Magic truffels Mexicana A.

182 Reviews

Op voorraad

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Deze sclerotia soort groeit in de subtropische regionen van Mexico en is ook in Guatemala gezien. Psilocybe mexicana A. heeft het vermogen om onder de paddenstoel sclerotia te vormen. Deze kleine klompjes, die soms "Philosopher's stones" worden genoemd, bevatten een hoge concentratie psilocybine, een psychedelisch middel met een krachtige visuele werking.

De vormen en afmetingen van sclerotia lopen uiteen, maar ze produceren vergelijkbare effecten. Wat de aard van de ervaring bepaalt zijn de omgeving waarin je je bevindt, de mensen met wie je samen bent, en natuurlijk de dosering.

Trip effecten sclerotia

Tien minuten tot een uur na inname zijn de eerste effecten merkbaar, allereerst in de vorm van scherper zien en horen. Je merkt dat de ervaring van de dagelijkse werkelijkheid snel verandert, waardoor je jezelf en je omgeving op een nieuwe manier ziet. Dit veroorzaakt vaak al snel de slappe lach. Je zou je ook wat verward kunnen voelen, aangezien je geest en verstand niet langer kunnen bevatten wat er allemaal gebeurt. Terwijl de uiterlijke verwarring toeneemt, worden de innerlijke visioenen (het beste waargenomen in een donkere of gedimde ruimte) steeds duidelijker.

De aard van de trip is afhankelijk van de persoon en de stemming waarin die persoon verkeert. Hoewel je vergelijkbare effecten kunt ervaren, is elke ervaring uniek en heel persoonlijk.

De trip duurt zo'n 6 uur, komt in golven, en neemt geleidelijk weer af.

De werkzame stof in de Philosopher's Stones heet psilocybine, een tryptamine dat gerelateerd is aan DMT (dimethyltryptamine). DMT is een van de sterkste visionaire psychedelica, die in de natuur overvloedig voor komt (in bomen, grassen etc.) en makkelijk door het lichaam afgebroken kan worden, zonder toxische stoffen achter te laten. Maar hoewel het lichaam prima met psilocybine overweg kan, kan het verstand er behoorlijk van in de war raken, dus kan men truffels het beste nuttigen in een rustige, vertrouwde omgeving, liefst in de aanwezigheid van een nuchtere sitter.

Hoe gebruik je sclerotia?

Deze truffels zijn vers en moeten in de koelkast bewaard worden. Neem 5 tot 9 gram voor een normale trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Neem ze bij voorkeur op een lege maag.

Let op: het is mogelijk dat de truffels tijdens het verzenden een klein beetje uitdrogen. Hierdoor neemt het gewicht iets af. Maar maak je geen zorgen: de werking blijft even sterk als de op de verpakking vermelde dosering.

De bekendste en meest efficiŽnte manier om truffels te gebruiken is ze rauw op te eten, op een lege maag. Soms geeft dit echter een zwaar gevoel op de maag, dat tijdens de ervaring als storend ervaren kan worden. Hoewel psilocybine gevoelig is voor langdurige verhitting, kun je van sclerotia prima thee maken. Doe de (in stukjes gesneden) truffels in een halve liter kokend water en laat ze ongeveer 20 minuten heel zacht koken. Je kunt de truffels ook overgieten met heet water, dit 10 minuten laten trekken, en daarna herhalen met nieuw heet water.

Het heeft weinig zin om sclerotia twee dagen achter elkaar te gebruiken, aangezien je lichaam onmiddellijk tolerantie ontwikkelt voor psilocybine. Je moet tenminste drie tot vier dagen wachten voordat je opnieuw sclerotia kunt nemen. De meeste gebruikers wachten enkele weken of maanden voordat ze een volgende trip plannen.

Sclerotia Trip Chart

Soort Trip sterkte Visuals Creativiteit
Sclerotia Mexicana
Sclerotia Tampanensis
Sclerotia Atlantis
Sclerotia Galindoi
Sclerotia Hydra
Sclerotia Hollandia

Waarschuwing

Niet gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Niet gebruiken als je ernstig depressief bent of een sluimerende psychose hebt. Niet combineren met stimulantia of alcohol, of medicatie die je zenuwstelsel beÔnvloed (MAO-i, SSRI, etc.). Neem na het gebruik van sclerotia geen deel aan het verkeer. Niet gebruiken als je jonger bent dan 18 jaar.

Als je voor het eerst truffels gaat eten, zorg dan dat er iemand met meer ervaring in de buurt is voor het geval je hulp nodig hebt, bijvoorbeeld wanneer je je ongemakkelijk, ziek of bang voelt. Lees meer in de Azarius Encyclopedie: Veilig Trippen.

Toon alles Toon minder

Verzendrestricties

Reviews - Magic truffels Mexicana A.

Een beoordeling toevoegen

Jongen 25 2016-07-21

Niet gebruiken om uit de realiteit te ontsnappen
Ben blij dat ik eruit ben
Eerste en laatste keer
Zo ellendig nog erger dan dronken en misselijk zijn
Niet gebruiken

PsiloJo 2016-03-29

Heel heftig, maar ook vreselijk mooi. Deze truffel maakt je blij laat je lachen maar duikt ook in de duistere hoekjes van je gedachten en slaat je ego neer. Dat is best confronterend en zwaar, het put je mentaal uit. Naast lachen heb ik ook enorm moeten huilen.

Heel heftig, maar ook vreselijk mooi. Deze truffel maakt je blij laat je lachen maar duikt ook in de duistere hoekjes van je gedachten en slaat je ego neer. Dat is best confronterend en zwaar, het put je mentaal uit. Naast lachen heb ik ook enorm moeten huilen.

Als je de confrontatie aandurft is het een geweldige bevrijding. Ik ben zo vreselijk blij dat ik het iedereen gun om zo'n ervaring mee te maken. Voor mij is dit geen recreatief-fun middel maar een geschenk van moeder aarde. Deze truffel geeft inzicht in wie we zijn en wat onze taak is hier op aarde. Voor mij heeft dit me meer inzicht gegeven dan jaren van psychotherapie.

Als je er klaar voor bent en je durft de confrontatie met jezelf aan dan maakt deze truffel je tot een beter en completer mens.

Toon alles Toon minder

Max 2016-01-06

Vervolg, zomaar ineens en niet bedoeld om te spammen.

Wauw! Even opfrissen werd even douchen. Als je je haar wast doe je altijd je ogen dicht, dat is niet extreem raar. Moet je voor de gein eens doen als je denkt dat de truffels zijn uitgewerkt.

Vervolg, zomaar ineens en niet bedoeld om te spammen.

Wauw! Even opfrissen werd even douchen. Als je je haar wast doe je altijd je ogen dicht, dat is niet extreem raar. Moet je voor de gein eens doen als je denkt dat de truffels zijn uitgewerkt.

Blauw metallic pyramides met gouden tekens erop, in vol 3D en draaiend om alle kanten goed te kunnen (laten?) zien. Pupillen groter dan ooit, zag ik tijdens het scheren. Holy mother of God O_o

Anyways, even wat lekkers halen.

Toon alles Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.