Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Melatonine

Melatonine

10471 Azarius

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 12,50 *

Niet op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 10471

Een goede nachtrust is van groot belang om je overdag fit te voelen. Als de schemer invalt begint ons lichaam daarom zelf melatonine aan te maken. Melatonine helpt het lichaam sneller in slaap te vallen. Door ouderdom, blootstelling aan licht van TV of computer, maar ook door nachtdiensten en vliegen over meerdere tijdzones raakt dit proces en het dag- en nachtritme soms verstoord.

Melatonine kan een bijdrage leveren tot de verlichting van subjectieve gevoelens van jetlag, en tot de vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen. Door op het tablet te zuigen wordt de melatonine door het wangslijmvlies gemakkelijk en efficiënt opgenomen in de bloedbaan.

Melatonine gebruik

Leg het tabletje onder de tong en laat langzaam oplossen. Verander de positie van de tablet af en toe om langdurig contact met het hetzelfde gebied te voorkomen. Neem 1 tablet (1 mg) per dag.

Ingrediënten

Sorbitol poeder, mannitol, natuurlijk sinaasappelextract poeder, melatonine, magnesiumstearaat, stearinezuur.

Waarschuwing

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding waarvoor voedingssupplementen geen vervanging vormen. Niet geschikt voor kinderen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Koel, droog en afgesloten bewaren. In geval van zwangerschap of borstvoeding voor gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren.

Fragen und Antworten meer

Melatonine Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Melatonine"

Reviewer

Really Good perfekt fungerar bra

Reviewer

Really good! I take 2 pills and about 15-20min later I get really sleepy. No adaption (seems to me). lightly sleepy & swollen eyes in the morning but thats worth it and goes over... -> clearly recommendable!

Reviewer

This seems to actually work! I wrecked my sleeping schedule recently but one tablet at 22:00 and I slept nicely until 09:00.

The tablets don't even taste all that gross, if you're familiar with "dissolve this on your tongue" type-pills.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen