SmartshopPaddo'sMagic truffelsMagic truffels Galindoi

Azarius

 • $

$ 0, -

US$ 0,00

Magic truffels Galindoi

103 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Psilocybe galindoi werd voor het eerst aangetroffen in de bossen van Mexico, en meest recentelijk in Georgia.

Psilocybe galindoi heeft het vermogen om onder de paddenstoel sclerotia te vormen. Deze kleine klompjes, die soms "Philosopher's stones" worden genoemd, bevatten een hoge concentratie psilocybine, een psychedelisch middel met een krachtige visuele werking.

De vormen en afmetingen van truffels lopen uiteen, maar ze produceren vergelijkbare effecten. Wat de aard van de ervaring bepaalt zijn de omgeving waarin je je bevindt, de mensen met wie je samen bent, en natuurlijk de dosering.

Effecten Galindoi

Tien minuten tot een uur na inname zijn de eerste effecten merkbaar, allereerst in de vorm van scherper zien en horen. Je merkt dat de ervaring van de dagelijkse werkelijkheid snel verandert, waardoor je jezelf en je omgeving op een nieuwe manier ziet. Dit veroorzaakt vaak al snel de slappe lach. Je zou je ook wat verward kunnen voelen, aangezien je geest en verstand niet langer kunnen bevatten wat er allemaal gebeurt. Terwijl de uiterlijke verwarring toeneemt, worden de innerlijke visioenen (het beste waargenomen in een donkere of gedimde ruimte) steeds duidelijker.

De aard van de trip is afhankelijk van de persoon en de stemming waarin die persoon verkeert. Hoewel je vergelijkbare effecten kunt ervaren, is elke ervaring uniek en heel persoonlijk.

De trip duurt zo'n 6 uur, komt in golven, en neemt geleidelijk weer af.

De werkzame stof in de Philosopher's Stones heet psilocybine, een tryptamine dat gerelateerd is aan DMT (dimethyltryptamine). DMT is een van de sterkste visionaire psychedelica, die in de natuur overvloedig voor komt (in bomen, grassen etc.) en makkelijk door het lichaam afgebroken kan worden, zonder toxische stoffen achter te laten. Maar hoewel het lichaam prima met psilocybine overweg kan, kan het verstand er behoorlijk van in de war raken, dus kan men truffels het beste nuttigen in een rustige, vertrouwde omgeving, liefst in de aanwezigheid van een nuchtere sitter.

Gebruik

Deze truffels zijn vers en moeten in de koelkast bewaard worden. Neem 5 tot 9 gram voor een normale trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Neem ze bij voorkeur op een lege maag.

De bekendste en meest efficiënte manier om truffels te gebruiken is ze rauw op te eten, op een lege maag. Soms geeft dit echter een zwaar gevoel op de maag, dat tijdens de ervaring als storend ervaren kan worden. Hoewel psilocybine gevoelig is voor langdurige verhitting, kun je van sclerotia prima thee maken. Doe de (in stukjes gesneden) truffels in een halve liter heet water en laat ze ongeveer 20 minuten op een heel zacht vuurtje staan. Je kunt de truffels ook overgieten met heet water, dit 10 minuten laten trekken, en daarna herhalen met nieuw heet water. Let op: door kokend water gaat een deel van de werkzame stoffen verloren. Laat het water dus een paar minuten afkoelen voordat je het toevoegt. 

Het heeft weinig zin om sclerotia twee dagen achter elkaar te gebruiken, aangezien je lichaam onmiddellijk tolerantie ontwikkelt voor psilocybine. Je moet tenminste drie tot vier dagen wachten voordat je opnieuw sclerotia kunt nemen. De meeste gebruikers wachten enkele weken of maanden voordat ze een volgende trip plannen.

Sclerotia Trip Chart

Soort Trip sterkte Visuals Creativiteit
Sclerotia Mexicana
Sclerotia Tampanensis
Sclerotia Atlantis
Sclerotia Galindoi
Sclerotia Hydra
Sclerotia Hollandia

Waarschuwing

Niet gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Niet gebruiken als je ernstig depressief bent of een sluimerende psychose hebt. Niet combineren met stimulantia of alcohol, of medicatie die je zenuwstelsel beïnvloed (MAO-i, SSRI, etc.). Neem na het gebruik van sclerotia geen deel aan het verkeer. Niet gebruiken als je jonger bent dan 18 jaar.

Als je voor het eerst truffels gaat eten, zorg dan dat er iemand met meer ervaring in de buurt is voor het geval je hulp nodig hebt, bijvoorbeeld wanneer je je ongemakkelijk, ziek of bang voelt. Lees meer in de Azarius Encyclopedie: Veilig Trippen.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Magic truffels Galindoi

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

103 Reviews

Pros

 • Visuals (2)
 • Alles was heel duidelijk te zien (2)
 • Op geen moment slecht gevoeld (2)
 • Perceptie van ruimte veranderde heel erg (2)
 • Je manier van denken (1)

Cons

 • De smaak was niet zo lekker (2)
 • Duur (1)
 • Trillende handen (1)
 • Duurde langer om in te werken dan andere (1)
 • Niet zo sterk (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

Ivar 2019-12-01

Ik heb 15 gram aan deze truffels bestelt op een zondag avond, kwam woensdag binnen. Die avond de alles in 1x opgegeten, en ongeveer een uurtje later begon ik milde effecten te voelen. Het eten zelf was niet al te lekker, maar wel te doen. Was lichtelijk misselijk voor ongeveer…

Ik heb 15 gram aan deze truffels bestelt op een zondag avond, kwam woensdag binnen. Die avond de alles in 1x opgegeten, en ongeveer een uurtje later begon ik milde effecten te voelen. Het eten zelf was niet al te lekker, maar wel te doen. Was lichtelijk misselijk voor ongeveer een half uur. Het begon niet zo sterk als andere producten die ik heb geprobeerd, maar binnen een half uur bouwde dit op naar de peak. Die duurde een uurtje of 3, en het was echt geweldig. Visuals zoals ik nooit eerder heb gezien, alles was gewoon beautiful. Terwijl ik al die geweldige dingen zag, ging ik extreem filosofisch nadenken wat erg interessant was. Hierna had ik voor nog voor ongeveer 2 uur wat milde effecten, wat hallucinaties maar niet zo sterk. Ongeveer 5 uur nadat ze begonnen te werken stopte de effecten. Ik zou dit iedereen aanbevelen ooit te proberen, het was echt een magische avond.

Lees verder Toon minder
 • Alles was heel duidelijk te zien
 • Je manier van denken
 • Perceptie van ruimte veranderde heel erg
 • Visuals
 • De smaak was niet zo lekker
 • Duurde langer om in te werken dan andere

Jasper 2019-08-01

Samen met vriendin genomen, ieder 15 gram, Ik iets meer omdat ik zwaarder ben (85 kilo), Maar weinig gemerkt. Beetje tintelig, dizzy en happy maar dat was het. Wellicht hadden we wederom helemaal niets moeten eten, 4u van tevoren. We hebben er een smoothie met yoghurt van gemaakt. Smaakte prima.…

Samen met vriendin genomen, ieder 15 gram, Ik iets meer omdat ik zwaarder ben (85 kilo), Maar weinig gemerkt. Beetje tintelig, dizzy en happy maar dat was het. Wellicht hadden we wederom helemaal niets moeten eten, 4u van tevoren. We hebben er een smoothie met yoghurt van gemaakt. Smaakte prima. De sclerotia waren goed vermalen in de blender. De rauwe sclerotia smaakte trouwens ook weer prima, Beetje als de tamme kastanje..

Lees verder Toon minder
 • Op geen moment slecht gevoeld
 • Duur
 • Niet zo sterk

Sjef 2019-07-10

Prima truffels, lange trip (piek duurde ongeveer 2,5-3 uur) waarin ik me erg goed voelde, muziek luisteren was ook heerlijk. Ik had alleen een beetje last van trillende handen, maar daar stoorde ik me weinig aan. Ik had eerst 10 gram gegeten en een uur later de overige 5 gram…

Prima truffels, lange trip (piek duurde ongeveer 2,5-3 uur) waarin ik me erg goed voelde, muziek luisteren was ook heerlijk. Ik had alleen een beetje last van trillende handen, maar daar stoorde ik me weinig aan. Ik had eerst 10 gram gegeten en een uur later de overige 5 gram en dit voelde als een goede dosering (ik kan best wat hebben dus relativeer dit wel aan jezelf).

Lees verder Toon minder
 • Duur
 • Op geen moment slecht gevoeld
 • Visuals
 • Trillende handen

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.