SmartshopPaddo'sMagic truffelsMagic truffels Mexicana A.

Azarius

 • $

$ 0, -

US$ 0,00

Magic truffels Mexicana A.

189 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Deze sclerotia soort groeit in de subtropische regionen van Mexico en is ook in Guatemala gezien. Psilocybe mexicana A. heeft het vermogen om onder de paddenstoel sclerotia te vormen. Deze kleine klompjes, die soms "Philosopher's stones" worden genoemd, bevatten een hoge concentratie psilocybine, een psychedelisch middel met een krachtige visuele werking.

De vormen en afmetingen van sclerotia lopen uiteen, maar ze produceren vergelijkbare effecten. Wat de aard van de ervaring bepaalt zijn de omgeving waarin je je bevindt, de mensen met wie je samen bent, en natuurlijk de dosering.

Trip effecten sclerotia

Tien minuten tot een uur na inname zijn de eerste effecten merkbaar, allereerst in de vorm van scherper zien en horen. Je merkt dat de ervaring van de dagelijkse werkelijkheid snel verandert, waardoor je jezelf en je omgeving op een nieuwe manier ziet. Dit veroorzaakt vaak al snel de slappe lach. Je zou je ook wat verward kunnen voelen, aangezien je geest en verstand niet langer kunnen bevatten wat er allemaal gebeurt. Terwijl de uiterlijke verwarring toeneemt, worden de innerlijke visioenen (het beste waargenomen in een donkere of gedimde ruimte) steeds duidelijker.

De aard van de trip is afhankelijk van de persoon en de stemming waarin die persoon verkeert. Hoewel je vergelijkbare effecten kunt ervaren, is elke ervaring uniek en heel persoonlijk.

De trip duurt zo'n 6 uur, komt in golven, en neemt geleidelijk weer af.

De werkzame stof in de Philosopher's Stones heet psilocybine, een tryptamine dat gerelateerd is aan DMT (dimethyltryptamine). DMT is een van de sterkste visionaire psychedelica, die in de natuur overvloedig voor komt (in bomen, grassen etc.) en makkelijk door het lichaam afgebroken kan worden, zonder toxische stoffen achter te laten. Maar hoewel het lichaam prima met psilocybine overweg kan, kan het verstand er behoorlijk van in de war raken, dus kan men truffels het beste nuttigen in een rustige, vertrouwde omgeving, liefst in de aanwezigheid van een nuchtere sitter.

Hoe gebruik je sclerotia?

Deze truffels zijn vers en moeten in de koelkast bewaard worden. Neem 5 tot 9 gram voor een normale trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Neem ze bij voorkeur op een lege maag.

Let op: het is mogelijk dat de truffels tijdens het verzenden een klein beetje uitdrogen. Hierdoor neemt het gewicht iets af. Maar maak je geen zorgen: de werking blijft even sterk als de op de verpakking vermelde dosering.

De bekendste en meest efficiënte manier om truffels te gebruiken is ze rauw op te eten, op een lege maag. Soms geeft dit echter een zwaar gevoel op de maag, dat tijdens de ervaring als storend ervaren kan worden. Hoewel psilocybine gevoelig is voor langdurige verhitting, kun je van sclerotia prima thee maken. Doe de (in stukjes gesneden) truffels in een halve liter heet water en laat ze ongeveer 20 minuten op een heel zacht vuurtje staan. Je kunt de truffels ook overgieten met heet water, dit 10 minuten laten trekken, en daarna herhalen met nieuw heet water. Let op: door kokend water gaat een deel van de werkzame stoffen verloren. Laat het water dus een paar minuten afkoelen voordat je het toevoegt. 

Het heeft weinig zin om sclerotia twee dagen achter elkaar te gebruiken, aangezien je lichaam onmiddellijk tolerantie ontwikkelt voor psilocybine. Je moet tenminste drie tot vier dagen wachten voordat je opnieuw sclerotia kunt nemen. De meeste gebruikers wachten enkele weken of maanden voordat ze een volgende trip plannen.

Sclerotia Trip Chart

Soort Trip sterkte Visuals Creativiteit
Sclerotia Mexicana
Sclerotia Tampanensis
Sclerotia Atlantis
Sclerotia Galindoi
Sclerotia Hydra
Sclerotia Hollandia

Waarschuwing

Niet gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Niet gebruiken als je ernstig depressief bent of een sluimerende psychose hebt. Niet combineren met stimulantia of alcohol, of medicatie die je zenuwstelsel beïnvloed (MAO-i, SSRI, etc.). Neem na het gebruik van sclerotia geen deel aan het verkeer. Niet gebruiken als je jonger bent dan 18 jaar.

Als je voor het eerst truffels gaat eten, zorg dan dat er iemand met meer ervaring in de buurt is voor het geval je hulp nodig hebt, bijvoorbeeld wanneer je je ongemakkelijk, ziek of bang voelt. Lees meer in de Azarius Encyclopedie: Veilig Trippen.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Magic truffels Mexicana A.

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

189 Reviews

Pros

 • snelle levering! (2)
 • vriendelijk karakter mushrooms (1)
 • netjes verpakt (1)
 • zeer boeiende ervaring (1)
 • Soft kick in (1)

Cons

 • misselijkheid (1)
 • geen 'altijd cadeautje erbij' helaasch (1)
 • Works shortly, no bodyload, barely visuals (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

B. 2020-05-03

Very dissapointed about this one. Used to have 7.5 grams of Dolphins delight, so I thought this would be heavier with 10 grams.

After 3 hours (!) I felt something, but had barely visuals and it lasted maybe 3 hours. Felt nausious and hungry the whole…

Very dissapointed about this one. Used to have 7.5 grams of Dolphins delight, so I thought this would be heavier with 10 grams.

After 3 hours (!) I felt something, but had barely visuals and it lasted maybe 3 hours. Felt nausious and hungry the whole time.

Sorry, waste of money. Have had better many times before.

Lees verder Toon minder
 • Soft kick in
 • Works shortly, no bodyload, barely visuals

Christiaan 2019-04-02

Heel interessante ervaring. Het opende echt mijn ogen voor de manier waarop we met onze denkgeest continu alles aan het filteren zijn, waardoor je jezelf innerlijk op gedachten kan richten. De truffels zorgen ervoor dat dit filteren veel minder goed kan. Dat heeft als effect dat alles je hele omgeving…

Heel interessante ervaring. Het opende echt mijn ogen voor de manier waarop we met onze denkgeest continu alles aan het filteren zijn, waardoor je jezelf innerlijk op gedachten kan richten. De truffels zorgen ervoor dat dit filteren veel minder goed kan. Dat heeft als effect dat alles je hele omgeving 'relevant' wordt. Alles wat mensen om je heen doen doet er ineens toe en wordt tot een unieke belevenis. Zeg maar waar ze het bij meditatie over hebben, alleen nu vindt dat gewoon plaats zonder dat je er iets voor hoeft te doen, en vijftig maal beter dan je zelf ooit voor mekaar zou krijgen met meditatie. Je voelt je ineens meer verbonden met het leven. Ik had niet zo heel veel andere kleuren dan normaal, maar mijn gehoor werd wel een soort driedimensionaal zintuig! Dat was echt iets wat ik nooit heb meegemaakt. Het duurde wel lang, zeker vier uur en ik had er dan ook bijna de hele zaterdag voor uitgetrokken. Ik heb buiten een rondje gelopen en dit ging nog net, maar je kan niet veel omdat het allemaal nogal intens is en je niet echt superhelder meer kan nadenken (en dat weet je ook). Mijn dosis was ongeveer 4 gram dit waren vier truffels van redelijke grootte. Ik had ze in een paddenstoelen soepje gedaan dat ik eerst een beetje had laten afkoelen. Dan heb je geen last van de smaak van de truffels. Je moet je wel echt in een goede stemming voelen als je dit doet, in een rustige omgeving zitten en zelf emotionele stabiliteit hebben, anders schiet je in de angst en ga je allemaal gekke dingen doen. Dat willen we niet. Dan kan je beter een keer wiet doen eerst.

Lees verder Toon minder
 • netjes verpakt
 • snelle levering!
 • vriendelijk karakter mushrooms
 • zeer boeiende ervaring
 • misselijkheid

C 2018-05-13

Wat een leuke ervaring! Ik kan Mexicana truffels zeker aanraden.

Ik ben niet onervaren op het gebied van drugs, maar dit was mijn eerste keer truffels. Toch een beetje spannend, wat kan je verwachten? Samen met mijn vriend op een zonnige dag thuis een portie van 8…

Wat een leuke ervaring! Ik kan Mexicana truffels zeker aanraden.

Ik ben niet onervaren op het gebied van drugs, maar dit was mijn eerste keer truffels. Toch een beetje spannend, wat kan je verwachten? Samen met mijn vriend op een zonnige dag thuis een portie van 8 gram gedroogd genomen, ongeveer 3,5 uur na een licht ontbijtje. (Ter info; ik ben een vrouw van 1.73 meter en ongeveer 62 kilo)

Al snel voelde ik de werking, ongeveer 15 minuten na het eten. (Ik reageer sowieso best vlot op drugs) De smaak is trouwens goed te doen, had het veel viezer verwacht. Tijdens het inwerken voelt het af en toe alsof je even heel hard gaat, zoals je dat ook kan ervaren bij Xtc of 4FMP. Vervolgens begon ik mijn wanddoek te zien bewegen en zag ik getekende beelden in 3D, super grappig. In m'n donkere slaapkamer kon ik met mijn ogen open allerlei kleuren en vormen zien. Eenmaal buiten op het zonnige balkon zag ik deze beelden alleen als ik m'n ogen dicht had of ergens op mijn focus op richtte (zo wordt naar een muur kijken opeens heel interessant haha)

Nadat de visuele beelden wat af begonnen te nemen, begon er een fase die wat mij betreft erg therapeutisch was. Vergelijkbaar met Ayahuasca, maar dan minder heftig. Ik zag de wereld weer door de ogen als een kind. Magisch zeg! Ook oude jeugdherinneringen en gevoelens kwamen omhoog. Heel bijzonder. Kreeg een hoop inzichten, welke ik ook gelijk opgeschreven heb.

Vervolgens richtte mijn blik juist naar buiten. Ik zag het grasveld onder mijn balkon en kon niet wachten om met mijn blote voeten erin te staan. De werking van de truffels was er nog wel, maar in mindere mate aanwezig.

Mijn vriend voelde daarintegen niets. Hij had dezelfde dosis genomen en is qua lengte en gewicht bijna gelijk aan mij, hij is net ietsjes groter en zwaarder. Dus ipv samen spacen had ik nu een tripsitter hahaha ;)

Voor first time users kan ik Mexicana zeker aanraden. Zorg dat je je happy voelt voordat je eraan begint en dat je in goed gezelschap en een vertrouwde omgeving bent. Have fun!

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.