SmartshopZaden & cultiverenZadenEphedra (Ephedra sinica) zaden

Read more about why it takes us longer to answer your mails.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Ephedra (Ephedra sinica) zaden

13 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De Ephedra plant behoort tot de gnetum familie (gnetaceae). Het is een rechtopstaand, borstelige struik die 60 cm hoog wordt. De bladloze stengels zijn licht groen als ze nog jong zijn en kleuren olijfbruin naarmate ze ouder worden. De zaden zijn egaal bruin en komen paarsgewijs voor. De plant komt veel voor op hellingen en heuvels, meestal onder 1500 m hoogte. De stam van de plant bevat ephedrine.

Gebruik

Cultivatie
De ephedra sinica is gemakkelijk te planten en heeft maar weinig aandacht nodig.
Plant de zaadjes in de herfst binnenshuis in een temperatuur van 20 graden Celsius. Ephedra houdt van grove, losse en droge aarde (bijvoorbeeld cactusaarde). Wees matig met water en zorg voor voldoende zonlicht.

De ephedra plant groeit snel en kan dus ook al na een week worden verpot. Zorg ervoor dat de wortels volddoende ruimte hebben om te groeien. In de lente kan de ephedra plant eventueel worden verplaatst naar de tuin. Zorg voor veel zonlicht en vermijd vorst en koude.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Ephedra (Ephedra sinica) zaden

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Markos 2010-02-21

rly good germination r8....almost 7 of 10 seeds....planted it in a mix of vermiculite and cactus earth, covered pot with nylon with holes, watered 1 time be4 sowing, put under lamp with bottom heat.....and voila :P

tdog65000 2008-10-31

i planted 10 sinica seeds about 3 weeks ago in peat pots. ive had 5 germinate so far and they look like tiny spring onions. im going to plant them around my garden and hopefully can make some tea in about 2 years.

2008-10-24

Heb mijn onlangs ook van deze zaadjes bestelt. maar hoe haal ik de stoffen eruit die ik nodig heb?Wat moet ik precies doen voor het goed te kunne gebruiken???

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.