SmartshopVoordeel- & probeerpakkettenHerbs of the Gods extracten pack

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Herbs of the Gods extracten pack

3 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Ons meest goddelijke proefpakket bestaat uit vier krachtige kruidenextracten: passiebloem 5x, marihuanilla 25x, wild dagga 20x en damiana 10x. Dit pakket is voordeliger dan de losse producten.

Herbs of the Gods extracten pack

Passiebloem (Passiflora incarnata) 5x extract
Afhangend van de dosering kan passiebloem zowel een verdovend als een stimulerend effect geven.

Marihuanilla (Leonurus sibiricus) extract 25x
Leonurus sibiricus is ook bekend als Siberisch hartgespan of marihuanilla. Deze struik van 1 ŗ 2 meter wordt al eeuwen gebruikt in de traditionele geneeskunst van AziŽ vanwege de ontspannende en rustgevende werking. Het wordt gebruikt bij potentieproblemen, ongemakken bij menstruatie en lichte kneuzingen. In Zuid-Amerika en Mexico wordt de plant ook wel "marihuanilla", of kleine marihuana genoemd.

Wild Dagga (Leonotis leonorus) extract 20x
De plant wordt ook wel 'wild dagga' (wilde cannabis) en 'leeuwenstaart' genoemd. De bladeren en bloemen van de Leonotis leonurus werden al door de Khoikhoi van zuidelijk Afrika gerookt vanwege de euforische werking.

Damiana (Turnera diffusa) extract 10x
Damiana is een seksuele stimulans, het is goed voor de bloedcirculatie en de stofwisseling. Het bevat bestanddelen die direct de zenuwen en de geslachtsorganen stimuleren. Damiana werkt ook ontspannend; het geeft een milde high.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Herbs of the Gods extracten pack

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Kelly 2018-05-04

Ik begon met de Marihuanilla. Wat ik er van merkte? Marihuanoppes, marihuanada, marihuaniks. Heel zakje genomen.

Na deze ervaring durfde ik ook wel een heel zakje Wild dagga aan. Weer niks gemerkt!

Van de passiebloem heb ik tot nu toe slechts 0,5 gram genomen.…

Ik begon met de Marihuanilla. Wat ik er van merkte? Marihuanoppes, marihuanada, marihuaniks. Heel zakje genomen.

Na deze ervaring durfde ik ook wel een heel zakje Wild dagga aan. Weer niks gemerkt!

Van de passiebloem heb ik tot nu toe slechts 0,5 gram genomen. Niks gemerkt. Rest van het zakje ga ik in 1x nemen.

Damania nog niet geprobeerd.

Ik ben echt teleurgesteld. Voor de duidelijkheid: ik had hiervoor 1-2 jaar geen cannabis gebruikt, al langer geen alcohol en andere drugs. Ik nam het op lege maag en was daarna nog vele uren wakker om een evt effect op te kunnen merken. En dit zijn dan extra sterke extracten en ik nam een hogere dosis dan aangeraden. Weggegooid geld! Met 0,05-0,1 gram hash voel ik me lekker stoned/ontspannen (zelfs als CBD % heel hoog is) en wil ik niet eens meer. Dus het is niet zo dat ik in het algemeen veel nodig heb van dingen, ik weeg ook maar 60kg.

Lees verder Toon minder

samsara 2014-08-08

leuk pakket, heb me er goed mee vermaakt! chille avonden gegarandeert.

passiebloem: erg lekker, ook super lekker in een jointje om te roken. combineert goed bij wiet je word een stuk langer stoned. en op alleen passiebloem kun je ook al aardig weg chillen. en lekkere…

leuk pakket, heb me er goed mee vermaakt! chille avonden gegarandeert.

passiebloem: erg lekker, ook super lekker in een jointje om te roken. combineert goed bij wiet je word een stuk langer stoned. en op alleen passiebloem kun je ook al aardig weg chillen. en lekkere thee

marihuanilla: super vage body/head high met lichtelijke closed eye visuals gedurende de hele meditatie. wiet was zelfs overbodig, maar dat kwam mede omdat ik het hele zakje van 1 gram extract heb opgedronken. erg bitter! en als je dit besteld maak dit zakje dan als eerste op, want ik merkte dat het een beetje plakkerig goedje werd gedurende de tijd je het laat staan op bijvoorbeeld je kamer. het plakte vast aan het zakje. maar ik heb wel respect voor de plant. apart spul ook!

wild dagga: beetje vergelijkbaar effect met mariuhanilla, gegarandeert chillen verder niets bijzonders op aan te merken.

damiana: zeeer lekker in de thee, zoetig , ook lekker in je joint, super lekkere chilling alsof je kratom op hebt. sex duurt ook langer!

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.