Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Storz & Bickel

Guarana (Paullinia cupana)

5404 Herbs of the Gods

vanaf € 7,95 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 5404

Guarana (Paulinnia cupana) is afkomstig uit de tropische regenwouden van Brazilië. Het kruid werd door vele inheemse stammen gebruikt als stimulant tijdens de jacht. Inheemse Brazilianen gebruiken guarana opgelost in water of bakken er broden van (quarana breads of bastãu). Guarana is vier maal sterker dan koffie. De cafeïne in guarana wordt gelijkmatiger en beter in het lichaam opgenomen dan gewone cafeïne.

Effecten

Guarana heeft dezelfde eigenschappen als koffie: het kan een opkikker geven en zorgen voor meer energie. Het kan de behoefte aan slaap verminderen. In combinatie met andere energie stimulererende middelen zoals taurine en cafeïne wordt de werking van guarana versterkt. Sommige mensen gebruiken het kruid ook als afrodisiacum.

Gebruik

Guarana kan als poeder worden opgelost in water, koffie of thee of warme melk. Guarana is het sterkste van de 'cafeïne verwanten'. De energie stimulerende eigenschappen van guarana blijven het beste bewaard in de oorspronkelijke noot. De guarana noot kan worden vermalen in een mixer of in een koffiemaler. Bereid guarana op dezelfde manier als koffie. Gerbruik het residu meerdere keren.

Ingrediënten

Guarana bevat naast cafeïne ook magnesium, calcium, proteïne, vezels, koolhydraten, mineralen en looizuur.

Waarschuwing

Cafeïne kan nervositeit, irritatie, slapeloosheid of hartkloppingen tot gevolg hebben. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding.

Links

Kijk op www.guarana.com voor meer info over guarana.

Fragen und Antworten meer

Guarana (Paullinia cupana) Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen

Eigenschappen