SmartshopPaddo'sMagic truffelsMagic truffels Hollandia

Je bestelling nog voor kerst in huis? Check snel onze bezorgtijden rond kerst

Azarius

 • $

$ 0, -

US$ 0,00

Magic truffels Hollandia

57 Reviews

Op voorraad

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De Hollandia magic truffel komt volledig van Hollandse bodem en werd door de grootste Nederlandse kwekers gekweekt om de ultieme truffel te zijn die alle andere soorten overtreft. Het combineert de beste eigenschappen in een smakelijk, maar vooral krachtig product. Vol trots voor hun creatie, gaven de kwekers het de naam Psilocybe Hollandia.

Een kleine kanttekening; de Hollandia bevat tot twee keer zoveel actieve stoffen in vergelijking met andere soorten. De effecten zijn hierdoor extra sterk, met bijna continu aanwezige visuals. Dit kan een overrompeld effect hebben op de minder ervaren gebruiker. Als dit je eerste keer is, wordt daarom aangeraden niet meer dan 7.5 gram per keer te nuttigen.

Behandel haar met respect en je zult genieten van deze psychonauten delicatesse!

Trip effecten - Hollandia truffel

Tien minuten tot een uur na inname zijn de eerste effecten merkbaar, allereerst in de vorm van scherper zien en horen. Je merkt dat de ervaring van de dagelijkse werkelijkheid snel verandert, waardoor je jezelf en je omgeving op een nieuwe manier ziet. Dit veroorzaakt vaak al snel de slappe lach. Je zou je ook wat verward kunnen voelen, aangezien je geest en verstand niet langer kunnen bevatten wat er allemaal gebeurt. Terwijl de uiterlijke verwarring toeneemt, worden de innerlijke visioenen (het beste waargenomen in een donkere of gedimde ruimte) steeds duidelijker.

De aard van de trip is afhankelijk van de persoon en de stemming waarin die persoon verkeert. Hoewel je vergelijkbare effecten kunt ervaren, is elke ervaring uniek en heel persoonlijk.

De trip duurt zo'n 6 uur, komt in golven, en neemt geleidelijk weer af.

De werkzame stof in de truffel heet psilocybine, een tryptamine dat gerelateerd is aan DMT (dimethyltryptamine). DMT is een van de sterkste visionaire psychedelica, die in de natuur overvloedig voor komt (in bomen, grassen etc.) en makkelijk door het lichaam afgebroken kan worden, zonder toxische stoffen achter te laten. Maar hoewel het lichaam prima met psilocybine overweg kan, kan het verstand er behoorlijk van in de war raken, dus kan men truffels het beste nuttigen in een rustige, vertrouwde omgeving, liefst in de aanwezigheid van een nuchtere sitter.

Hoe gebruik je sclerotia?

Deze truffels zijn vers en moeten in de koelkast bewaard worden. Neem 5 tot 9 gram voor een normale trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Neem ze bij voorkeur op een lege maag.

Let op: het is mogelijk dat de truffels tijdens het verzenden een klein beetje uitdrogen. Hierdoor neemt het gewicht iets af. Maar maak je geen zorgen: de werking blijft even sterk als de op de verpakking vermelde dosering.

De bekendste en meest efficiŽnte manier om truffels te gebruiken is ze rauw op te eten, op een lege maag. Soms geeft dit echter een zwaar gevoel op de maag, dat tijdens de ervaring als storend ervaren kan worden. Hoewel psilocybine gevoelig is voor langdurige verhitting, kun je van sclerotia prima thee maken. Doe de (in stukjes gesneden) truffels in een halve liter kokend water en laat ze ongeveer 20 minuten heel zacht koken. Je kunt de truffels ook overgieten met heet water, dit 10 minuten laten trekken, en daarna herhalen met nieuw heet water.

Het heeft weinig zin om sclerotia twee dagen achter elkaar te gebruiken, aangezien je lichaam onmiddellijk tolerantie ontwikkelt voor psilocybine. Je moet tenminste drie tot vier dagen wachten voordat je opnieuw sclerotia kunt nemen. De meeste gebruikers wachten enkele weken of maanden voordat ze een volgende trip plannen.

Sclerotia Trip Chart

Soort Trip sterkte Visuals Creativiteit
Sclerotia Mexicana
Sclerotia Tampanensis
Sclerotia Atlantis
Sclerotia Galindoi
Sclerotia Hydra
Sclerotia Hollandia

Waarschuwing

Niet gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Niet gebruiken als je ernstig depressief bent of een sluimerende psychose hebt. Niet combineren met stimulantia of alcohol, of medicatie die je zenuwstelsel beÔnvloed (MAO-i, SSRI, etc.). Neem na het gebruik van sclerotia geen deel aan het verkeer. Niet gebruiken als je jonger bent dan 18 jaar.

Als je voor het eerst truffels gaat eten, zorg dan dat er iemand met meer ervaring in de buurt is voor het geval je hulp nodig hebt, bijvoorbeeld wanneer je je ongemakkelijk, ziek of bang voelt. Lees meer in de Azarius Encyclopedie: Veilig Trippen.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Magic truffels Hollandia

Alle reviews worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoorlijkheid om klantreviews te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

57 Reviews

Pros

 • Erg potent (4)
 • Magische belevenis (1)
 • Rustgevende trip (1)

Cons

 • O (1)
 • Onrustig wanneer dit de eerste keer is (1)
 • wel snel in de koelkast stoppen of consumeren (1)
 • erg onsmakelijk, weinig effect, kleine portie (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

Lizz 2017-12-06

Dit is toch echt wel de beste soort, deze Hollandia. Des te blauwer, des te sterker de trip. Eťn keer een mindere portie gehad, maar evengoed sterk. De trip kan heel snel oplopen in intensiteit dus wees niet verbaasd als je ineens van de wereld bent.
Deze truffel kan…

Dit is toch echt wel de beste soort, deze Hollandia. Des te blauwer, des te sterker de trip. Eťn keer een mindere portie gehad, maar evengoed sterk. De trip kan heel snel oplopen in intensiteit dus wees niet verbaasd als je ineens van de wereld bent.
Deze truffel kan je helpen om in jezelf te kijken, en angsten te overwinnen, maar hier moet je volledig voor openstaan en het is geen wondermiddel. Mij heeft het absoluut geholpen.

Toon alles Toon minder
 • Erg potent
 • Magische belevenis

Laura 2017-11-18

Eerste keer paddo's Thee van gezet zoals recepten dieop internet stonden. Op nuchtere maag, zeker 12> uur niks gegeten.

Totaal helemaal geen effect gemerkt. Jammer.

RubenK 2017-09-04

Stevig spul.

Bereiding:
Fijngemaakt in een vijzel, wat redelijk goed ging. Gekookt water in een mok van 300 ml en de geprakte truffels toegevoegd. 20 minuten laten staan, en dan even een minuut in de magnetron opnieuw opwarmen. Overgieten in een andere mok door een koffiefilter,…

Stevig spul.

Bereiding:
Fijngemaakt in een vijzel, wat redelijk goed ging. Gekookt water in een mok van 300 ml en de geprakte truffels toegevoegd. 20 minuten laten staan, en dan even een minuut in de magnetron opnieuw opwarmen. Overgieten in een andere mok door een koffiefilter, zodat al het gruis eruit is.

Dosis:
Twee trips gedaan, 4 weken uit elkaar. De eerste met 15 gram. Dat was een leuke ervaring, zeer heftige visuals, zware lachkick, De tweede trip ging het me meer om de diepere psyche, niet de oppervlakkige visuals, dus 30 gram gebruikt.

Ervaringen:
Ja, 2 pakjes ineens genomen, en thee ervan getrokken, dus van een rustige opbouw was geen sprake. Na 7-8 minuten begonnen mijn benen te tintelen, na een kwartier begonnen de visuals, en een half uur na inname lag ik wild grommend in foetushouding op het luchtmatras. De ervaring ging heel diep, net niet dat punt bereikt van ego death en voorbij emoties gaan. Wel voelde ik dat ik daar bijna was, op een moment was ik puur instinctueel. Erg leerzaam, maar het kan verder.

Conclusie:
Doet wat er op de verpakking staat, en is behoorlijk sterk. Mijn tolerantie is met alle drugs hoog, dus ik was blij verrast dat ik er met 30 gram al bijna was. Komend december staat er voor mijn vrouw en mij weer een diepe tocht gepland, dan neem ik 40 gram.

Toon alles Toon minder
 • Erg potent

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.