SmartshopPaddo'sMagic truffelsMagic truffels Hollandia

Bij elke zadenbestelling krijg je nu 1 gratis zaadje | Shop wietzaden

Azarius

 • $

$ 0, -

US$ 0,00

Magic truffels Hollandia

68 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De Hollandia magic truffel komt volledig van Hollandse bodem en werd door de grootste Nederlandse kwekers gekweekt om de ultieme truffel te zijn die alle andere soorten overtreft. Het combineert de beste eigenschappen in een smakelijk, maar vooral krachtig product. Vol trots voor hun creatie, gaven de kwekers het de naam Psilocybe Hollandia.

Een kleine kanttekening; de Hollandia bevat tot twee keer zoveel actieve stoffen in vergelijking met andere soorten. De effecten zijn hierdoor extra sterk, met bijna continu aanwezige visuals. Dit kan een overrompeld effect hebben op de minder ervaren gebruiker. Als dit je eerste keer is, wordt daarom aangeraden niet meer dan 7.5 gram per keer te nuttigen.

Behandel haar met respect en je zult genieten van deze psychonauten delicatesse!

Trip effecten - Hollandia truffel

Tien minuten tot een uur na inname zijn de eerste effecten merkbaar, allereerst in de vorm van scherper zien en horen. Je merkt dat de ervaring van de dagelijkse werkelijkheid snel verandert, waardoor je jezelf en je omgeving op een nieuwe manier ziet. Dit veroorzaakt vaak al snel de slappe lach. Je zou je ook wat verward kunnen voelen, aangezien je geest en verstand niet langer kunnen bevatten wat er allemaal gebeurt. Terwijl de uiterlijke verwarring toeneemt, worden de innerlijke visioenen (het beste waargenomen in een donkere of gedimde ruimte) steeds duidelijker.

De aard van de trip is afhankelijk van de persoon en de stemming waarin die persoon verkeert. Hoewel je vergelijkbare effecten kunt ervaren, is elke ervaring uniek en heel persoonlijk.

De trip duurt zo'n 6 uur, komt in golven, en neemt geleidelijk weer af.

De werkzame stof in de truffel heet psilocybine, een tryptamine dat gerelateerd is aan DMT (dimethyltryptamine). DMT is een van de sterkste visionaire psychedelica, die in de natuur overvloedig voor komt (in bomen, grassen etc.) en makkelijk door het lichaam afgebroken kan worden, zonder toxische stoffen achter te laten. Maar hoewel het lichaam prima met psilocybine overweg kan, kan het verstand er behoorlijk van in de war raken, dus kan men truffels het beste nuttigen in een rustige, vertrouwde omgeving, liefst in de aanwezigheid van een nuchtere sitter.

Hoe gebruik je sclerotia?

Deze truffels zijn vers en moeten in de koelkast bewaard worden. Neem 5 tot 9 gram voor een normale trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Neem ze bij voorkeur op een lege maag.

Let op: het is mogelijk dat de truffels tijdens het verzenden een klein beetje uitdrogen. Hierdoor neemt het gewicht iets af. Maar maak je geen zorgen: de werking blijft even sterk als de op de verpakking vermelde dosering.

De bekendste en meest efficiënte manier om truffels te gebruiken is ze rauw op te eten, op een lege maag. Soms geeft dit echter een zwaar gevoel op de maag, dat tijdens de ervaring als storend ervaren kan worden. Hoewel psilocybine gevoelig is voor langdurige verhitting, kun je van sclerotia prima thee maken. Doe de (in stukjes gesneden) truffels in een halve liter heet water en laat ze ongeveer 20 minuten op een heel zacht vuurtje staan. Je kunt de truffels ook overgieten met heet water, dit 10 minuten laten trekken, en daarna herhalen met nieuw heet water. Let op: door kokend water gaat een deel van de werkzame stoffen verloren. Laat het water dus een paar minuten afkoelen voordat je het toevoegt. 

Het heeft weinig zin om sclerotia twee dagen achter elkaar te gebruiken, aangezien je lichaam onmiddellijk tolerantie ontwikkelt voor psilocybine. Je moet tenminste drie tot vier dagen wachten voordat je opnieuw sclerotia kunt nemen. De meeste gebruikers wachten enkele weken of maanden voordat ze een volgende trip plannen.

Sclerotia Trip Chart

Soort Trip sterkte Visuals Creativiteit
Sclerotia Mexicana
Sclerotia Tampanensis
Sclerotia Atlantis
Sclerotia Galindoi
Sclerotia Hydra
Sclerotia Hollandia

Waarschuwing

Niet gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Niet gebruiken als je ernstig depressief bent of een sluimerende psychose hebt. Niet combineren met stimulantia of alcohol, of medicatie die je zenuwstelsel beïnvloed (MAO-i, SSRI, etc.). Neem na het gebruik van sclerotia geen deel aan het verkeer. Niet gebruiken als je jonger bent dan 18 jaar.

Als je voor het eerst truffels gaat eten, zorg dan dat er iemand met meer ervaring in de buurt is voor het geval je hulp nodig hebt, bijvoorbeeld wanneer je je ongemakkelijk, ziek of bang voelt. Lees meer in de Azarius Encyclopedie: Veilig Trippen.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Magic truffels Hollandia

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

68 Reviews

Pros

 • Erg potent (7)
 • Magische belevenis (4)
 • Rustgevende trip (3)
 • Creatieve boost. (1)
 • Zeer intens (1)

Cons

 • O (2)
 • weinig effect bij 10 gram voor 85 kilo (1)
 • Eerste bad trip op truffles (1)
 • wel snel in de koelkast stoppen of consumeren (1)
 • erg onsmakelijk, weinig effect, kleine portie (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

Armin 2019-09-07

Such a disappointment. No effect at all from holandia trufels.I didnt have any tolerance. I guess its a bad batch. I chosen this smartshop becose of good reputation it has, but sadly i was wrong. I got other products too and now have doubts about quality...

Such a disappointment. No effect at all from holandia trufels.I didnt have any tolerance. I guess its a bad batch. I chosen this smartshop becose of good reputation it has, but sadly i was wrong. I got other products too and now have doubts about quality...

Lees verder Toon minder
 • no effect

Jasper 2019-08-01

Samen met vriendin genomen, ieder de helft van 15 gram, ik 9 gram omdat ik zwaarder ben (85 kilo), Maar weinig gemerkt. Beetje tintelig, dizzy en happy maar dat was het. Wellicht hadden we zelfs geen pizza puntje moeten eten vooraf. We hebben er een aardbeien smoothie met yoghurt van…

Samen met vriendin genomen, ieder de helft van 15 gram, ik 9 gram omdat ik zwaarder ben (85 kilo), Maar weinig gemerkt. Beetje tintelig, dizzy en happy maar dat was het. Wellicht hadden we zelfs geen pizza puntje moeten eten vooraf. We hebben er een aardbeien smoothie met yoghurt van gemaakt. Smaakt prima. De rauwe Hollandia sclerotia smaakt trouwens ook prima, Beetje als een tamme kastanje..

Lees verder Toon minder
 • weinig effect bij 10 gram voor 85 kilo

Casper 2019-06-25

Ik heb 30 gr. van de Hollandia gebruikt om 32 microdose pilletjes te maken.
Heel makkelijk: verse truffels meteen in kleine stukjes snijden en een paar dagen laten drogen. Dan met blender en vijzer tot fijn poeder vermalen en met de blauwe capsule machine (maat "1") tot pilletjes verwerken.…

Ik heb 30 gr. van de Hollandia gebruikt om 32 microdose pilletjes te maken.
Heel makkelijk: verse truffels meteen in kleine stukjes snijden en een paar dagen laten drogen. Dan met blender en vijzer tot fijn poeder vermalen en met de blauwe capsule machine (maat "1") tot pilletjes verwerken. (Als je de stamper van de capsule machine gebruikt resulteert dat in zo'n 0,29 gr. tot 0,32 gr. per pilletje.)

Ik heb eerder microdosing gedaan met de Philosopher's Stone (Tampanensis) en Atlantis, maar dit is by far de beste ervaring tot nu toe qua creativiteit en het ervaren van geconcentreerde "flow states." Vooral op de microdose dag zelf heb ik weer enorm veel ideeŽn en ingevingen, de dag daarna ook nog goede effecten. Ik neem altijd op zondag en woensdag een pilletje.

Erg blij met de resultaten!

Lees verder Toon minder
 • Creatieve boost.
 • Erg potent
 • Werkt goed voor microdosing.

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.