SmartshopPaddo'sMagic truffelsMagic truffels Hollandia

Azarius

 • $

$ 0, -

US$ 0,00

Magic truffels Hollandia

53 Reviews

Op voorraad

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De Hollandia magic truffel komt volledig van Hollandse bodem en werd door de grootste Nederlandse kwekers gekweekt om de ultieme truffel te zijn die alle andere soorten overtreft. Het combineert de beste eigenschappen in een smakelijk, maar vooral krachtig product. Vol trots voor hun creatie, gaven de kwekers het de naam Psilocybe Hollandia.

Een kleine kanttekening; de Hollandia bevat tot twee keer zoveel actieve stoffen in vergelijking met andere soorten. De effecten zijn hierdoor extra sterk, met bijna continu aanwezige visuals. Dit kan een overrompeld effect hebben op de minder ervaren gebruiker. Als dit je eerste keer is, wordt daarom aangeraden niet meer dan 7.5 gram per keer te nuttigen.

Behandel haar met respect en je zult genieten van deze psychonauten delicatesse!

Trip effecten - Hollandia truffel

Tien minuten tot een uur na inname zijn de eerste effecten merkbaar, allereerst in de vorm van scherper zien en horen. Je merkt dat de ervaring van de dagelijkse werkelijkheid snel verandert, waardoor je jezelf en je omgeving op een nieuwe manier ziet. Dit veroorzaakt vaak al snel de slappe lach. Je zou je ook wat verward kunnen voelen, aangezien je geest en verstand niet langer kunnen bevatten wat er allemaal gebeurt. Terwijl de uiterlijke verwarring toeneemt, worden de innerlijke visioenen (het beste waargenomen in een donkere of gedimde ruimte) steeds duidelijker.

De aard van de trip is afhankelijk van de persoon en de stemming waarin die persoon verkeert. Hoewel je vergelijkbare effecten kunt ervaren, is elke ervaring uniek en heel persoonlijk.

De trip duurt zo'n 6 uur, komt in golven, en neemt geleidelijk weer af.

De werkzame stof in de truffel heet psilocybine, een tryptamine dat gerelateerd is aan DMT (dimethyltryptamine). DMT is een van de sterkste visionaire psychedelica, die in de natuur overvloedig voor komt (in bomen, grassen etc.) en makkelijk door het lichaam afgebroken kan worden, zonder toxische stoffen achter te laten. Maar hoewel het lichaam prima met psilocybine overweg kan, kan het verstand er behoorlijk van in de war raken, dus kan men truffels het beste nuttigen in een rustige, vertrouwde omgeving, liefst in de aanwezigheid van een nuchtere sitter.

Hoe gebruik je sclerotia?

Deze truffels zijn vers en moeten in de koelkast bewaard worden. Neem 5 tot 9 gram voor een normale trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Neem ze bij voorkeur op een lege maag.

Let op: het is mogelijk dat de truffels tijdens het verzenden een klein beetje uitdrogen. Hierdoor neemt het gewicht iets af. Maar maak je geen zorgen: de werking blijft even sterk als de op de verpakking vermelde dosering.

De bekendste en meest efficiŽnte manier om truffels te gebruiken is ze rauw op te eten, op een lege maag. Soms geeft dit echter een zwaar gevoel op de maag, dat tijdens de ervaring als storend ervaren kan worden. Hoewel psilocybine gevoelig is voor langdurige verhitting, kun je van sclerotia prima thee maken. Doe de (in stukjes gesneden) truffels in een halve liter kokend water en laat ze ongeveer 20 minuten heel zacht koken. Je kunt de truffels ook overgieten met heet water, dit 10 minuten laten trekken, en daarna herhalen met nieuw heet water.

Het heeft weinig zin om sclerotia twee dagen achter elkaar te gebruiken, aangezien je lichaam onmiddellijk tolerantie ontwikkelt voor psilocybine. Je moet tenminste drie tot vier dagen wachten voordat je opnieuw sclerotia kunt nemen. De meeste gebruikers wachten enkele weken of maanden voordat ze een volgende trip plannen.

Sclerotia Trip Chart

Soort Trip sterkte Visuals Creativiteit
Sclerotia Mexicana
Sclerotia Tampanensis
Sclerotia Atlantis
Sclerotia Galindoi
Sclerotia Hydra
Sclerotia Hollandia

Waarschuwing

Niet gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Niet gebruiken als je ernstig depressief bent of een sluimerende psychose hebt. Niet combineren met stimulantia of alcohol, of medicatie die je zenuwstelsel beÔnvloed (MAO-i, SSRI, etc.). Neem na het gebruik van sclerotia geen deel aan het verkeer. Niet gebruiken als je jonger bent dan 18 jaar.

Als je voor het eerst truffels gaat eten, zorg dan dat er iemand met meer ervaring in de buurt is voor het geval je hulp nodig hebt, bijvoorbeeld wanneer je je ongemakkelijk, ziek of bang voelt. Lees meer in de Azarius Encyclopedie: Veilig Trippen.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Magic truffels Hollandia

53 Reviews

Pros

 • Erg potent (2)
 • Rustgevende trip (1)

Cons

 • Onrustig wanneer dit de eerste keer is (1)
 • wel snel in de koelkast stoppen of consumeren (1)
 • erg onsmakelijk, weinig effect, kleine portie (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

J-XL 2017-06-29

Precies zoals verwacht, sterk genoeg om goed op te trippen.
Overigens een aanrader om het weg te werken met een zakje M&M's :)

Wel eens eerder andere besteld (Atlantis), maar heb wel het idee dat je de truffels ook echt wel direct in de koelkast moet…

Precies zoals verwacht, sterk genoeg om goed op te trippen.
Overigens een aanrader om het weg te werken met een zakje M&M's :)

Wel eens eerder andere besteld (Atlantis), maar heb wel het idee dat je de truffels ook echt wel direct in de koelkast moet werpen (of consumeren) omdat het psychoactieve bestandsdeel wel snel zijn werking verliest.

Toon alles Toon minder
 • Erg potent
 • wel snel in de koelkast stoppen of consumeren

R - Amsterdam 2017-06-14

Op een lege maag 15 gram in een keer gegeten. Na 15 minuten begonnen de effecten op te komen. Na 45 minuten zat ik in een enorm intense trip. Als ik mijzelf eraan overgaf naderde ik een verlies van besef van wie ik was en waar ik was (ego-loss). Mijn…

Op een lege maag 15 gram in een keer gegeten. Na 15 minuten begonnen de effecten op te komen. Na 45 minuten zat ik in een enorm intense trip. Als ik mijzelf eraan overgaf naderde ik een verlies van besef van wie ik was en waar ik was (ego-loss). Mijn ogen werden aangetrokken door de intense visuals, waardoor ik erg scheel begon te kijken terwijl m'n ogen open en dicht gingen. Een enorm heftige ervaring, waarbij mijn mond soms automatisch open viel. Dat laatste heb ik met salvia ook al eens ervaren en geeft mij het signaal dat ik een ego-loss nader. Ademen werd zwaarder en een vervelend gevoel begon me te bekruipen, ook fysiek. Daarom ben ik naar buiten gegaan en in een park gaan wandelen terwijl het prachtig weer was. Daarmee verdween het negatieve gevoel een beetje, maar het bleef een worsteling. Na een uur of 3-4 werd het langzaam weer rustig en normaal.

- Pluspunt is dat je met deze zeer potente truffels een intense ervaring kunt beleven, zeker als je alleen tript.
- Minpunt is dat psylocibine altijd een wat moeilijk te sturen trip geeft, en in ieder geval bij mij altijd een nogal rauw randje aan de trip geeft.

Toon alles Toon minder
 • Erg potent

Florian 2017-06-13

Nu het allereerste wat ik probeerde waren de truffels (Hollandia). Deze truffels waren op zich wel okee van smaak een beetje bitter maar dan ook weer niet, ik weet vast dat jullie weten wat ik bedoel. Na inname duurde het een 30-45 min tot dat ik de eerste effecten begon…

Nu het allereerste wat ik probeerde waren de truffels (Hollandia). Deze truffels waren op zich wel okee van smaak een beetje bitter maar dan ook weer niet, ik weet vast dat jullie weten wat ik bedoel. Na inname duurde het een 30-45 min tot dat ik de eerste effecten begon waar te nemen deze waren nieuw voor mij en was er niet echt comfortabel bij, Beetje onrust. Maar na 90-120 min was het wel ingekickt, en het is eigenlijk alsof je aan het opstijgen bent in een raket en je beleefd het opstijgen niet zo als je gedacht zou hebben veel te druk, maar opeens zit je in deze vredige ruimte waar alle hedendaagse waarnemingen niet meer zijn als ervoor. Ik raadt dit wel aan om buiten te doen waar je toch enige natuur om je heen hebt (vogel geluiden, wind door de bladeren van de bomen, geuren van de natuur afkomstig) want dat maakt het echt zalig en ontspannend.

Toon alles Toon minder
 • Rustgevende trip
 • Onrustig wanneer dit de eerste keer is

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.