SmartshopPaddo'sSporenspuiten & printsSporemate sporenspuit Ecuador

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Sporemate sporenspuit Ecuador

1 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Deze soort stamt af van een paddenstoel die op 1000 meter hoogte werd ontdekt in de bergen van Ecuador. Veel kwekers kiezen deze soort omdat deze bekend staat als eenvoudig om mee te werken en vergevingsgezind.

Hij produceert middelgrote tot lange (majestueus uitziende) vruchten, met brede witte stelen en een klassieke 'tepel' in het midden van elke hoed. Gemiddelde kolonisatie, maar zeer betrouwbaar en voorspelbare oogsten. Geschikt voor BRF, houdt er van om buiten in aarde gekweekt te worden!

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Sporemate sporenspuit Ecuador

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.