SmartshopVoordeel- & probeerpakkettenKosmic kanna pack

Read more about why it takes us longer to answer your mails.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Kosmic kanna pack

3 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Kanna (Sceletium tortuosum) is een natuurlijk middel dat de stemming verbetert en gevoelens van angst, stress en spanning vermindert. In dit pakket zitten diverse kanna producten die Azarius te bieden heeft.

Verkwikkende kosmische ontspanning.

Kosmic Kanna bevat

Sceletium tortuosum, of kanna, werd gebruikt als genotsmiddel door de Khoikhoi in Zuid-Afrika. Het werd gesnoven, gerookt en als thee gedronken. Verbetert de stemming en vermindert angsten.

Happy Honey is een ontspannende mix van honing, kanna en valeriaanwortel. Gemengd door een warme drank zorgt het naast de verfijnde smaak ook voor een uiterst ontspannen gevoel.

UB40 kanna extract is speciaal gemaakt voor fans van vaporizeren (verdampen). Het extract is grover dan andere kanna extracten maar bevat een hoge concentratie mesembrine voor een sterke, ontspannende buzz, vergelijkbaar met UC2 extract.

Een krachtig extract van Sceletium tortuosum (kanna), 10 keer sterker dan het gedroogde kruid. De dosering voor 1 theekopje wordt aangeraden op 1/10 van de dosering voor het gedroogde kruid - 20 mg.

Kanna ingrediënten

De werkzame bestanddelen zijn mesembrine, mesembrenone, mesembrenol en tortuosamine. Mesembrine, de belangrijkste alkaloïde, is een selectieve serotonine heropname remmer (SSRI).

Waarschuwing

Sceletium tortuosum is een selectieve serotonine heropname remmer (SSRI). Het mag niet worden gecombineerd met andere SSRI's (Seroxat, Prozac) of Monoamine Oxidase remmers (MAO-I), zoals Peganum harmala, Banisteriopsis caapi, passiebloem (Passiflora incarnata) en yohimbe.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Kosmic kanna pack

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.