Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Storz & Bickel

Damiana (Turnera diffusa) extract 10x

6946 Herbs of the Gods

€ 7,95 *
Hoeveelheid Prijs per stuk
tot 3 € 7,95 *
vanaf 3 € 7,47 *
vanaf 5 € 7,00 *
vanaf 10 € 6,52 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 6946

Damiana kruid (Turnera diffusa) bestaat uit gedroogde blaadjes van een struik die voorkomt in de tropische gebieden van Amerika.

De Azteken geloofden dat damiana een sterk afrodisiacum was. Traditioneel werd het kruid bovendien door beoefenaars van Wicca gebruikt bij ceremoniën. Ook zij meenden dat damiana de krachten van een afrodisiacum bezat en dat het verbranden van het kruid visioenen veroorzaakt. Bij veel stammen in Zuid- en Midden-Amerika werd Damiana als een thee gedronken.

Dit extract is tien keer zo sterk als het gedroogde kruid.

Video

Effecten

Damiana is een seksuele stimulant, het is goed voor de bloedcirculatie en de stofwisseling. Het bevat bestanddelen die direct de zenuwen en de geslachtsorganen stimuleren.

Damiana werkt ontspannend, geeft een milde high en is licht afrodiserend. Deze werking houdt ongeveer een tot twee uur aan. Langdurig gebruik van damiana werkt potentieverhogend en helpt bij vrouwen de hormonale huishouding te reguleren.

Damiana extract gebruik

Overgiet een halve tot een hele gram van het extract met heet water en laat het vijf minuten staan. Drink deze thee ongeveer een half uur tot een uur voor het gewenste effect, liefst op een lege maag. Het poeder kan ook direct ingenomen worden.

Fragen und Antworten meer

Damiana (Turnera diffusa) extract 10x Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen

Eigenschappen