SLICE Power Spice

9698 SLICE

Hoeveelheid Prijs per stuk
tot 3 € 8,95 *
vanaf 3 € 8,41 *
vanaf 5 € 7,88 *
vanaf 10 € 7,34 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 9698

De Power Spice is een geperste kruidenplak om een ontspannende en licht psychedelische thee van te zetten. Voeg wat kleur toe aan je dag en neem een kopje SLICE Power Spice!

Effecten Power Spice

Power Spice bevat kruidenextract van onder meer kratom, salvia, alsem en marihuanilla. Dit is een unieke en krachtige combinatie voor ontspanning (met name kratom) en een trippy gevoel (met name salvia). Het ontspant het lichaam en verruimt subtiel de geest, waardoor je een iets andere perceptie van de wereld om je heen krijgt maar niet de spreekwoordelijke ballen uit je broek tript.

Power Spice is binnen 30 minuten werkzaam en tot maximaal 3 uur lang actief.

Power Spice gebruik

Laat een klein stukje oplossen in heet water en drink als heerlijke, kruidige thee. Eventueel naar smaak suiker toevoegen. Neem ongeveer 1 gram voor een normale dosering of 1,5 gram voor een sterke dosering.

Wat is SLICE?

SLICE is een kruidenmengsel dat tot een compact plakje (in het Engels slice) geperst is. Elk SLICE-mengsel bevat een uniek recept met exotische kruiden en geconcentreerde plantenextracten om een ontspannende en licht psychedelische thee van te zetten.

Aan elk mengsel is bovendien hennepolie toegevoegd om het geheel lekker aan te laten voelen en een kenmerkend kruidig aroma te geven. Hennepolie is neutraal van smaak en staat hierdoor de werking en smaakbeleving van de hoofdingrediënten niet in de weg. De kleur van het plakje kan onderling afwijken, maar de inhoud en werking blijft consistent.

SLICE is geen feest- of tripmiddel, maar bedoeld om in een rustige setting van te genieten. Bijvoorbeeld lekker in je huiskamer of omringd door natuur. Door de subtiele effecten is SLICE ook geschikt voor de gevoelige gebruikers.

SLICE kruidenmengsels

SLICE is beschikbaar in diverse heerlijke soorten. Bekijk de onderstaande lijst om de perfecte SLICE voor jou te vinden!

Soort Effecten
SLICE Blackadder

Een ontspannende mix van kratom en kanna.

SLICE Jo-burg High

Deze mix van wild dagga en damiana ontspant en werkt bovendien als afrodisiacum.

SLICE Magic Thunder

Een magische en psychedelische formule met kratom en salvia.

SLICE Trance Sensation

De meest psychedelische SLICE. Bevat onder andere salvia en marihuanilla extracten.

SLICE Power Spice

Geformuleerd met kratom, salvia en alsem extracten. Geweldig voor ontspanning vermengd met trippy gevoelens.

Ingrediënten

Kratom, Kratom extract, Salvia divinorum, Salvia divinorum extract, Artemisia absinthium extract, Leonurus sibiricus extract, Hennepolie.

Waarschuwing

Bijwerkingen zijn een droge mond, afname van de eetlust en constipatie. Langdurig gebruik kan leiden tot gewichtsverlies, nervositeit, rusteloosheid, krampen, hoofdpijn, duizeligheid, slapeloosheid en huidverkleuringen. Veelvuldig gebruik kan leiden tot lichte gewenning. Niet gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding, in combinatie met andere selectieve serotonine-heropnameremmers (SSRI), Monoamine oxydase-remmers (MAOI), medicijnen of alcohol. Neem bij gebruik niet deel aan gemotoriseerd verkeer. Buiten bereik van kinderen houden, koel en droog bewaren.

Fragen und Antworten meer

SLICE Power Spice Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "SLICE Power Spice"

Reviewer

3.8/10

Niet te hachelen. Ontzettend bitter / medicijn smaak.

Met twee personen opgedeeld, ieder 1,65g (afgewogen).

Ik heb de milde effecten , kalmering en kleine hogere intensiteit van kleuren, prima ervaren. Het effect is ook weer niet echt bijzonder te noemen, maar het is er wel.
Het andere persoon ervoer geen effecten.

Als je al moeite moet doen om het op de drinken door de smaak en vervolgens geen-tot-milde effecten krijgt (wat het drinken dus al niet meer waard maakt voor mij), dan is het voor €8,95 ook nog eens best aan de prijs voor 2 kopjes thee.
Hiervoor zijn er leukere alternatieven verkrijgbaar.

Overigens betwijfel ik de effectiviteit van Salvia Divinorum in een thee recept, Inslikken van dit kruid zou aanzienlijk minder effectief zijn dan opname via de klieren in je mond d.m.v. kauwen.

Reviewer

3.8/10

  • + aucun
  • - le tout

brkkk et en plus rien de rien avec les 3 grammes d'un coup ne pas acheté ce produit et les autres de la gammes sur ce site acheter que les x 15/20 ect.... pareil pour salvia très bon mes en x 20 leur cachet extasie naturel et autre hallucinogène aussi juste attention les nausée pour estomac bien solide et prendre a jain sinon longue sera l'attente surtout qu'il faut les prendre a forte dose 2 voir 3 d'un coup mes attention a certain produit quand même bien psyco srt la salvia x et cachet effets lcd qui sont bien présent le reste tout ce qui et herbes normal passer vôtre chemin mis a part l'absinte et kanna .

Reviewer

3.8/10

Pas bon et aucun effet, petite fumeuse et ayant peur des substances trop fort mais attirée par les effets halu et psychédéliques je lai acheté et pris en thé, et j'ai attendu...bah j'attends encore...��dommage

Reviewer

3.8/10

Première commande reçue en 5 jours :) merci azarius.
C'est un bon produit j' en mélange 6g à 10g de dagga sauvage et je fume ça pour une détente en douceur après le taf.

Reviewer

3.8/10

Met thee hiervan heb ik de hele avond tv gekeken en dat was wel een aardige ervaring. Ik heb er zeker niet van getript of zo, maar wel kleuren iets intenser ervaren. Verder was het lekker ontspannen. Een oké product dat ik nog wel eens zal bestellen.

Reviewer

3.8/10

Does not work, I spent 3 grams, and I have not noticed anything. I was disappointed a lot. Do not waste your money on this.

--------------------------------

No funciona, he consumido 3 gramos, y no he notado nada. Me ha decepcionado mucho. No malgasteis el dinero en esto.

Reviewer

3.8/10

tea with 3 gr. nothing.

Reviewer

3.8/10

Erst die Hälfte genommen, dann die andere Hälfte --> keine Wirkung ..

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Eigenschappen