SmartshopPaddo'sSporenspuiten & printsSporemate sporenspuit Costa Rica

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Sporemate sporenspuit Costa Rica

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Een soort voor de psilocybe liefhebber. Deze varieteit vind zijn oorsprong in Costa Rica, de 'goudkust'. Als je ooit in Midden-Amerika bent geweest weet je wat voor magische natuur daar te vinden is..

Deze soort produceert over het algemeen wat kleinere vruchtlichamen, maar ze verschijnen wel in volle clusters. De tweede vlucht geeft vaak een hogere opbrengst, met grotere paddenstoelen. De paddenstoelen verkleuren bij kneuzing opvallend blauw, en worden beschouwd als zeer potent. Koloniseert snel in zowel substraat als casing. De totaalopbrengst ligt bij deze soort wat lager in vergelijking met andere variŽteiten, maar het uiterlijk en potentie van deze soort uit Costa Rica maken dat ruimschoots goed.

Flesje bevat 10 ml sporenoplossing. Steriele injectiespuit, alcoholdoekje en handleiding zijn inbegrepen.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Sporemate sporenspuit Costa Rica

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.