SmartshopPaddo'sMagic truffelsMagic truffels Tampanensis

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Magic truffels Tampanensis

48 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Psilocybe tampanensis is een zeldzame paddenstoelensoort waarvan in 1977 in de buurt van Tampa, Florida, voor het eerst een exemplaar werd aangetroffen door Steven Pollock. Alle huidige sporen van deze soort zijn afkomstig van dit ene exemplaar. Enkele jaren later ontwikkelde mycoloog Paul Stamets een methode om sclerotia te cultiveren, waardoor de eerste "Philosopher's stones" op de markt verschenen.

Psilocybe tampanensis heeft het vermogen om onder de paddenstoel sclerotia te vormen. Deze kleine klompjes, die soms "Philosopher's stones" worden genoemd, bevatten een hoge concentratie psilocybine, een psychedelisch middel met een krachtige visuele werking.

De vormen en afmetingen van truffels lopen uiteen, maar ze produceren vergelijkbare effecten. Wat de aard van de ervaring bepaalt zijn de omgeving waarin je je bevindt, de mensen met wie je samen bent, en natuurlijk de dosering.

Effecten

Tien minuten tot een uur na inname zijn de eerste effecten merkbaar, allereerst in de vorm van scherper zien en horen. Je merkt dat de ervaring van de dagelijkse werkelijkheid snel verandert, waardoor je jezelf en je omgeving op een nieuwe manier ziet. Dit veroorzaakt vaak al snel de slappe lach. Je zou je ook wat verward kunnen voelen, aangezien je geest en verstand niet langer kunnen bevatten wat er allemaal gebeurt. Terwijl de uiterlijke verwarring toeneemt, worden de innerlijke visioenen (het beste waargenomen in een donkere of gedimde ruimte) steeds duidelijker.

De aard van de trip is afhankelijk van de persoon en de stemming waarin die persoon verkeert. Hoewel je vergelijkbare effecten kunt ervaren, is elke ervaring uniek en heel persoonlijk.

De trip duurt zo'n 6 uur, komt in golven, en neemt geleidelijk weer af.

De werkzame stof in de Philosopher's Stones heet psilocybine, een tryptamine dat gerelateerd is aan DMT (dimethyltryptamine). DMT is een van de sterkste visionaire psychedelica, die in de natuur overvloedig voor komt (in bomen, grassen etc.) en makkelijk door het lichaam afgebroken kan worden, zonder toxische stoffen achter te laten. Maar hoewel het lichaam prima met psilocybine overweg kan, kan het verstand er behoorlijk van in de war raken, dus kan men truffels het beste nuttigen in een rustige, vertrouwde omgeving, liefst in de aanwezigheid van een nuchtere sitter.

Gebruik

Deze truffels zijn vers en moeten in de koelkast bewaard worden. Neem 5 tot 9 gram voor een normale trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Neem ze bij voorkeur op een lege maag.

Let op: het is mogelijk dat de truffels tijdens het verzenden een klein beetje uitdrogen. Hierdoor neemt het gewicht iets af. Maar maak je geen zorgen: de werking blijft even sterk als de op de verpakking vermelde dosering.

De bekendste en meest efficiënte manier om truffels te gebruiken is ze rauw op te eten, op een lege maag. Soms geeft dit echter een zwaar gevoel op de maag, dat tijdens de ervaring als storend ervaren kan worden. Hoewel psilocybine gevoelig is voor langdurige verhitting, kun je van sclerotia prima thee maken. Doe de (in stukjes gesneden) truffels in een halve liter heet water en laat ze ongeveer 20 minuten op een heel zacht vuurtje staan. Je kunt de truffels ook overgieten met heet water, dit 10 minuten laten trekken, en daarna herhalen met nieuw heet water. Let op: door kokend water gaat een deel van de werkzame stoffen verloren. Laat het water dus een paar minuten afkoelen voordat je het toevoegt. 

Het heeft weinig zin om sclerotia twee dagen achter elkaar te gebruiken, aangezien je lichaam onmiddellijk tolerantie ontwikkelt voor psilocybine. Je moet tenminste drie tot vier dagen wachten voordat je opnieuw sclerotia kunt nemen. De meeste gebruikers wachten enkele weken of maanden voordat ze een volgende trip plannen.

Sclerotia Trip Chart

Soort Trip sterkte Visuals Creativiteit
Sclerotia Mexicana
Sclerotia Tampanensis
Sclerotia Atlantis
Sclerotia Galindoi
Sclerotia Hydra
Sclerotia Hollandia

Waarschuwing

Niet gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Niet gebruiken als je ernstig depressief bent of een sluimerende psychose hebt. Niet combineren met stimulantia of alcohol, of medicatie die je zenuwstelsel beïnvloed (MAO-i, SSRI, etc.). Neem na het gebruik van sclerotia geen deel aan het verkeer. Niet gebruiken als je jonger bent dan 18 jaar.

Als je voor het eerst truffels gaat eten, zorg dan dat er iemand met meer ervaring in de buurt is voor het geval je hulp nodig hebt, bijvoorbeeld wanneer je je ongemakkelijk, ziek of bang voelt. Lees meer in de Azarius Encyclopedie: Veilig Trippen.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Magic truffels Tampanensis

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

48 Reviews

Pros

  • Het is een verrijking (3)
  • Betaalbaar (2)

Cons

  • Voelde zelf vrij weinig (2)
  • Nauwelijks effecten (1)
  • Zure Smaak (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

Johnny 2019-08-17

The staff at the shop was very helpful and accommodating, and their recommendation of these truffles was spot on!

PerkiePeter 2019-07-10

Heb al 15 jaar clusterhoofdpijn waarvan de laatste 6 maanden chronisch. Na het nemen van 10 gram in thee ben ik bijna 2 maanden vrij van cluster geweest. Vandaag een nieuwe poging om hopelijk hetzelfde te bereiken. Reguliere medicijnen doen niks bij deze gruwelijke pijn.

Heb al 15 jaar clusterhoofdpijn waarvan de laatste 6 maanden chronisch. Na het nemen van 10 gram in thee ben ik bijna 2 maanden vrij van cluster geweest. Vandaag een nieuwe poging om hopelijk hetzelfde te bereiken. Reguliere medicijnen doen niks bij deze gruwelijke pijn.

Lees verder Toon minder
  • Betaalbaar
  • Het is een verrijking

keyboard_karl 2018-11-25

Had deze truffels gekocht voor mijn eerste ervaring. Ik wilde niet te sterk beginnen en deze leken me wel geschikt. Nou, niet dus.

Er was mij aangeraden 7 gram te nemen, dus dat deed ik op een lege maag. Na een uur voelde ik me wat blijer…

Had deze truffels gekocht voor mijn eerste ervaring. Ik wilde niet te sterk beginnen en deze leken me wel geschikt. Nou, niet dus.

Er was mij aangeraden 7 gram te nemen, dus dat deed ik op een lege maag. Na een uur voelde ik me wat blijer dan normaal, maar dat was het wel. En het kan ook goed dat dat placebo was.
Toen heb ik de rest ook maar genomen, in totaal dus 10 gram maar merkte de rest van de avond ook niks.

Een best grote teleurstelling dus! Ik heb nu de Hollandia binnen en hoop op een wat betere ervaring.

Lees verder Toon minder
  • Nauwelijks effecten
  • Voelde zelf vrij weinig

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.