SmartshopMerkenEZ Test

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

EZ Test

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

EZ Test biedt een snelle en betrouwbare manier om ongewenste stoffen te detecteren in verschillende soorten drugs. Deze stoffen kunnen ontstaan door vervuiling tijdens het produceren, of omdat er opzettelijk versnijdingsmiddelen aan zijn toegevoegd. Met EZ Test kun je je drugs testen voordat je ze inneemt, of checken of je drankje of eten veilig is. Er zijn EZ Tests beschikbaar voor de meeste legale en illegale drugs. In onze productbeschrijvingen vind je een handige instructievideo die laat zien hoe je deze drugstests gebruikt. Bestel EZ Tests bij Azarius smartshop, zodat je avondje uit volgens plan verloopt.

16 artikelen

Sorteer op:

Een snelle en eenvoudige test voor het aantonen van mephedrone, methylone en MDPV, verhandeld onder namen zoals badzout, plantenvoedsel en odorizer.
De EZ test voor Benzodiazepines is een snelle manier om te bepalen of er diazepam (Valium), flunitrazapam (Rohypnol), nitrazepam of flurazepam in een sample zit.
Een snelle en eenvoudig te gebruiken test voor het identificeren van synthetische cannabinoÔden, dat vaak onder de namen Spice, K2 of 'Herbal Incense' verkocht worden. Ook te gebruiken voor het…
Deze test toont binnen enkele seconden aan of een substantie CocaÔne of Crack CocaÔne bevat. Deze test kan ook gebruikt worden voor het testen van 5-MeO MiPT en MDPV.
Een eenvoudige test om levamisol, fenacetine en efedrine in cocaÔne te detecteren. Let op: deze test reageert niet met cocaÔne zelf.
De CocaÔne Zuiverheidstest geeft je snel een indicatie van de zuiverheid van CocaÔne. Voeg een sample van 20 mg toe aan het testbuisje en je hebt binnen enkele seconden het…
Deze test toont binnen enkele seconden aan of een pil XTC (MDMA) of een van de volgende versnijdingsmiddelen bevat: DXM, 2C-B/C/I, 4-FA, DOB, DOI, methylone, butylone, naphyrone, methamfetamine, amfetamine, opiaten.
De EZ-Test voor GHB kun je snel en eenvoudig de kwaliteit van GHB aantonen.
Deze test toont binnen enkele seconden aan of een drug Ketamine, MDMA, (Meth)Amphetamine, 2-AI, 4-FA, Methylphenidate/Ritalin of PMA/PMMA bevat.
Deze test toont binnen enkele seconden aan of een drug LSD of andere indolen bevat.
De MDMA zuiverheidstest geeft je snel een indicatie van de zuiverheid van je sample. Met een nauwkeurige weegschaal, een beetje geduld en je telefoon kun je berekenen hoeveel pure MDMA…
Deze test toont binnen enkele seconden aan of een drug MDMA, 2C-T-2/4/7/21, MBDB, DXM, Oxycodone, Hydrocodone, of opiaten bevat.
Ontdek of je pil wel echt primaire amines als PMA, MDA, Dox of MDPV bevat met behulp van deze handige EZ drugtest.
Bevat je aankoop echt secundaire aminen als MDMA, Meth, PMMA of Mephedrone? De handige EZ drug test maakt alles duidelijk.
Een snelle en eenvoudige test om te testen op de aanwezigheid van THC in hasj, marihuana, hasjolie en gerelateerde producten.
Deze test geeft binnen enkele seconden aan of een pil mCPP of andere fenylpiperazines bevat.
Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.