Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

L-Tryptofaan 400 mg/B6

L-Tryptofaan 400 mg/B6

7185 Smart Choice

€ 17,50 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 7185

Tryptofaan is een essentieel aminozuur dat vele functies vervult in ons lichaam. Essentieel wil zeggen dat het aminozuur niet door ons lichaam kan worden aangemaakt en dus via de voeding moet worden opgenomen, in tegenstelling tot niet essentiële aminozuren die in de lever kunnen worden aangemaakt.

Tryptofaan is een bouwsteen van eiwitten en fungeert als voorloper van diverse belangrijke stoffen, waaronder serotonine. Serotonine is een belangrijk anti-stresshormoon, dat op zijn beurt weer als grondstof dient voor de vorming van het hormoon melatonine. Ons lichaam moet kunnen beschikken over voldoende melatonine voor de regulering van het biologische dag/nachtritme.

Omdat tryptofaan zoveel functies vervult, kan de opname via de voeding (onder meer in melk) al snel ontoereikend zijn. Een tekort aan tryptofaan kan resulteren in onder meer een gebrekkige beheersing in stressachtige situaties, verstoring van de natuurlijke slaap, en moeilijkheden bij het handhaven van een normaal bioritme.

Effecten

L-tryptofaan is een voedingssupplement voor een goede gemoedstoestand, een goede en gezonde nachtrust en ter vermindering van de eetlust. L-tryptofaan wordt in het lichaam omgezet in 5-HTP, wat weer wordt omgezet in serotonine, een neurotransmitter betrokken bij de regulatie van slaap, eetlust, stemming en het immuunsysteem.

Gebruik

Neem 1-2 capsules per dag met een ruime hoeveelheid water. Neem niet meer dan de aanbevolen hoeveelheid, tenzij anders voorgeschreven door een arts.

Ingrediënten

Elke capsule bevat:

  • L-Tryptophan 400 mg
  • Vitamine B6 10 mg (500% ADH))*
  • Hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule)

* Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Waarschuwing

Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg uw arts bij gelijktijdig gebruik van MAO-remmers, antidepressiva en/of andere (genees)middelen of in het geval van hart- en vaatziekte. Buiten bereik van kinderen houden. Koel en droog bewaren.

Fragen und Antworten meer

L-Tryptofaan 400 mg/B6 Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "L-Tryptofaan 400 mg/B6"

Reviewer

Sehr gutes Produkt, besonders wenn man unter nervösen Schlafstörungen leidet. Abends eine Kapsel (500 mg) auf leeren Magen (2 h vorher nichts mehr essen) und man kann beruhigt einschlafen!

Eignet sich auch hervorragend, um den Nachwirkungen des MDMA-Konsums (Depressionen, Verwirrtheit usw.) entgegen zu wirken. Man fühlt sich am nächsten Tag nicht so verklatscht und niedergeschlagen.

Und das Beste: Das ganze ist völlig ungefährlich!

Geheimtipp: Versucht es mal zusammen mit Cannabis ;)

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen