelijk door extractie van originele kratom Maeng Da bladeren wat resulteert in maar liefst 75 mg mitragynine per ml.

De tinctuur wordt geëxtraheerd door middel van een zeer geavanceerd extractieproces. De bladeren van alleen de beste Maeng Da worden gebruikt voor deze donkere, krachtige vloeistof.

Dit vloeibare extract bevat een volledig spectrum aan alkaloïden, wat de intense en karakteristieke effecten verklaart die de liefhebbers van kratom zullen imponeren. Dus installeer jezelf lekker want je gaat op weg naar pure gelukzaligheid.

Effecten

De effecten treden binnen vijf tot tien minuten na gebruik op en duren enkele uren. Kratom heeft zowel stimulerende als kalmerende eigenschappen. Sommige bronnen zeggen dat het een stimulerend middel is in lagere doses en dat het in hogere doses kalmerend werkt. Het gevoel wordt beschreven als gelukkig en actief, met een sterk verlangen om te werken.

Kratom Maenga Da tinctuur gebruik

Kratom Maeng Da tinctuur 5 ml kan gemengd worden met elke vloeistof (bijvoorbeeld heet water of een milkshake). Als je de typische smaak van kratom niet vervelend vindt, kun je ook enkele druppels kratomtinctuur onder je tong oplossen. Deze tinctuur is zeer krachtig, dus het is aan te raden om voorzichtig te beginnen en de effecten ervan te verkennen voordat je een hogere dosis probeert. Alleen aanbevolen voor ervaren kratomgebruikers!

Waarschuwing

Wij adviseren je om niet deel te nemen aan het verkeer of andere activiteiten die je concentratie vereisen.

Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan een licht gewoontevormende werking hebben. Acute bijwerkingen zijn onder andere een droge mond, verminderde eetlust en constipatie. Bijwerkingen van langdurig gebruik zijn gewichtsverlies, slapeloosheid en een donker worden van de huid, met name op de wangen. Niet combineren met MAO-remmers.

Links

Voor meer informatie over deze interessante plant kun je terecht op www.mitragyna.com.

Fragen und Antworten meer

Kratom Maeng Da tinctuur (Sacred Plants) Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Kratom Maeng Da tinctuur (Sacred Plants)"

Reviewer

Very strong Kratom.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen