Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Storz & Bickel

Paneuromix

Paneuromix

14196 Paneuromix

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 29,95 *
Hoeveelheid Prijs per stuk
tot 3 € 29,95 *
vanaf 3 € 28,15 *
vanaf 5 € 26,36 *
vanaf 10 € 24,56 *

Niet op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 14196

De mogelijkheden van het menselijk brein zijn bijna ongelimiteerd. Paneuromix supplement stimuleert de grijze massa en schakelt het naar een hogere versnelling, waardoor je meer tijd overhoudt voor de leukere dingen des levens.

Bijna Limitless Denkkracht

Een van de grootste leugens die ooit dankzij Hollywood is verspreid, is het idee dat de mens maar 10% van de hersenen gebruikt. We gebruiken namelijk veel meer. Maar dat neemt niet weg dat er nog genoeg geheimen te ontdekken zijn. Het menselijk brein blijft een van de grootste mysteries voor de moderne wetenschap.

Paneuromix is een vierde generatie voedingssupplement specifiek ontworpen om je geest te activeren en revitaliseren. De formule is ontwikkeld door een ervaren neuropsycholoog en nootropics-goeroe, en wordt continu doorontwikkeld om het allerbeste product op de markt te zijn.

Deze revolutionaire formule doet wat we tot nu toe alleen nog maar kennen uit films.

Paneuromix is een verbeterde versie van NZT.2.

Paneuromix effecten

Paneuromix is een formule-1 pitstop voor de geest. Het controleert de spreekwoordelijke banden en vult je brandstof aan zodat je weer terug de race in kan; sneller en met meer focus dan ooit tevoren.

Dit supplement kan je ondersteunen bij slopende studeersessies, tijdens stressvolle ‘crunch’ periodes op het werk of elk ander moment waarbij je het beste uit jezelf moet halen en je mentale weerbarstigheid moet maximaliseren.

Hoe gebruik je Paneuromix?

Begin 's ochtends en met één capsule. Geleidelijk kun je de dosering verhogen naar de aangeraden dagelijkse dosering van drie capsules. Je kunt de capsules tegelijkertijd innemen. Vanwege de kracht van de formule zijn de effecten de gehele dag actief. Het laat op de dag innemen kan leiden tot slapeloosheid.

Wanneer je gewend bent aan de werking is het ook mogelijk om maximaal drie extra capsules in te nemen, voor momenten waarop je extra mentale prestaties moet leveren (zes capsules totaal).

Ingrediënten

Huperzia serrata, Bacopa monnieri, Acetyl-L-carnitine, CDP-choline, L-theanine, Phosphatidyl-Serine, Rhodiola rosea, Ginkgo biloba, Panax ginseng, Vitamine B 12, Vitamine B 6, Piperine (zwarte peper extract), gelatine (halal/koosjer), magnesiumstearaat (vegetarisch), maltose.

Waarschuwing

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding waarvoor voedingssupplementen geen vervanging vormen. Buiten bereik van kinderen houden. Aanbevolen dagelijks dosering niet overschrijden. Koel, droog en donker bewaren. In geval van medische complicaties, medicijngebruik, zwangerschap of borstvoeding voor gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. Stop direct het gebruik als u ongewenste bijwerkingen van dit product ervaart.

Fragen und Antworten meer

Paneuromix Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen

Eigenschappen