Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Storz & Bickel

Blauw glidkruid (Scutellaria galericulata)

45 Herbs of the Gods

€ 7,95 *
Hoeveelheid Prijs per stuk
tot 3 € 7,95 *
vanaf 3 € 7,47 *
vanaf 5 € 7,00 *
vanaf 10 € 6,52 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 45

Blauw glidkruid (Scutellaria galericulata) is in het Engels bekend onder de naam Skullcap. Deze plant wordt ongeveer 50 cm hoog en wordt aangetroffen langs waterkanten en in moerasbos.

Het is een ontspannend kruid dat ook helpt bij een zenuwachtig gevoel. Het kan gebruikt worden om een milde high op te wekken zodat het verlichting biedt bij angst en gevoelens van onrust.

Effecten

Blauw glidkruidthee geeft een heerlijk ontspannen gevoel en kan gebruikt worden voor het slapen, om te mediteren of om tot rust te komen. Omdat skullcap het denkvermogen of vermogen tot concentreren niet aantast is het kruid ook perfect te gebruiken bij examenangst.

Verder wordt Scutellaria galericulata gebruikt bij innerlijke onrust of in tijden van spanning. Het kruid ontspant en is een natuurlijke rustgever. Het kruid helpt ook bij ongemakken voorafgaand aan en tijdens de menstruatie.

Dosering Blauw glidkruid

Om thee te maken neem je een theelepeltje kruid, voeg daarna eventueel suiker toe. Drink 1 of 2 glazen voor het gewenste effect.

Waarschuwing

Skullcap mag niet worden gecombineerd met medicijnen of kalmerende middelen. Dit omdat het middel al sterk genoeg is van zichzelf en omdat de chemische structuur nog niet exact bekend is.

Fragen und Antworten meer

Blauw glidkruid (Scutellaria galericulata) Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen

Eigenschappen