SmartshopPaddo'sSporenspuiten & printsPanaeolus cambodginiensis

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Panaeolus cambodginiensis

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Panaeolus cambodginiensis (Copelandia cambodginiensis) is een paddenstoel die groeit op mest van de waterbuffel. Gelukkig hoef je dat thuis niet na te doen. De naam verwijst naar Cambodja, waar de soort zijn oorsprong vindt, hoewel hij tegenwoordig in heel Azië en Hawaï is te vinden.

Let op: De oplossing in deze sporenspuit is zwart. Er is een beetje koolstof toegevoegd om de sporen te beschermen tegen bacteriën.

Voor teeltadviezen en -technieken zie Mushplanet.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Panaeolus cambodginiensis

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.