Sale
Sclerotia Azarius (20 jaar verjaardagseditie)
Sclerotia Azarius (20 jaar verjaardagseditie)

Sclerotia Azarius (20 jaar verjaardagseditie)

AZA-20TRUF Azarius

€ 6,90 * 11,50 *
Hoeveelheid Prijs per stuk
tot 3 € 6,90 *
vanaf 3 € 6,49 *
vanaf 5 € 6,07 *
vanaf 10 € 5,66 *
+

Op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €50
 • Alles wat je nodig hebt
 • Uitzonderlijke service
 • AZA-20TRUF

Om het twintigjarig bestaan van Azarius te vieren hebben we onze mycoloog op een missie gestuurd om een nieuwe psychedelische paddenstoel te vinden. Na een lange reis heeft ze eindelijk een obscure soort gevonden die iedereen bij Azarius in vervoering bracht. Psilocybe azarianis of Sclerotia Azarius zoals we het graag noemen is een zachtaardige truffel die perfect is voor feestelijke momenten. Reken op gelukkige gedachten en creatieve inspiratie. En misschien is er in die rooskleurige gedachten nog een plekje voor je favoriete smartshop.

Sclerotia Azarius heeft de mogelijkheid om sclerotia onder de paddenstoel te vormen. Deze kleine klontjes, ook wel truffels genoemd, bevatten zeer hoge concentraties psilocybine, een psychedelisch middel met sterke visuele effecten.

De vormen en afmetingen van truffels lopen uiteen, maar ze produceren vergelijkbare effecten. Wat de aard van de ervaring bepaalt zijn de omgeving waarin je je bevindt, de mensen met wie je samen bent, en natuurlijk de dosering.

Effecten

Tien minuten tot een uur na inname zijn de eerste effecten merkbaar, allereerst in de vorm van scherper zien en horen. Je merkt dat de ervaring van de dagelijkse werkelijkheid snel verandert, waardoor je jezelf en je omgeving op een nieuwe manier ziet. Dit veroorzaakt vaak al snel de slappe lach. Je zou je ook wat verward kunnen voelen, aangezien je geest en verstand niet langer kunnen bevatten wat er allemaal gebeurt. Terwijl de uiterlijke verwarring toeneemt, worden de innerlijke visioenen (het beste waargenomen in een donkere of gedimde ruimte) steeds duidelijker.

De aard van de trip is afhankelijk van de persoon en de stemming waarin die persoon verkeert. Hoewel je vergelijkbare effecten kunt ervaren, is elke ervaring uniek en heel persoonlijk.

De trip duurt zo'n 6 uur, komt in golven, en neemt geleidelijk weer af.

De werkzame stof in de sclerotia heet psilocybine, een tryptamine dat gerelateerd is aan DMT (dimethyltryptamine). DMT is een van de sterkste visionaire psychedelica, die in de natuur overvloedig voor komt (in bomen, grassen etc.) en makkelijk door het lichaam afgebroken kan worden, zonder toxische stoffen achter te laten. Maar hoewel het lichaam prima met psilocybine overweg kan, kan het verstand er behoorlijk van in de war raken, dus kan men truffels het beste nuttigen in een rustige, vertrouwde omgeving, liefst in de aanwezigheid van een nuchtere sitter.

Gebruik

Deze truffels zijn vers en moeten in de koelkast bewaard worden. Neem 5 tot 9 gram voor een normale trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Neem ze bij voorkeur op een lege maag.

Let op: het is mogelijk dat de truffels tijdens het verzenden een klein beetje uitdrogen. Hierdoor neemt het gewicht iets af. Maar maak je geen zorgen: de werking blijft even sterk als de op de verpakking vermelde dosering.

De bekendste en meest efficiënte manier om truffels te gebruiken is ze rauw op te eten, op een lege maag. Soms geeft dit echter een zwaar gevoel op de maag, dat tijdens de ervaring als storend ervaren kan worden. Hoewel psilocybine gevoelig is voor langdurige verhitting, kun je van sclerotia prima thee maken. Doe de (in stukjes gesneden) truffels in een halve liter heet water en laat ze ongeveer 20 minuten op een heel zacht vuurtje staan. Je kunt de truffels ook overgieten met heet water, dit 10 minuten laten trekken, en daarna herhalen met nieuw heet water. Let op: door kokend water gaat een deel van de werkzame stoffen verloren. Laat het water dus een paar minuten afkoelen voordat je het toevoegt. 

Het heeft weinig zin om sclerotia twee dagen achter elkaar te gebruiken, aangezien je lichaam onmiddellijk tolerantie ontwikkelt voor psilocybine. Je moet tenminste drie tot vier dagen wachten voordat je opnieuw sclerotia kunt nemen. De meeste gebruikers wachten enkele weken of maanden voordat ze een volgende trip plannen.

Waarschuwing

Niet gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Niet gebruiken als je ernstig depressief bent of een sluimerende psychose hebt. Niet combineren met stimulantia of alcohol, of medicatie die je zenuwstelsel beïnvloed (MAO-i, SSRI, etc.). Neem na het gebruik van sclerotia geen deel aan het verkeer. Niet gebruiken als je jonger bent dan 18 jaar.

Als je voor het eerst truffels gaat eten, zorg dan dat er iemand met meer ervaring in de buurt is voor het geval je hulp nodig hebt, bijvoorbeeld wanneer je je ongemakkelijk, ziek of bang voelt. Lees meer in de Azarius Encyclopedie: Veilig Trippen.

Fragen und Antworten meer

Sclerotia Azarius (20 jaar verjaardagseditie) Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Sclerotia Azarius (20 jaar verjaardagseditie)"

Reviewer

8.5/10

 • + easy for a first-timer
 • + not too bitter
 • - not very potent

This anniversary edition seemed an apt truffel to try out as a first-timer, on my own birthday! Because I wanted to be careful, I first took 10 grams. After about an hour I experienced very mild effects- like shadows moving on the ceiling and emotions becoming more obvious. But since it wasn't what I expected, I took the other 5 grams as well. 5-9 grams are supposed to cause a normal trip, 10-15 grams a strong trip. However, even with the 15 grams I took, I only experienced very mild effects, so honestly, I was a bit disappointed. I don't know if this happened because I have a very strong mind, finding it difficult to really let go, or whether my body is just not very sensitive to this specific substance. It did leave me with a curiosity to try a stronger truffel, because of the experiences other people have had with truffels. Any advice?

Reviewer

8.5/10

 • + not too bitter
 • + visuals

  Yes i love these one ,the taste is not to bad
  And good bang for your buck 🥳

  Reviewer

  8.5/10

  • + not too bitter
  • + potency
  • + visuals
  • - taste

  happy birthday!

  Reviewer

  8.5/10

  Hallo,

  Ten eerste gefeliciteerd met jullie jubileum!

  Ten tweede had ik een paar vraagjes hierover.

  Hoe sterk zijn deze truffels vergeleken met andere truffels die jullie aanbieden? Denk dan hierbij aan hetzelfde als bij sommige andere truffelpagina's waar jullie een tabelletje hadden van hoe krachtig alles is en dergelijke.

  En is het volgende gewoon satire of hebben jullie echt een Truffel laten "maken" speciaal voor jullie jubileum?

  Om het twintigjarig bestaan van Azarius te vieren hebben we onze mycoloog op een missie gestuurd om een nieuwe psychedelische paddenstoel te vinden.

  Daarnaast is dit een goede beginnerstruffel om een kameraad van mij te laten proberen samen met mij?
  Ik wil wel graag wat harder trippen en hij rustig aan maar als het kan met flinke visuals. is deze dan geschikt?

  Voor de rest haal ik altijd dingen bij jullie en ben zeer tevreden!

  [Azarius: als je de tabel aanhoudt moet je rekenen op een sterkte tussen de 2 en 3 sterren]

  Beoordeling schrijven
  Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

  De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

  Eigenschappen