SmartshopZaden & cultiverenZadenEphedra viridis zaden

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Ephedra viridis zaden

1 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Dit product verkopen we niet meer.

Productinformatie

Ephedra viridis is een variant van Ephedra die in het Nederlands ook wel bekend staat als Gewone Vlier. Het is een struikachtige plant die ongeveer 90 cm hoog groeit. De stelen zijn felgroen en groeien net als dennennaalden opwaarts. Ephedra viridis komt vaak voor in woestijngebieden en kent zijn oorsprong in het westen van de Verenigde Staten waar het met name in de Grand Canyon is te vinden. De plantensteel bevat Ephedrine.

Gebruik

Kweek en voortplanting

Ephedra viridis van Seeds of the Gods heeft goed bevochtigde aarde nodig, bij voorkeur met een hoog gehalte zand. Zaai de zaden uit op een diepte van ongeveer 0.3 tot 0.4 cm en houdt ze warm. De natuurlijke ontkieming heeft de neiging om onregelmatig te verlopen en kan onder de juiste omstandigheden al na twee weken plaatsvinden. Ephedra viridis is een woestijnplant en houdt dus van lekker veel zonlicht. De aarde hoeft niet droog te blijven zolang er maar geen overvloedig water is. De kiemen lijken op gras en hebben de neiging om na het begin langzaam te groeien. Zoals wel meer dingen in de woestijn neemt het zijn tijd.

Oogst

De stengels kunnen het hele jaar door worden geoogst en vervolgens gedroogd voor later gebruik. Er wordt doorgaans thee mee gezet die bekend staat als Mormoon-thee.

Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Ephedra viridis zaden

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.