SmartshopPaddo'sMagic truffelsMagic truffels Hydra

Azarius

 • $

$ 0, -

US$ 0,00

Magic truffels Hydra

23 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Hydra truffels behoren tot de meest populaire truffels die in smartshops te vinden zijn, met name in Amsterdam waar deze soort werd geïntroduceerd. In deze premium variant van de Mexicana truffel verschuilt een enorme drakenkracht, dus verwacht een sterke body high gecombineerd met veel visuals en filosofische inzichten.

De term Hydra is meer een bijnaam dan een unieke soortaanduiding. Het begon met een cluster van Psilocybe Mexicana truffels die in een vreemde, opeengestapelde vorm groeiden. Een vorm die iets weg had van een draak. De Hydra is een mythologische draak met meerdere koppen. Men begon op deze speciale vorm te kweken en gaven daarbij de truffels meer tijd om te groeien, wat de Hydra haar extra potentie heeft gegeven.

Hydra sclerotia worden niet aangeraden voor de beginner.

Trip effecten - Hydra truffels

Tien minuten tot een uur na inname zijn de eerste effecten merkbaar, allereerst in de vorm van scherper zien en horen. Je merkt dat de ervaring van de dagelijkse werkelijkheid snel verandert, waardoor je jezelf en je omgeving op een nieuwe manier ziet. Dit veroorzaakt vaak al snel de slappe lach. Je zou je ook wat verward kunnen voelen, aangezien je geest en verstand niet langer kunnen bevatten wat er allemaal gebeurt. Terwijl de uiterlijke verwarring toeneemt, worden de innerlijke visioenen (het beste waargenomen in een donkere of gedimde ruimte) steeds duidelijker.

De aard van de trip is afhankelijk van de persoon en de stemming waarin die persoon verkeert. Hoewel je vergelijkbare effecten kunt ervaren, is elke ervaring uniek en heel persoonlijk.

De trip duurt zo'n 6 uur, komt in golven, en neemt geleidelijk weer af.

De werkzame stof in de truffel heet psilocybine, een tryptamine dat gerelateerd is aan DMT (dimethyltryptamine). DMT is een van de sterkste visionaire psychedelica, die in de natuur overvloedig voor komt (in bomen, grassen etc.) en makkelijk door het lichaam afgebroken kan worden, zonder toxische stoffen achter te laten. Maar hoewel het lichaam prima met psilocybine overweg kan, kan het verstand er behoorlijk van in de war raken, dus kan men truffels het beste nuttigen in een rustige, vertrouwde omgeving, liefst in de aanwezigheid van een nuchtere sitter.

Hoe gebruik je sclerotia?

Deze truffels zijn vers en moeten in de koelkast bewaard worden. Neem 5 tot 9 gram voor een normale trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Neem ze bij voorkeur op een lege maag.

Let op: het is mogelijk dat de truffels tijdens het verzenden een klein beetje uitdrogen. Hierdoor neemt het gewicht iets af. Maar maak je geen zorgen: de werking blijft even sterk als de op de verpakking vermelde dosering.

De bekendste en meest efficiënte manier om truffels te gebruiken is ze rauw op te eten, op een lege maag. Soms geeft dit echter een zwaar gevoel op de maag, dat tijdens de ervaring als storend ervaren kan worden. Hoewel psilocybine gevoelig is voor langdurige verhitting, kun je van sclerotia prima thee maken. Doe de (in stukjes gesneden) truffels in een halve liter heet water en laat ze ongeveer 20 minuten op een heel zacht vuurtje staan. Je kunt de truffels ook overgieten met heet water, dit 10 minuten laten trekken, en daarna herhalen met nieuw heet water. Let op: door kokend water gaat een deel van de werkzame stoffen verloren. Laat het water dus een paar minuten afkoelen voordat je het toevoegt. 

Het heeft weinig zin om sclerotia twee dagen achter elkaar te gebruiken, aangezien je lichaam onmiddellijk tolerantie ontwikkelt voor psilocybine. Je moet tenminste drie tot vier dagen wachten voordat je opnieuw sclerotia kunt nemen. De meeste gebruikers wachten enkele weken of maanden voordat ze een volgende trip plannen.

Sclerotia Trip Chart

Soort Trip sterkte Visuals Creativiteit
Sclerotia Mexicana
Sclerotia Tampanensis
Sclerotia Atlantis
Sclerotia Galindoi
Sclerotia Hydra
Sclerotia Hollandia

Waarschuwing

Niet gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Niet gebruiken als je ernstig depressief bent of een sluimerende psychose hebt. Niet combineren met stimulantia of alcohol, of medicatie die je zenuwstelsel beïnvloed (MAO-i, SSRI, etc.). Neem na het gebruik van sclerotia geen deel aan het verkeer. Niet gebruiken als je jonger bent dan 18 jaar.

Als je voor het eerst truffels gaat eten, zorg dan dat er iemand met meer ervaring in de buurt is voor het geval je hulp nodig hebt, bijvoorbeeld wanneer je je ongemakkelijk, ziek of bang voelt. Lees meer in de Azarius Encyclopedie: Veilig Trippen.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Magic truffels Hydra

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

23 Reviews

Pros

 • Little to no nausea (3)
 • Potent (3)
 • Strong visuals (1)
 • Pleasant (3)

Cons

 • Fairly weak (2)
 • Moments of fear and anxiety (1)
 • Smaak (1)
 • Expected more (2)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

Armin 2020-06-13

Ten eerste duurde de levering heel lang, daar heb ik wel begrip voor, maar toen had ik een aantal mailtjes met vragen gestuurd met na 4 weken nog geen reactie.
Na 3 weken eindelijk aangekomen en heb het direct gebruikt (7,5 gram) goed gekauwd, maar voelde niks. Paar dagen…

Ten eerste duurde de levering heel lang, daar heb ik wel begrip voor, maar toen had ik een aantal mailtjes met vragen gestuurd met na 4 weken nog geen reactie.
Na 3 weken eindelijk aangekomen en heb het direct gebruikt (7,5 gram) goed gekauwd, maar voelde niks. Paar dagen later (omdat je lichaam er immuun voor word als je direct erna doet) heb ik er thee van gemaakt werkte weer niet.
Nou is het niet dat ik denk dat de truffels niet goed zijn, maar dat ze met de levering te lang te warm warren ofzo.
Anders kan ik geen reden bedenken waarom het niet zou werken.

Lees verder Toon minder
 • Fairly weak

TM 2020-04-11

These are very good shrooms, with strong and stable effect..
Full dose took about 40 to start and about 3-4 hours sure feeling it works.

A while ago I bought some in the offline smartshop - twice there was no effect at all. Glad…

These are very good shrooms, with strong and stable effect..
Full dose took about 40 to start and about 3-4 hours sure feeling it works.

A while ago I bought some in the offline smartshop - twice there was no effect at all. Glad to confirm these are working well. I'm using them for microdosing, so it was a test to see if it works at all. So it does thanks heavens.

Lees verder Toon minder
 • Potent

Ivar 2020-01-02

Definitely a fun time, but i expected way more. I took 15 grams, trip lasted for about 3-4 hours with mild visuals and little to none of that psilocybin way of thinking. Would definitely recommend if you're looking for a more mild experience, but personally id rather have something more…

Definitely a fun time, but i expected way more. I took 15 grams, trip lasted for about 3-4 hours with mild visuals and little to none of that psilocybin way of thinking. Would definitely recommend if you're looking for a more mild experience, but personally id rather have something more intens.

Lees verder Toon minder
 • Little to no nausea
 • Pleasant
 • Expected more
 • Fairly weak

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.