SmartshopPaddo'sMagic truffelsMagic truffels Valhalla

Read more about why it takes us longer to answer your mails.

Azarius

 • $

$ 0, -

US$ 0,00

Magic truffels Valhalla

20 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Volgens de Noorse mythologie kregen dappere strijders toegang tot Walhalla waar hen feestmaaltijden wachtte. Nu kun je alvast een voorschot nemen met de krachtigste truffel tot nu toe. Ja, zelfs Hydra en Hollandia moeten hun meerdere erkennen in de eindbaas: Valhalla!

Valhalla is een nieuwe, betoverende truffelsoort van mysterieuze afkomst. Het is een zeer exclusieve en veelgevraagde truffel die de avontuurlijke psychonaut veel plezier zal geven.

Alleen voor gebruik door ervaren psychonauten. Gebruik 3-5 gram voor een normale trip. Ervaren trippers kunnen 5-10 gram proberen.

Inhoud: 15 gram

Trip effecten - Valhalla truffels

Tien minuten tot een uur na inname zijn de eerste effecten merkbaar, allereerst in de vorm van scherper zien en horen. Je merkt dat de ervaring van de dagelijkse werkelijkheid snel verandert, waardoor je jezelf en je omgeving op een nieuwe manier ziet. Dit veroorzaakt vaak al snel de slappe lach. Je zou je ook wat verward kunnen voelen, aangezien je geest en verstand niet langer kunnen bevatten wat er allemaal gebeurt. Terwijl de uiterlijke verwarring toeneemt, worden de innerlijke visioenen (het beste waargenomen in een donkere of gedimde ruimte) steeds duidelijker.

De aard van de trip is afhankelijk van de persoon en de stemming waarin die persoon verkeert. Hoewel je vergelijkbare effecten kunt ervaren, is elke ervaring uniek en heel persoonlijk.

De trip duurt zo'n 6 uur, komt in golven, en neemt geleidelijk weer af.

De werkzame stof in de truffel heet psilocybine, een tryptamine dat gerelateerd is aan DMT (dimethyltryptamine). DMT is een van de sterkste visionaire psychedelica, die in de natuur overvloedig voor komt (in bomen, grassen etc.) en makkelijk door het lichaam afgebroken kan worden, zonder toxische stoffen achter te laten. Maar hoewel het lichaam prima met psilocybine overweg kan, kan het verstand er behoorlijk van in de war raken, dus kan men truffels het beste nuttigen in een rustige, vertrouwde omgeving, liefst in de aanwezigheid van een nuchtere sitter.

Hoe gebruik je sclerotia?

Deze truffels zijn vers en moeten in de koelkast bewaard worden. Neem 3 tot 5 gram voor een normale trip en 5 tot 10 gram voor een sterke trip. Ware psychonauten kunnen 10 -15 gram proberen. Wie Valhalla voor het eerst gebruikt wordt aangeraden om maximaal 7-8 gram te nemen. Neem ze bij voorkeur op een lege maag.

Let op: het is mogelijk dat de truffels tijdens het verzenden een klein beetje uitdrogen. Hierdoor neemt het gewicht iets af. Maar maak je geen zorgen: de werking blijft even sterk als de op de verpakking vermelde dosering.

De bekendste en meest efficiënte manier om truffels te gebruiken is ze rauw op te eten, op een lege maag. Soms geeft dit echter een zwaar gevoel op de maag, dat tijdens de ervaring als storend ervaren kan worden. Hoewel psilocybine gevoelig is voor langdurige verhitting, kun je van sclerotia prima thee maken. Doe de (in stukjes gesneden) truffels in een halve liter heet water en laat ze ongeveer 20 minuten op een heel zacht vuurtje staan. Je kunt de truffels ook overgieten met heet water, dit 10 minuten laten trekken, en daarna herhalen met nieuw heet water. Let op: door kokend water gaat een deel van de werkzame stoffen verloren. Laat het water dus een paar minuten afkoelen voordat je het toevoegt. 

Het heeft weinig zin om sclerotia twee dagen achter elkaar te gebruiken, aangezien je lichaam onmiddellijk tolerantie ontwikkelt voor psilocybine. Je moet tenminste drie tot vier dagen wachten voordat je opnieuw sclerotia kunt nemen. De meeste gebruikers wachten enkele weken of maanden voordat ze een volgende trip plannen.

Waarschuwing

Niet gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Niet gebruiken als je ernstig depressief bent of een sluimerende psychose hebt. Niet combineren met stimulantia of alcohol, of medicatie die je zenuwstelsel beïnvloed (MAO-i, SSRI, etc.). Neem na het gebruik van sclerotia geen deel aan het verkeer. Niet gebruiken als je jonger bent dan 18 jaar.

Als je voor het eerst truffels gaat eten, zorg dan dat er iemand met meer ervaring in de buurt is voor het geval je hulp nodig hebt, bijvoorbeeld wanneer je je ongemakkelijk, ziek of bang voelt. Lees meer in de Azarius Encyclopedie: Veilig Trippen.

Lees meer over sclerotia in onze encyclopedie.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Magic truffels Valhalla

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

20 Reviews

Pros

 • Very strong (9)
 • Strong visuals (7)
 • Not much nausea (4)
 • Some Visuals (3)
 • Long trip (2)

Cons

 • Short trip (5)
 • took slightly more than an hour to come. (2)
 • nasty taste (1)
 • Hoofdpijn een dag later (1)
 • Not alot of visuals (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

C 2019-10-06

Samen met een vriendin gebruikt. We hadden 15 gram per persoon. Ik heb er thee van gemaakt. Werkte super snel. Al snel lagen we dubbel van het lachen. De visuals waren sterk en intens. De piek van de trip duurde ongeveer 3 uur.

Samen met een vriendin gebruikt. We hadden 15 gram per persoon. Ik heb er thee van gemaakt. Werkte super snel. Al snel lagen we dubbel van het lachen. De visuals waren sterk en intens. De piek van de trip duurde ongeveer 3 uur.

Lees verder Toon minder
 • Strong visuals
 • Very strong
 • Short trip

Paul 2019-08-28

Hardly any effect after taking a full portion on an empty stomach. Very mild visuals, no tripping, just a mellow feeling for about 3 hours. I would say its safe to give these to your mom without telling her... 1 Star out of courtesy. Wouldn't buy these again.

 • Short trip

R 2019-06-25

Super strong. Ate the entire 15g on an empty stomach. Started tripping after about 30mins. One of the strongest and most profound experiences I've had.

Super strong. Ate the entire 15g on an empty stomach. Started tripping after about 30mins. One of the strongest and most profound experiences I've had.

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.