SmartshopPaddo'sMagic truffelsMagic truffels Hydra

Azarius

 • $

$ 0, -

US$ 0,00

Magic truffels Hydra

19 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Hydra truffels behoren tot de meest populaire truffels die in smartshops te vinden zijn, met name in Amsterdam waar deze soort werd geïntroduceerd. In deze premium variant van de Mexicana truffel verschuilt een enorme drakenkracht, dus verwacht een sterke body high gecombineerd met veel visuals en filosofische inzichten.

De term Hydra is meer een bijnaam dan een unieke soortaanduiding. Het begon met een cluster van Psilocybe Mexicana truffels die in een vreemde, opeengestapelde vorm groeiden. Een vorm die iets weg had van een draak. De Hydra is een mythologische draak met meerdere koppen. Men begon op deze speciale vorm te kweken en gaven daarbij de truffels meer tijd om te groeien, wat de Hydra haar extra potentie heeft gegeven.

Hydra sclerotia worden niet aangeraden voor de beginner.

Trip effecten - Hydra truffels

Tien minuten tot een uur na inname zijn de eerste effecten merkbaar, allereerst in de vorm van scherper zien en horen. Je merkt dat de ervaring van de dagelijkse werkelijkheid snel verandert, waardoor je jezelf en je omgeving op een nieuwe manier ziet. Dit veroorzaakt vaak al snel de slappe lach. Je zou je ook wat verward kunnen voelen, aangezien je geest en verstand niet langer kunnen bevatten wat er allemaal gebeurt. Terwijl de uiterlijke verwarring toeneemt, worden de innerlijke visioenen (het beste waargenomen in een donkere of gedimde ruimte) steeds duidelijker.

De aard van de trip is afhankelijk van de persoon en de stemming waarin die persoon verkeert. Hoewel je vergelijkbare effecten kunt ervaren, is elke ervaring uniek en heel persoonlijk.

De trip duurt zo'n 6 uur, komt in golven, en neemt geleidelijk weer af.

De werkzame stof in de truffel heet psilocybine, een tryptamine dat gerelateerd is aan DMT (dimethyltryptamine). DMT is een van de sterkste visionaire psychedelica, die in de natuur overvloedig voor komt (in bomen, grassen etc.) en makkelijk door het lichaam afgebroken kan worden, zonder toxische stoffen achter te laten. Maar hoewel het lichaam prima met psilocybine overweg kan, kan het verstand er behoorlijk van in de war raken, dus kan men truffels het beste nuttigen in een rustige, vertrouwde omgeving, liefst in de aanwezigheid van een nuchtere sitter.

Hoe gebruik je sclerotia?

Deze truffels zijn vers en moeten in de koelkast bewaard worden. Neem 5 tot 9 gram voor een normale trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Neem ze bij voorkeur op een lege maag.

Let op: het is mogelijk dat de truffels tijdens het verzenden een klein beetje uitdrogen. Hierdoor neemt het gewicht iets af. Maar maak je geen zorgen: de werking blijft even sterk als de op de verpakking vermelde dosering.

De bekendste en meest efficiënte manier om truffels te gebruiken is ze rauw op te eten, op een lege maag. Soms geeft dit echter een zwaar gevoel op de maag, dat tijdens de ervaring als storend ervaren kan worden. Hoewel psilocybine gevoelig is voor langdurige verhitting, kun je van sclerotia prima thee maken. Doe de (in stukjes gesneden) truffels in een halve liter heet water en laat ze ongeveer 20 minuten op een heel zacht vuurtje staan. Je kunt de truffels ook overgieten met heet water, dit 10 minuten laten trekken, en daarna herhalen met nieuw heet water. Let op: door kokend water gaat een deel van de werkzame stoffen verloren. Laat het water dus een paar minuten afkoelen voordat je het toevoegt. 

Het heeft weinig zin om sclerotia twee dagen achter elkaar te gebruiken, aangezien je lichaam onmiddellijk tolerantie ontwikkelt voor psilocybine. Je moet tenminste drie tot vier dagen wachten voordat je opnieuw sclerotia kunt nemen. De meeste gebruikers wachten enkele weken of maanden voordat ze een volgende trip plannen.

Sclerotia Trip Chart

Soort Trip sterkte Visuals Creativiteit
Sclerotia Mexicana
Sclerotia Tampanensis
Sclerotia Atlantis
Sclerotia Galindoi
Sclerotia Hydra
Sclerotia Hollandia

Waarschuwing

Niet gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Niet gebruiken als je ernstig depressief bent of een sluimerende psychose hebt. Niet combineren met stimulantia of alcohol, of medicatie die je zenuwstelsel beïnvloed (MAO-i, SSRI, etc.). Neem na het gebruik van sclerotia geen deel aan het verkeer. Niet gebruiken als je jonger bent dan 18 jaar.

Als je voor het eerst truffels gaat eten, zorg dan dat er iemand met meer ervaring in de buurt is voor het geval je hulp nodig hebt, bijvoorbeeld wanneer je je ongemakkelijk, ziek of bang voelt. Lees meer in de Azarius Encyclopedie: Veilig Trippen.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Magic truffels Hydra

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

19 Reviews

Pros

 • Potent (1)
 • Little to no nausea (1)
 • Pleasant (2)

Cons

 • Smaak (1)
 • Expected more (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

Zweefkees 2019-08-06

Ik had besloten om van 10 gram thee te maken. Ik denk dat de thee nog te heet was toen ik de truffels erbij heb gegooid. Want na een uur na het opdrinken voelde ik helemaal niks. Dus ik heb toen besloten om de andere 5 gram gewoon op te…

Ik had besloten om van 10 gram thee te maken. Ik denk dat de thee nog te heet was toen ik de truffels erbij heb gegooid. Want na een uur na het opdrinken voelde ik helemaal niks. Dus ik heb toen besloten om de andere 5 gram gewoon op te eten. Ik ging ervanuit dat ik niks zou voelen. Maar na 15 minuten lag ik toch al stevig te trippen. En dat maar op 5 gram! De trip was even sterk als een eerdere trip die ik heb gehad op 12,5 gram mexican truffels. Dus al met al zonde van de 10 gram. Maar van die laatste 5 heb ik toch van kunnen genieten. Ik heb denk ik alleen nog nooit zulke gore truffels gegeten. Maarja je moet er wat voor over hebben. Al met al, zeer potente truffels. Zou zeker uitkijken als het je eerste keer is. Ik zou dan niet meer dan 10 gram nemen.

Lees verder Toon minder
 • Little to no nausea
 • Pleasant
 • Potent
 • Smaak

Luuk 2019-05-18

We ate 2x 7.5 gram, but in hindsight we should have gone for 15 gram in 1 go.
Trip was very similar to 10gram of the normal Mexican truffles. Relaxing, pleasant morphings on walls with some color shifts. Obviously the documentary One Life was amazing. That was very immersive…

We ate 2x 7.5 gram, but in hindsight we should have gone for 15 gram in 1 go.
Trip was very similar to 10gram of the normal Mexican truffles. Relaxing, pleasant morphings on walls with some color shifts. Obviously the documentary One Life was amazing. That was very immersive and got some strong visuals on the screen which was intermittent. Next time I'll go for a dark room or closed eyes with music.

In the end expected more and we were a bit down that we didn't have another 10gram each to top it up. Recap:a nice one but next time will go for a higher dosage or perhaps try the Hollandia on a normal dosage.

Lees verder Toon minder
 • Pleasant
 • Expected more

Nimmeth 2019-04-05

This was my very first trip and it was amazing. I saw endless colorful patterns, beautiful lines and faces and beings and eyes everywhere. I started seeing tribal arts from every culture and everything made sense. I saw my blood pulsating through my veins in vivid colors.

This was my very first trip and it was amazing. I saw endless colorful patterns, beautiful lines and faces and beings and eyes everywhere. I started seeing tribal arts from every culture and everything made sense. I saw my blood pulsating through my veins in vivid colors.

I had my pet snail on my hand, and my hand became one with the snail, which was the most beautiful creature, I experienced intense grief, and intense happiness and love. I've never cried so hard in my life and it felt amazing...

I'm sorry for my weird rambling, it was just so beautiful and inspire my future art.. Thank you for the wonderful product!

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.