SmartshopPaddo'sMagic truffelsMagic truffels Hollandia

Azarius

 • $

$ 0, -

US$ 0,00

Magic truffels Hollandia

71 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De Hollandia magic truffel komt volledig van Hollandse bodem en werd door de grootste Nederlandse kwekers gekweekt om de ultieme truffel te zijn die alle andere soorten overtreft. Het combineert de beste eigenschappen in een smakelijk, maar vooral krachtig product. Vol trots voor hun creatie, gaven de kwekers het de naam Psilocybe Hollandia.

Een kleine kanttekening; de Hollandia bevat tot twee keer zoveel actieve stoffen in vergelijking met andere soorten. De effecten zijn hierdoor extra sterk, met bijna continu aanwezige visuals. Dit kan een overrompeld effect hebben op de minder ervaren gebruiker. Als dit je eerste keer is, wordt daarom aangeraden niet meer dan 7.5 gram per keer te nuttigen.

Behandel haar met respect en je zult genieten van deze psychonauten delicatesse!

Trip effecten - Hollandia truffel

Tien minuten tot een uur na inname zijn de eerste effecten merkbaar, allereerst in de vorm van scherper zien en horen. Je merkt dat de ervaring van de dagelijkse werkelijkheid snel verandert, waardoor je jezelf en je omgeving op een nieuwe manier ziet. Dit veroorzaakt vaak al snel de slappe lach. Je zou je ook wat verward kunnen voelen, aangezien je geest en verstand niet langer kunnen bevatten wat er allemaal gebeurt. Terwijl de uiterlijke verwarring toeneemt, worden de innerlijke visioenen (het beste waargenomen in een donkere of gedimde ruimte) steeds duidelijker.

De aard van de trip is afhankelijk van de persoon en de stemming waarin die persoon verkeert. Hoewel je vergelijkbare effecten kunt ervaren, is elke ervaring uniek en heel persoonlijk.

De trip duurt zo'n 6 uur, komt in golven, en neemt geleidelijk weer af.

De werkzame stof in de truffel heet psilocybine, een tryptamine dat gerelateerd is aan DMT (dimethyltryptamine). DMT is een van de sterkste visionaire psychedelica, die in de natuur overvloedig voor komt (in bomen, grassen etc.) en makkelijk door het lichaam afgebroken kan worden, zonder toxische stoffen achter te laten. Maar hoewel het lichaam prima met psilocybine overweg kan, kan het verstand er behoorlijk van in de war raken, dus kan men truffels het beste nuttigen in een rustige, vertrouwde omgeving, liefst in de aanwezigheid van een nuchtere sitter.

Hoe gebruik je sclerotia?

Deze truffels zijn vers en moeten in de koelkast bewaard worden. Neem 5 tot 9 gram voor een normale trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Neem ze bij voorkeur op een lege maag.

Let op: het is mogelijk dat de truffels tijdens het verzenden een klein beetje uitdrogen. Hierdoor neemt het gewicht iets af. Maar maak je geen zorgen: de werking blijft even sterk als de op de verpakking vermelde dosering.

De bekendste en meest efficiënte manier om truffels te gebruiken is ze rauw op te eten, op een lege maag. Soms geeft dit echter een zwaar gevoel op de maag, dat tijdens de ervaring als storend ervaren kan worden. Hoewel psilocybine gevoelig is voor langdurige verhitting, kun je van sclerotia prima thee maken. Doe de (in stukjes gesneden) truffels in een halve liter heet water en laat ze ongeveer 20 minuten op een heel zacht vuurtje staan. Je kunt de truffels ook overgieten met heet water, dit 10 minuten laten trekken, en daarna herhalen met nieuw heet water. Let op: door kokend water gaat een deel van de werkzame stoffen verloren. Laat het water dus een paar minuten afkoelen voordat je het toevoegt. 

Het heeft weinig zin om sclerotia twee dagen achter elkaar te gebruiken, aangezien je lichaam onmiddellijk tolerantie ontwikkelt voor psilocybine. Je moet tenminste drie tot vier dagen wachten voordat je opnieuw sclerotia kunt nemen. De meeste gebruikers wachten enkele weken of maanden voordat ze een volgende trip plannen.

Sclerotia Trip Chart

Soort Trip sterkte Visuals Creativiteit
Sclerotia Mexicana
Sclerotia Tampanensis
Sclerotia Atlantis
Sclerotia Galindoi
Sclerotia Hydra
Sclerotia Hollandia

Waarschuwing

Niet gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Niet gebruiken als je ernstig depressief bent of een sluimerende psychose hebt. Niet combineren met stimulantia of alcohol, of medicatie die je zenuwstelsel beïnvloed (MAO-i, SSRI, etc.). Neem na het gebruik van sclerotia geen deel aan het verkeer. Niet gebruiken als je jonger bent dan 18 jaar.

Als je voor het eerst truffels gaat eten, zorg dan dat er iemand met meer ervaring in de buurt is voor het geval je hulp nodig hebt, bijvoorbeeld wanneer je je ongemakkelijk, ziek of bang voelt. Lees meer in de Azarius Encyclopedie: Veilig Trippen.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Magic truffels Hollandia

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

71 Reviews

Pros

 • Erg potent (7)
 • Magische belevenis (4)
 • Rustgevende trip (3)
 • Zeer intens (1)
 • Werkt goed voor microdosing. (1)

Cons

 • erg onsmakelijk, weinig effect, kleine portie (2)
 • Ik had er meer van verwacht (2)
 • O (2)
 • Eerste bad trip op truffles (1)
 • wel snel in de koelkast stoppen of consumeren (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

Joey 2019-11-18

De smaak is behoorlijk smerig, maar dat is ff doorbijten dacht ik.
Ik heb op nuchtere maag eerst de helft genomen (7,5 gram) nadat ik na ruim een uur niets merkte heb ik de andere helft genomen. Ik heb er totaal niets van gemerkt.
Totale geldverspilling en een…

De smaak is behoorlijk smerig, maar dat is ff doorbijten dacht ik.
Ik heb op nuchtere maag eerst de helft genomen (7,5 gram) nadat ik na ruim een uur niets merkte heb ik de andere helft genomen. Ik heb er totaal niets van gemerkt.
Totale geldverspilling en een tegenvallende avond.

Lees verder Toon minder
 • Geen enkel effect

G 2019-10-26

Wel aardig maar toch een beetje meh. Na een uurtje of 2,5 moest ik echt heel erg mín best doen om er een beetje in te blijven. Daarvůůr prima visuals, chilled gevoel maar weinig euforie. Set & setting waren vertrouwd dus daar lag het niet aan.

Wel aardig maar toch een beetje meh. Na een uurtje of 2,5 moest ik echt heel erg mín best doen om er een beetje in te blijven. Daarvůůr prima visuals, chilled gevoel maar weinig euforie. Set & setting waren vertrouwd dus daar lag het niet aan.

Volgende keer toch maar de MAO remmers erbij kopen.

(80 kilo, 15 gr., 10e keer trippen)

Lees verder Toon minder
 • Ik had er meer van verwacht

Marjolijn 2019-10-15

Ik had laatst de hollandia truffels besteld, aangezien ze vrij sterk zijn had ik hoge verwachtingen.

Ik had mij goed ingelezen, dus ik wist wat ik moest doen.
Zondag om 18:30 had ik eerst de helft ingenomen, goed gekauwd wat wel braakneigingen met zich mee bracht.…

Ik had laatst de hollandia truffels besteld, aangezien ze vrij sterk zijn had ik hoge verwachtingen.

Ik had mij goed ingelezen, dus ik wist wat ik moest doen.
Zondag om 18:30 had ik eerst de helft ingenomen, goed gekauwd wat wel braakneigingen met zich mee bracht. Na een uur merkte ik alleen dat de kleuren feller werden, niet eens een lachkick of iets dergelijks!
Daarna heb ik besloten om de andere helft in te nemen, dus wederom goed gekauwd. Na een tijdje merkte ik wel dat alles een beetje begon te ademen en dat ik wat prateriger werd.
Meer is het ook niet geworden, ik vind dat erg jammer.
Zeker na alle trip reports die ik heb gelezen, ik wilde immers ook lekker op "reis" en allemaal kleuren en vormen zien op witte muren of met gesloten ogen.

Lees verder Toon minder
 • erg onsmakelijk, weinig effect, kleine portie
 • Ik had er meer van verwacht

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.