SmartshopPaddo'sMagic truffelsMagic truffels Hollandia

Azarius

 • $

$ 0, -

US$ 0,00

Magic truffels Hollandia

74 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De Hollandia magic truffel komt volledig van Hollandse bodem en werd door de grootste Nederlandse kwekers gekweekt om de ultieme truffel te zijn die alle andere soorten overtreft. Het combineert de beste eigenschappen in een smakelijk, maar vooral krachtig product. Vol trots voor hun creatie, gaven de kwekers het de naam Psilocybe Hollandia.

Een kleine kanttekening; de Hollandia bevat tot twee keer zoveel actieve stoffen in vergelijking met andere soorten. De effecten zijn hierdoor extra sterk, met bijna continu aanwezige visuals. Dit kan een overrompeld effect hebben op de minder ervaren gebruiker. Als dit je eerste keer is, wordt daarom aangeraden niet meer dan 7.5 gram per keer te nuttigen.

Behandel haar met respect en je zult genieten van deze psychonauten delicatesse!

Trip effecten - Hollandia truffel

Tien minuten tot een uur na inname zijn de eerste effecten merkbaar, allereerst in de vorm van scherper zien en horen. Je merkt dat de ervaring van de dagelijkse werkelijkheid snel verandert, waardoor je jezelf en je omgeving op een nieuwe manier ziet. Dit veroorzaakt vaak al snel de slappe lach. Je zou je ook wat verward kunnen voelen, aangezien je geest en verstand niet langer kunnen bevatten wat er allemaal gebeurt. Terwijl de uiterlijke verwarring toeneemt, worden de innerlijke visioenen (het beste waargenomen in een donkere of gedimde ruimte) steeds duidelijker.

De aard van de trip is afhankelijk van de persoon en de stemming waarin die persoon verkeert. Hoewel je vergelijkbare effecten kunt ervaren, is elke ervaring uniek en heel persoonlijk.

De trip duurt zo'n 6 uur, komt in golven, en neemt geleidelijk weer af.

De werkzame stof in de truffel heet psilocybine, een tryptamine dat gerelateerd is aan DMT (dimethyltryptamine). DMT is een van de sterkste visionaire psychedelica, die in de natuur overvloedig voor komt (in bomen, grassen etc.) en makkelijk door het lichaam afgebroken kan worden, zonder toxische stoffen achter te laten. Maar hoewel het lichaam prima met psilocybine overweg kan, kan het verstand er behoorlijk van in de war raken, dus kan men truffels het beste nuttigen in een rustige, vertrouwde omgeving, liefst in de aanwezigheid van een nuchtere sitter.

Hoe gebruik je sclerotia?

Deze truffels zijn vers en moeten in de koelkast bewaard worden. Neem 5 tot 9 gram voor een normale trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Neem ze bij voorkeur op een lege maag.

Let op: het is mogelijk dat de truffels tijdens het verzenden een klein beetje uitdrogen. Hierdoor neemt het gewicht iets af. Maar maak je geen zorgen: de werking blijft even sterk als de op de verpakking vermelde dosering.

De bekendste en meest efficiënte manier om truffels te gebruiken is ze rauw op te eten, op een lege maag. Soms geeft dit echter een zwaar gevoel op de maag, dat tijdens de ervaring als storend ervaren kan worden. Hoewel psilocybine gevoelig is voor langdurige verhitting, kun je van sclerotia prima thee maken. Doe de (in stukjes gesneden) truffels in een halve liter heet water en laat ze ongeveer 20 minuten op een heel zacht vuurtje staan. Je kunt de truffels ook overgieten met heet water, dit 10 minuten laten trekken, en daarna herhalen met nieuw heet water. Let op: door kokend water gaat een deel van de werkzame stoffen verloren. Laat het water dus een paar minuten afkoelen voordat je het toevoegt. 

Het heeft weinig zin om sclerotia twee dagen achter elkaar te gebruiken, aangezien je lichaam onmiddellijk tolerantie ontwikkelt voor psilocybine. Je moet tenminste drie tot vier dagen wachten voordat je opnieuw sclerotia kunt nemen. De meeste gebruikers wachten enkele weken of maanden voordat ze een volgende trip plannen.

Sclerotia Trip Chart

Soort Trip sterkte Visuals Creativiteit
Sclerotia Mexicana
Sclerotia Tampanensis
Sclerotia Atlantis
Sclerotia Galindoi
Sclerotia Hydra
Sclerotia Hollandia

Waarschuwing

Niet gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Niet gebruiken als je ernstig depressief bent of een sluimerende psychose hebt. Niet combineren met stimulantia of alcohol, of medicatie die je zenuwstelsel beïnvloed (MAO-i, SSRI, etc.). Neem na het gebruik van sclerotia geen deel aan het verkeer. Niet gebruiken als je jonger bent dan 18 jaar.

Als je voor het eerst truffels gaat eten, zorg dan dat er iemand met meer ervaring in de buurt is voor het geval je hulp nodig hebt, bijvoorbeeld wanneer je je ongemakkelijk, ziek of bang voelt. Lees meer in de Azarius Encyclopedie: Veilig Trippen.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Magic truffels Hollandia

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

74 Reviews

Pros

 • Erg potent (8)
 • Magische belevenis (5)
 • Rustgevende trip (4)
 • Creatieve boost. (2)
 • Entheogene eigenschappen (1)

Cons

 • erg onsmakelijk, weinig effect, kleine portie (2)
 • Ik had er meer van verwacht (2)
 • O (2)
 • Geen enkel effect (1)
 • weinig effect bij 10 gram voor 85 kilo (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

Pieter 2020-08-03

Kort verslag van een trip met Hollandia:

Vanochtend heb ik middels magische truffels weer een psychedelische reis gemaakt. Ik had deze een maand geleden gekocht via Azarius.nl. Het betrof ďMagic truffels Hollandia, 15 g.Ē Ik had gelezen dat truffels in de koelkast ongeveer een maand lang goed…

Kort verslag van een trip met Hollandia:

Vanochtend heb ik middels magische truffels weer een psychedelische reis gemaakt. Ik had deze een maand geleden gekocht via Azarius.nl. Het betrof ďMagic truffels Hollandia, 15 g.Ē Ik had gelezen dat truffels in de koelkast ongeveer een maand lang goed bleven, daarom heb ik toch maar, op een lege maag, in ťťn keer alle truffels opgegeten. De smaak viel heel erg mee: inderdaad nootachtig, meer walnoot naar mijn smaak. Het zware gevoel op de maag bleef goeddeels uit, alhoewel ik op een gegeven moment wel wat misselijk begon te worden. Daar ben ik echter doorheen gekomen en heb niet gebraakt.
Ik heb de afspeellijst Ayahuasca Om-Mij (1) gebruikt van Spotify. Deze afspeellijst duurt zoín 13 uur en bleef in ieder geval lang doorspelen, zonder dat ik hier iets aan hoefde te doen. Mijn iPad en Ultimate Ears bluetooth speaker gebruikte ik hiervoor. Mijn focus was op liefde en spiritueel bewustzijn. Starttijd was circa 6:30 uur.
Het duurde enige tijd tot er effecten ontstonden, maar ik merkte op een gegeven moment een verscherping van visuele indrukken. Ook had dit hoog-resolutie beeld een effect waardoor alles er wat meer poppenhuis-achtig uitzag, maar wel met superscherp details kunnen zien, en vooral meer kleur dan normaal. Ik snap dat eigenlijk nog niet helemaal, vooral niet waarom ik scherper zie in die toestand. Als ik mijn ogen sloot zag ik patronen van lichtpuntjes ontstaan. Ook merkte ik, net als bij de ĎAyahuascaí (Peganum Harmala (Syrische Wijnruit) met Mimosa Hostilis (Jurema))-sessie een paar jaar geleden, het gevoel dat er heel veel liefde aanwezig was, alsof ik mijn borst opende voor de liefde van God. Moest ook denken aan het beeld van The Fountain, waarin de man met de boom opgaat in het licht en daarin verdwijnt (https://youtu.be/MdzlCZ69APc). Ik zag verlichte landschappen aan mij voorbijtrekken. Ook zag ik sporen van lichtpuntjes die zich slingerden door het heelal. Een prachtige sterrenhemel vol sterren. Ook zag ik bij de hoogtepunten steeds door het gehele lichte veld, heldere lichten met vooral wit en blauw licht, af en toe ook rood licht. Dit keer geen ontploffingen van licht, maar heldere lichtbronnen, alsof zij dwars door de psychedelische ervaring heen schenen. Ze gaven mij een gevoel van veilige bakens, als van gidsen die dicht bij mij zijn. Maar bovenal de liefde, de muziek die woordeloos werd en van een andere orde. Het leek alsof alle songs met stemmen overgingen naar Indiaans-achtige klanken. Soms leek het ritme in de hoogtepunten heel anders te zijn dan de normale muziek. Soms leek ik te versnellen, alsof mijn frequentie heel hoog werd, waarna er weer een bijna stil aanschouwen ontstond, waarin je voor je gevoel eeuwig kon blijven drijven. Veel diep zuchten van de schoonheid die ik zag. Er was dan stilte, de muziek was er wel ergens, maar ik kon die niet meer horen. Alsof ik heel ver weg en hoog was.
Het was een intense, liefdevolle ervaring, die voor mij zeker vergelijkbaar was met mijn eerste Ayahuasca-sessie.

Lees verder Toon minder
 • Creatieve boost.
 • Entheogene eigenschappen
 • Erg potent
 • Magische belevenis
 • Prima te eten: een beetje walnoot-achtig
 • Rustgevende trip

Davinia 2020-04-29

Warning: VERY long story. If you just want the summary, scroll down to the bottom 😉

Where should I begin explaining my experience with the Hollandia truffle? During the days after my experience I have been writing all about it, jotting down 21 pages worth of impressions,…

Warning: VERY long story. If you just want the summary, scroll down to the bottom 😉

Where should I begin explaining my experience with the Hollandia truffle? During the days after my experience I have been writing all about it, jotting down 21 pages worth of impressions, feelings, and insights (being a writer, words come easily to me, so this is not too weird for my standards). However, here I will try to stick to the highlights 😉

As you can read in my review on the Azarius truffle page, I was then a first-timer, being quite disappointed with the very mild effects I experienced. However, it sparked some sort of curiosity to try more. Taking some time to think about it (my expectations, my intentions, my desires), I got this idea I wanted to really try a strong truffle. I have gotten the idea that my body doesnít react much to psilosybin, for whatever reason. And I wanted to go all in now.

So, I ordered the Hollandia truffleÖ Not knowing yet what amount I would take, but just knowing I would take it. I planned a date with my trip sitter so we could do it as safely as possible (11 days after my first trip). He wasnít all too keen on me taking these strong ones, but I guess he could not convince me to do otherwise. Over the week preceding THE day, I prepared myself well, as control freaks like me tend to want to do. I was very excited. I read blogs, guides, tips (for beginners), scientific information and information provided by an addiction center. I also made an 8-hour long playlist with music I love (I discovered the power of music during my first trip and wanted to listen only to that what I love). On a blog I found some questions to consider beforehand, plus the tip to set an intention. So, over the days preceding my trip, I asked myself:

-What do I want in life?
-What is holding me back?
-How does my behavior affect my goals and beliefs?
-What would you change about your life?
-What is your reality?
-What are you most afraid of (during your trip)?

Believe me, I wrote pages and pages answering these questions. It was a very great way to prepare myself. I was in such a great mood leading up to THE day. I also exercised a lot, which always makes me feel better too. I came up with very ambitious intentions, till I realized all that was very nice and well, but I really had to go back to the basics, the issues I struggle most with. So, I came up with two core things:

-Focus on loving and being loved (and instruct my trip sitter I would need to hear that I am loved, in case Iíd go to a dark place).
-Letting go: Iím a control freak, but it is my desire to let go more. In general in life, but especially during this upcoming trip.

Over time I became convinced I wanted to take the 15 grams. And I did. Note: I had a very positive trip, but I am aware it could also have ended up being a very bad one. So, I do not encourage anyone as inexperienced as me to take this much.

I was quite nervous the hours before, as if I had to perform on stage. Itís a good kind of nervousness, one that gives you a lot of energy. After the last bite I thought: ďnow Iíve passed the point of no returnÖĒ Thinking about it made me giddy.

I sat in the sun, then danced with my trip sitter (who, by the way is my partner). I did this because both things always bring me in a good mood. After 30 minutes or so I started noticing similar effects as with the Azarius truffle: objects and shadows moving. I laid down in bed with a mask over my eyes. Pretty soon I was immersed in the music. I felt the nervousness dissipate, thinking: ďoh, there was really nothing to be afraid of after allÖĒ I had some visuals with my eyes closed, but very minimal. I saw a lot more with my eyes open. The ceiling, plants, curtains, everything was dancing, it was awesome! Emotions welled up, tears came to my eyes, but it was all good. I felt totally loved.

At some point I felt like I was dying, going under the wings of death, sinking down. Weird to say, but I wasnít at all disturbed by it. Everything just Ďwasí.

At some point I just had to open my eyes, move to the music from Game of Thrones. I really let go. Later I sat up, moving my upper body to the music. Every song that came on took me to higher levels. Even longer into the experience I totally went crazy, dancing all over the room. It was ecstatic. I could not stop. Like Ďití took control of me, but not in an unpleasant way. It was totally what I wanted, every bit of it. Total surrender, crying my heart out, feeling unexplainably loved. Feeling eternally grateful I got to experience this. Grateful for my preparations, because a lot of stuff I had been writing about came back to me in some way or another.

I took two main lessons home: Ďdonít fight so hardí, and start taking dancing classes again. 😊

For two days afterwards I continued feeling in love with life. I felt very inspired and creative. I wrote and painted quite a lot. I loved being in nature. Though truffles have no physical risk of addiction, I can see you could become mentally addicted. Who would not want to feel this great time and time again?! I notice a desire in me to do this againÖ and againÖ and again. However, I want to be very mindful about it. Treat these truffles, and myself with respect Maybe once every 3 months would be good for me. Iíll think about it some moreÖ

And I want to tell the whole world about thisÖ Though for now, Iíll keep it between my partner and some friends who also have a positive attitude towards these kinds of things. It feels like in most circles this is really taboo still. But weíll see 😊

Summary

Over time I became convinced I wanted to take the 15 grams. And I did. Note: I had a very positive trip, but I am aware it could also have ended up being a very bad one. So, I do not encourage anyone as inexperienced as I am to take this much on their first or second trip.
In one sentence: Hollandia truffles gave me an ecstatic experience, making me feel loved, full of joy and bliss, contentment, overflowing with emotions, goodness, peaceÖ

I would say my trip reached a level between 3-4.

Trip level 3: Stronger visuals, mild hallucinations
Stronger visuals, kaleidoscopic effects, and undulating, warping faces all around you. Mild hallucinations such as running water and trees. Hallucinations with your eyes closed are more obvious and attractive (probably 3D). Some disorientation may occur with regard to what you feel, see and hear. Losing track of time concerning how long you have been tripping.

Trip level 4: Intense hallucinations
Intense hallucinations, things around you change their shape. You may sense that objects or hallucinations are talking to you. You can have multiple contradictory emotions at the same time. Time and reality seem useless. Mild synaesthesia and possible out-of-body experience.
My lessons: DO try this at home, prepare yourself well (set & setting, mentally prep), keep on dancing, donít fight so hard, let go a little more.

Thanks for reading, especially if you read the whole thingÖ Sorry, I couldnít make it any shorter than this. And I hope youíll get to experience the same wonderfulness.
Love,
~Naive and happy me~

Lees verder Toon minder
 • Good stuff
 • The strongest, most beautiful trip of my life

Ivar 2020-02-03

I have a bit of experience with psychedelics, so I thought I'd try this specific strain as well, as it's one of the strongest out there. It couldn't be that much more intense, right? Oh boy was i wrong. I took the entire 15 grams around 21:30 while talking to…

I have a bit of experience with psychedelics, so I thought I'd try this specific strain as well, as it's one of the strongest out there. It couldn't be that much more intense, right? Oh boy was i wrong. I took the entire 15 grams around 21:30 while talking to a (sober) friend, who was going to tripsit. I hadn't eaten anything since 17:00ish. Effects started very, very quickly. Around fifteen minutes in everything was morphing more strongly than most trips I've had in their peak. At this point I was kind of getting overwhelmed, especially since I knew it was only going to get stronger, though it was also really cool, the way your way of thinking changes that rapidly is very interesting to me. Ten minutes or so later my anxiety was gone, and everything was absolutely stunningly beautiful. I looked out of my window for a solid 20 minutes, just being amazed at the beauty of the trees in my backyard slowly breathing, and morphing into all kinds of stunning structures. While looking at this we got the amazing idea to go to a nearby park, which was one of the best decisions in my life. At this point I could barely talk, I was just looking at everything in awe while my friend was desperately trying to get me to walk with her, and not get distracted and run off somewhere else. Eventually we got to the park, luckily my friend brought a blanket as it was getting rather cold. There, everything was indescribably beautiful. I was about forty minutes into the trip, just about to start the peak. After a bit we found a comfy spot out of the wind, under a tree with a great vision of a lake, which was about 5 meters in front of us, where we snuggled up in our blanket. My friend, as the great tripsitter/person she is, wasn't interfering with what I was doing, except for when I got the great idea to go for a swim. Here, we spend the entire peak, which was around 2-3 hours. I really do not have words for the beauty of this lake, the feeling of connectivity with the universe, and the absolute love i had for this world, and the people living on it. As a bit of background information, I have been depressed for the majority of my life, and this substance allowed me to, for the first time in literal years, love myself. This absolutely stunning view, the overwhelmingly powerful feeling of connectivity, and most importantly, love the is one of the greatest, most beneficial for me as a person, experiences of my life. This was all around a month ago, and to this day it allows me to think differently about not only the world, but also myself.

Now, for the part about the Azarius, which has been great in my experience. My package came in the day after I ordered it, with everything in there exactly like I expected it to be. It even included a few pamphlets about magic truffles, which I feel like are extremely useful for people who aren't that experienced with the substance, as it lays down the most important information in a quick and easy to understand way. It also came with a free pack of smoking papers and filters, I don't smoke myself, but my friend really appreciated it. Overal, this is the best online smartshop I've used, with tons of great articles and blog posts, and sharp pricing.

I'm terribly sorry for the length of this review, i just really wanted to capture the way i feel about this substance the best i could. I really hope it can help others the same way it's currently helping me.

Lees verder Toon minder
 • Good stuff
 • No nausea
 • The strongest, most beautiful trip of my life

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.