Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Storz & Bickel

Sale
DMAE

DMAE

16284 Smart Choice

€ 10,00 * 19,50 *
Hoeveelheid Prijs per stuk
tot 3 € 10,00 *
vanaf 3 € 8,83 *
vanaf 5 € 7,66 *
vanaf 10 € 6,49 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 16284

Goed voor concentratievermogen en zenuwstelsel.

DMAE (DiMethylAminoEthanol) wordt aangetroffen in vissoorten, zoals sardientjes en ansjovis. De stof combineert een krachtige bescherming van gezonde cellen en weefsels met een stimulerende invloed op het leer- en denkvermogen.

De cel- en weefselbeschermende eigenschappen van DMAE zijn onder meer te danken aan het feit dat deze voedingsstof een efficiënte anti-oxidant is, die schadelijke zuurstofdeeltjes wegvangt. De beschermende invloed van DMAE wordt nog vergroot doordat deze lichaamseigen stof tevens zeer effectief de celwanden in goede conditie houdt. Als zodanig is DMAE in staat de weerstand van celwanden tegen vrije radicalen en andere schadelijke invloeden te verhogen.

Ten aanzien van de bescherming tegen ouderdomsverschijnselen is het vermelden waard dat DMAE ook de vorming van lipofuscine (ouderdomspigment) helpt voorkomen.

Het belang van DMAE voor een goede hersenfunctie is onder meer te danken aan het feit dat deze voedingsstof, die van nature in de hersenen voorkomt, kan worden omgezet in choline. In de hersenen fungeert choline als een voorloper van acetylcholine, een neurotransmitter die voor uiteenlopende hersenfuncties zoals geheugen en leervermogen, heel belangrijk is.

Door stimulering van de aanmaak van acetylcholine kan suppletie met DMAE resulteren in verbetering van het geheugen, concentratievermogen, bevordering van de alertheid, stemmingsverbetering en helpen bij vermoeidheid.

Gebruik

Neem dagelijks 1 capsule.

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering (van 1 capsule):

DMAE 130 mg.

l(+) dmae bitartrate, vulmiddel (cellulose), 00-vegacapsule, antiklontermiddel (vegetarische magnesiumstearaat), antiklontermiddel (silica).

Waarschuwing

Een evenwichtige voeding bevat voldoende vitaminen. Voedingssupplementen vormen geen vervanging voor gevarieerde voeding. Buiten bereik van kinderen houden. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

In geval van zwangerschap of borstvoeding voor gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren.

Fragen und Antworten meer

DMAE Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen

Eigenschappen