Magic truffels Hollandia

9354 Innervisions

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 18,50 *
Hoeveelheid Prijs per stuk
tot 3 € 18,50 *
vanaf 3 € 17,39 *
vanaf 5 € 16,28 *
vanaf 10 € 15,17 *

Niet op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €50
 • Alles wat je nodig hebt
 • Uitzonderlijke service
 • 9354

De Hollandia magic truffel komt volledig van Hollandse bodem en werd door de grootste Nederlandse kwekers gekweekt om de ultieme truffel te zijn die alle andere soorten overtreft. Het combineert de beste eigenschappen in een smakelijk, maar vooral krachtig product. Vol trots voor hun creatie, gaven de kwekers het de naam Psilocybe Hollandia.

Een kleine kanttekening; de Hollandia bevat tot twee keer zoveel actieve stoffen in vergelijking met andere soorten. De effecten zijn hierdoor extra sterk, met bijna continu aanwezige visuals. Dit kan een overrompeld effect hebben op de minder ervaren gebruiker. Als dit je eerste keer is, wordt daarom aangeraden niet meer dan 7.5 gram per keer te nuttigen.

Behandel haar met respect en je zult genieten van deze psychonauten delicatesse!

Trip effecten - Hollandia truffel

Tien minuten tot een uur na inname zijn de eerste effecten merkbaar, allereerst in de vorm van scherper zien en horen. Je merkt dat de ervaring van de dagelijkse werkelijkheid snel verandert, waardoor je jezelf en je omgeving op een nieuwe manier ziet. Dit veroorzaakt vaak al snel de slappe lach. Je zou je ook wat verward kunnen voelen, aangezien je geest en verstand niet langer kunnen bevatten wat er allemaal gebeurt. Terwijl de uiterlijke verwarring toeneemt, worden de innerlijke visioenen (het beste waargenomen in een donkere of gedimde ruimte) steeds duidelijker.

De aard van de trip is afhankelijk van de persoon en de stemming waarin die persoon verkeert. Hoewel je vergelijkbare effecten kunt ervaren, is elke ervaring uniek en heel persoonlijk.

De trip duurt zo'n 6 uur, komt in golven, en neemt geleidelijk weer af.

De werkzame stof in de truffel heet psilocybine, een tryptamine dat gerelateerd is aan DMT (dimethyltryptamine). DMT is een van de sterkste visionaire psychedelica, die in de natuur overvloedig voor komt (in bomen, grassen etc.) en makkelijk door het lichaam afgebroken kan worden, zonder toxische stoffen achter te laten. Maar hoewel het lichaam prima met psilocybine overweg kan, kan het verstand er behoorlijk van in de war raken, dus kan men truffels het beste nuttigen in een rustige, vertrouwde omgeving, liefst in de aanwezigheid van een nuchtere sitter.

Hoe gebruik je sclerotia?

Deze truffels zijn vers en moeten in de koelkast bewaard worden. Neem 5 tot 9 gram voor een normale trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Neem ze bij voorkeur op een lege maag.

Let op: het is mogelijk dat de truffels tijdens het verzenden een klein beetje uitdrogen. Hierdoor neemt het gewicht iets af. Maar maak je geen zorgen: de werking blijft even sterk als de op de verpakking vermelde dosering.

De bekendste en meest efficiënte manier om truffels te gebruiken is ze rauw op te eten, op een lege maag. Soms geeft dit echter een zwaar gevoel op de maag, dat tijdens de ervaring als storend ervaren kan worden. Hoewel psilocybine gevoelig is voor langdurige verhitting, kun je van sclerotia prima thee maken. Doe de (in stukjes gesneden) truffels in een halve liter heet water en laat ze ongeveer 20 minuten op een heel zacht vuurtje staan. Je kunt de truffels ook overgieten met heet water, dit 10 minuten laten trekken, en daarna herhalen met nieuw heet water. Let op: door kokend water gaat een deel van de werkzame stoffen verloren. Laat het water dus een paar minuten afkoelen voordat je het toevoegt. 

Het heeft weinig zin om sclerotia twee dagen achter elkaar te gebruiken, aangezien je lichaam onmiddellijk tolerantie ontwikkelt voor psilocybine. Je moet tenminste drie tot vier dagen wachten voordat je opnieuw sclerotia kunt nemen. De meeste gebruikers wachten enkele weken of maanden voordat ze een volgende trip plannen.

Sclerotia Trip Chart

SoortTrip sterkteVisualsCreativiteit
Sclerotia Mexicana      
Sclerotia Tampanensis      
Sclerotia Atlantis      
Sclerotia Galindoi      
Sclerotia Hydra      
Sclerotia Hollandia      

Waarschuwing

Niet gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Niet gebruiken als je ernstig depressief bent of een sluimerende psychose hebt. Niet combineren met stimulantia of alcohol, of medicatie die je zenuwstelsel beïnvloed (MAO-i, SSRI, etc.). Neem na het gebruik van sclerotia geen deel aan het verkeer. Niet gebruiken als je jonger bent dan 18 jaar.

Als je voor het eerst truffels gaat eten, zorg dan dat er iemand met meer ervaring in de buurt is voor het geval je hulp nodig hebt, bijvoorbeeld wanneer je je ongemakkelijk, ziek of bang voelt. Lees meer in de Azarius Encyclopedie: Veilig Trippen.

Fragen und Antworten meer

Magic truffels Hollandia Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Magic truffels Hollandia"

Reviewer

  • - no effect

  Extremely disappointing. I’m a first time user, the 7,5g I took had no effect in addition to bit of euphoria in the beginning. Save your money on something else.


  Reviewer

  • + Creatieve boost.
  • + Entheogene eigenschappen
  • + Erg potent
  • + Magische belevenis
  • + Prima te eten: een beetje walnoot-achtig
  • + Rustgevende trip

   Kort verslag van een trip met Hollandia:

   Vanochtend heb ik middels magische truffels weer een psychedelische reis gemaakt. Ik had deze een maand geleden gekocht via Azarius.nl. Het betrof “Magic truffels Hollandia, 15 g.” Ik had gelezen dat truffels in de koelkast ongeveer een maand lang goed bleven, daarom heb ik toch maar, op een lege maag, in één keer alle truffels opgegeten. De smaak viel heel erg mee: inderdaad nootachtig, meer walnoot naar mijn smaak. Het zware gevoel op de maag bleef goeddeels uit, alhoewel ik op een gegeven moment wel wat misselijk begon te worden. Daar ben ik echter doorheen gekomen en heb niet gebraakt.
   Ik heb de afspeellijst Ayahuasca Om-Mij (1) gebruikt van Spotify. Deze afspeellijst duurt zo’n 13 uur en bleef in ieder geval lang doorspelen, zonder dat ik hier iets aan hoefde te doen. Mijn iPad en Ultimate Ears bluetooth speaker gebruikte ik hiervoor. Mijn focus was op liefde en spiritueel bewustzijn. Starttijd was circa 6:30 uur.
   Het duurde enige tijd tot er effecten ontstonden, maar ik merkte op een gegeven moment een verscherping van visuele indrukken. Ook had dit hoog-resolutie beeld een effect waardoor alles er wat meer poppenhuis-achtig uitzag, maar wel met superscherp details kunnen zien, en vooral meer kleur dan normaal. Ik snap dat eigenlijk nog niet helemaal, vooral niet waarom ik scherper zie in die toestand. Als ik mijn ogen sloot zag ik patronen van lichtpuntjes ontstaan. Ook merkte ik, net als bij de ‘Ayahuasca’ (Peganum Harmala (Syrische Wijnruit) met Mimosa Hostilis (Jurema))-sessie een paar jaar geleden, het gevoel dat er heel veel liefde aanwezig was, alsof ik mijn borst opende voor de liefde van God. Moest ook denken aan het beeld van The Fountain, waarin de man met de boom opgaat in het licht en daarin verdwijnt (https://youtu.be/MdzlCZ69APc). Ik zag verlichte landschappen aan mij voorbijtrekken. Ook zag ik sporen van lichtpuntjes die zich slingerden door het heelal. Een prachtige sterrenhemel vol sterren. Ook zag ik bij de hoogtepunten steeds door het gehele lichte veld, heldere lichten met vooral wit en blauw licht, af en toe ook rood licht. Dit keer geen ontploffingen van licht, maar heldere lichtbronnen, alsof zij dwars door de psychedelische ervaring heen schenen. Ze gaven mij een gevoel van veilige bakens, als van gidsen die dicht bij mij zijn. Maar bovenal de liefde, de muziek die woordeloos werd en van een andere orde. Het leek alsof alle songs met stemmen overgingen naar Indiaans-achtige klanken. Soms leek het ritme in de hoogtepunten heel anders te zijn dan de normale muziek. Soms leek ik te versnellen, alsof mijn frequentie heel hoog werd, waarna er weer een bijna stil aanschouwen ontstond, waarin je voor je gevoel eeuwig kon blijven drijven. Veel diep zuchten van de schoonheid die ik zag. Er was dan stilte, de muziek was er wel ergens, maar ik kon die niet meer horen. Alsof ik heel ver weg en hoog was.
   Het was een intense, liefdevolle ervaring, die voor mij zeker vergelijkbaar was met mijn eerste Ayahuasca-sessie.

   Reviewer

   • + Good stuff
   • + The strongest, most beautiful trip of my life

    Warning: VERY long story. If you just want the summary, scroll down to the bottom 😉

    Where should I begin explaining my experience with the Hollandia truffle? During the days after my experience I have been writing all about it, jotting down 21 pages worth of impressions, feelings, and insights (being a writer, words come easily to me, so this is not too weird for my standards). However, here I will try to stick to the highlights 😉

    As you can read in my review on the Azarius truffle page, I was then a first-timer, being quite disappointed with the very mild effects I experienced. However, it sparked some sort of curiosity to try more. Taking some time to think about it (my expectations, my intentions, my desires), I got this idea I wanted to really try a strong truffle. I have gotten the idea that my body doesn’t react much to psilosybin, for whatever reason. And I wanted to go all in now.

    So, I ordered the Hollandia truffle… Not knowing yet what amount I would take, but just knowing I would take it. I planned a date with my trip sitter so we could do it as safely as possible (11 days after my first trip). He wasn’t all too keen on me taking these strong ones, but I guess he could not convince me to do otherwise. Over the week preceding THE day, I prepared myself well, as control freaks like me tend to want to do. I was very excited. I read blogs, guides, tips (for beginners), scientific information and information provided by an addiction center. I also made an 8-hour long playlist with music I love (I discovered the power of music during my first trip and wanted to listen only to that what I love). On a blog I found some questions to consider beforehand, plus the tip to set an intention. So, over the days preceding my trip, I asked myself:

    -What do I want in life?
    -What is holding me back?
    -How does my behavior affect my goals and beliefs?
    -What would you change about your life?
    -What is your reality?
    -What are you most afraid of (during your trip)?

    Believe me, I wrote pages and pages answering these questions. It was a very great way to prepare myself. I was in such a great mood leading up to THE day. I also exercised a lot, which always makes me feel better too. I came up with very ambitious intentions, till I realized all that was very nice and well, but I really had to go back to the basics, the issues I struggle most with. So, I came up with two core things:

    -Focus on loving and being loved (and instruct my trip sitter I would need to hear that I am loved, in case I’d go to a dark place).
    -Letting go: I’m a control freak, but it is my desire to let go more. In general in life, but especially during this upcoming trip.

    Over time I became convinced I wanted to take the 15 grams. And I did. Note: I had a very positive trip, but I am aware it could also have ended up being a very bad one. So, I do not encourage anyone as inexperienced as me to take this much.

    I was quite nervous the hours before, as if I had to perform on stage. It’s a good kind of nervousness, one that gives you a lot of energy. After the last bite I thought: “now I’ve passed the point of no return…” Thinking about it made me giddy.

    I sat in the sun, then danced with my trip sitter (who, by the way is my partner). I did this because both things always bring me in a good mood. After 30 minutes or so I started noticing similar effects as with the Azarius truffle: objects and shadows moving. I laid down in bed with a mask over my eyes. Pretty soon I was immersed in the music. I felt the nervousness dissipate, thinking: “oh, there was really nothing to be afraid of after all…” I had some visuals with my eyes closed, but very minimal. I saw a lot more with my eyes open. The ceiling, plants, curtains, everything was dancing, it was awesome! Emotions welled up, tears came to my eyes, but it was all good. I felt totally loved.

    At some point I felt like I was dying, going under the wings of death, sinking down. Weird to say, but I wasn’t at all disturbed by it. Everything just ‘was’.

    At some point I just had to open my eyes, move to the music from Game of Thrones. I really let go. Later I sat up, moving my upper body to the music. Every song that came on took me to higher levels. Even longer into the experience I totally went crazy, dancing all over the room. It was ecstatic. I could not stop. Like ‘it’ took control of me, but not in an unpleasant way. It was totally what I wanted, every bit of it. Total surrender, crying my heart out, feeling unexplainably loved. Feeling eternally grateful I got to experience this. Grateful for my preparations, because a lot of stuff I had been writing about came back to me in some way or another.

    I took two main lessons home: ‘don’t fight so hard’, and start taking dancing classes again. 😊

    For two days afterwards I continued feeling in love with life. I felt very inspired and creative. I wrote and painted quite a lot. I loved being in nature. Though truffles have no physical risk of addiction, I can see you could become mentally addicted. Who would not want to feel this great time and time again?! I notice a desire in me to do this again… and again… and again. However, I want to be very mindful about it. Treat these truffles, and myself with respect Maybe once every 3 months would be good for me. I’ll think about it some more…

    And I want to tell the whole world about this… Though for now, I’ll keep it between my partner and some friends who also have a positive attitude towards these kinds of things. It feels like in most circles this is really taboo still. But we’ll see 😊

    Summary

    Over time I became convinced I wanted to take the 15 grams. And I did. Note: I had a very positive trip, but I am aware it could also have ended up being a very bad one. So, I do not encourage anyone as inexperienced as I am to take this much on their first or second trip.
    In one sentence: Hollandia truffles gave me an ecstatic experience, making me feel loved, full of joy and bliss, contentment, overflowing with emotions, goodness, peace…

    I would say my trip reached a level between 3-4.

    Trip level 3: Stronger visuals, mild hallucinations
    Stronger visuals, kaleidoscopic effects, and undulating, warping faces all around you. Mild hallucinations such as running water and trees. Hallucinations with your eyes closed are more obvious and attractive (probably 3D). Some disorientation may occur with regard to what you feel, see and hear. Losing track of time concerning how long you have been tripping.

    Trip level 4: Intense hallucinations
    Intense hallucinations, things around you change their shape. You may sense that objects or hallucinations are talking to you. You can have multiple contradictory emotions at the same time. Time and reality seem useless. Mild synaesthesia and possible out-of-body experience.
    My lessons: DO try this at home, prepare yourself well (set & setting, mentally prep), keep on dancing, don’t fight so hard, let go a little more.

    Thanks for reading, especially if you read the whole thing… Sorry, I couldn’t make it any shorter than this. And I hope you’ll get to experience the same wonderfulness.
    Love,
    ~Naive and happy me~

    Reviewer

    • + Good stuff
    • + No nausea
    • + The strongest, most beautiful trip of my life

     I have a bit of experience with psychedelics, so I thought I'd try this specific strain as well, as it's one of the strongest out there. It couldn't be that much more intense, right? Oh boy was i wrong. I took the entire 15 grams around 21:30 while talking to a (sober) friend, who was going to tripsit. I hadn't eaten anything since 17:00ish. Effects started very, very quickly. Around fifteen minutes in everything was morphing more strongly than most trips I've had in their peak. At this point I was kind of getting overwhelmed, especially since I knew it was only going to get stronger, though it was also really cool, the way your way of thinking changes that rapidly is very interesting to me. Ten minutes or so later my anxiety was gone, and everything was absolutely stunningly beautiful. I looked out of my window for a solid 20 minutes, just being amazed at the beauty of the trees in my backyard slowly breathing, and morphing into all kinds of stunning structures. While looking at this we got the amazing idea to go to a nearby park, which was one of the best decisions in my life. At this point I could barely talk, I was just looking at everything in awe while my friend was desperately trying to get me to walk with her, and not get distracted and run off somewhere else. Eventually we got to the park, luckily my friend brought a blanket as it was getting rather cold. There, everything was indescribably beautiful. I was about forty minutes into the trip, just about to start the peak. After a bit we found a comfy spot out of the wind, under a tree with a great vision of a lake, which was about 5 meters in front of us, where we snuggled up in our blanket. My friend, as the great tripsitter/person she is, wasn't interfering with what I was doing, except for when I got the great idea to go for a swim. Here, we spend the entire peak, which was around 2-3 hours. I really do not have words for the beauty of this lake, the feeling of connectivity with the universe, and the absolute love i had for this world, and the people living on it. As a bit of background information, I have been depressed for the majority of my life, and this substance allowed me to, for the first time in literal years, love myself. This absolutely stunning view, the overwhelmingly powerful feeling of connectivity, and most importantly, love the is one of the greatest, most beneficial for me as a person, experiences of my life. This was all around a month ago, and to this day it allows me to think differently about not only the world, but also myself.

     Now, for the part about the Azarius, which has been great in my experience. My package came in the day after I ordered it, with everything in there exactly like I expected it to be. It even included a few pamphlets about magic truffles, which I feel like are extremely useful for people who aren't that experienced with the substance, as it lays down the most important information in a quick and easy to understand way. It also came with a free pack of smoking papers and filters, I don't smoke myself, but my friend really appreciated it. Overal, this is the best online smartshop I've used, with tons of great articles and blog posts, and sharp pricing.

     I'm terribly sorry for the length of this review, i just really wanted to capture the way i feel about this substance the best i could. I really hope it can help others the same way it's currently helping me.

     Reviewer

      • - Geen enkel effect

      De smaak is behoorlijk smerig, maar dat is ff doorbijten dacht ik.
      Ik heb op nuchtere maag eerst de helft genomen (7,5 gram) nadat ik na ruim een uur niets merkte heb ik de andere helft genomen. Ik heb er totaal niets van gemerkt.
      Totale geldverspilling en een tegenvallende avond.

      Reviewer

       • - Ik had er meer van verwacht

       Wel aardig maar toch een beetje meh. Na een uurtje of 2,5 moest ik echt heel erg m’n best doen om er een beetje in te blijven. Daarvóór prima visuals, chilled gevoel maar weinig euforie. Set & setting waren vertrouwd dus daar lag het niet aan.

       Volgende keer toch maar de MAO remmers erbij kopen.

       (80 kilo, 15 gr., 10e keer trippen)

       Reviewer

        • - erg onsmakelijk, weinig effect, kleine portie
        • - Ik had er meer van verwacht

        Ik had laatst de hollandia truffels besteld, aangezien ze vrij sterk zijn had ik hoge verwachtingen.

        Ik had mij goed ingelezen, dus ik wist wat ik moest doen.
        Zondag om 18:30 had ik eerst de helft ingenomen, goed gekauwd wat wel braakneigingen met zich mee bracht. Na een uur merkte ik alleen dat de kleuren feller werden, niet eens een lachkick of iets dergelijks!
        Daarna heb ik besloten om de andere helft in te nemen, dus wederom goed gekauwd. Na een tijdje merkte ik wel dat alles een beetje begon te ademen en dat ik wat prateriger werd.
        Meer is het ook niet geworden, ik vind dat erg jammer.
        Zeker na alle trip reports die ik heb gelezen, ik wilde immers ook lekker op "reis" en allemaal kleuren en vormen zien op witte muren of met gesloten ogen.

        Reviewer

         • - no effect

         Such a disappointment. No effect at all from holandia trufels.I didnt have any tolerance. I guess its a bad batch. I chosen this smartshop becose of good reputation it has, but sadly i was wrong. I got other products too and now have doubts about quality...

         Reviewer

          • - weinig effect bij 10 gram voor 85 kilo

          Samen met vriendin genomen, ieder de helft van 15 gram, ik 9 gram omdat ik zwaarder ben (85 kilo), Maar weinig gemerkt. Beetje tintelig, dizzy en happy maar dat was het. Wellicht hadden we zelfs geen pizza puntje moeten eten vooraf. We hebben er een aardbeien smoothie met yoghurt van gemaakt. Smaakt prima. De rauwe Hollandia sclerotia smaakt trouwens ook prima, Beetje als een tamme kastanje..

          Reviewer

          • + Creatieve boost.
          • + Erg potent
          • + Werkt goed voor microdosing.

           Ik heb 30 gr. van de Hollandia gebruikt om 32 microdose pilletjes te maken.
           Heel makkelijk: verse truffels meteen in kleine stukjes snijden en een paar dagen laten drogen. Dan met blender en vijzer tot fijn poeder vermalen en met de blauwe capsule machine (maat "1") tot pilletjes verwerken. (Als je de stamper van de capsule machine gebruikt resulteert dat in zo'n 0,29 gr. tot 0,32 gr. per pilletje.)

           Ik heb eerder microdosing gedaan met de Philosopher's Stone (Tampanensis) en Atlantis, maar dit is by far de beste ervaring tot nu toe qua creativiteit en het ervaren van geconcentreerde "flow states." Vooral op de microdose dag zelf heb ik weer enorm veel ideeën en ingevingen, de dag daarna ook nog goede effecten. Ik neem altijd op zondag en woensdag een pilletje.

           Erg blij met de resultaten!

           Reviewer

            • - O

            15gram ingenomen maar niks ervaren.!!

            Reviewer

            • + Erg potent
            • + Magische belevenis
            • + Zeer intens

             Ate the full 15gr in one time. Definitely not for beginners. I dove in way too deep with these truffles. Amazing, mind-boggling, but these really require some preparations before intake. Don't think you can casually do these truffles when you're walking around town. Get the setting right, get your music on. You'll travel deeper than you thought was possible on just 1 dose of truffles. Do NOT be afraid though. I would recommend for lesser experienced psychonauts to pace the dose: 10-12gr at first; after 45mins the remaining 5-7 gram. (I weighed my package of truffles at 17gr).

             Reviewer

             • + Good stuff
             • + Magische belevenis
             • + Rustgevende trip

              Me and my partner both took a package of 15 grams, we've put it between a mac donalds hamburger to eat it so it wouldnt taste so bad.. after one hour it started to feel a bit hard on my stomach. Next to that it was a nice, happy trip.. good positive vibes with nice visuals, which lasted about 6 hours..We would buy these truffles again :)

              Reviewer

              • + Good stuff

               I had 30 gram together 🙄😇
               It was a fantastic long trip 7 hours 🚀
               And a deep philosophy questions and answers👽
               It was almost a game between me and the psilocybin..😇
               But o my god they won..😳
               I mean the smarter you are the smarter they get.. 🧐They did show me that the universe is but a hologram game 👽and i am just a part of a life system 🥚and in order to live a happy and productive life i need to be useful to others😳
               and actually they have a persuasve way😉..
               In general it was a great times and i would like to do it again and again
               Nour Daher

               Reviewer

                • - no effect

                7. gm mild effect,no visuals lasted 2hours,

                had stronger skunk than this,never again

                Reviewer

                 • - no effect

                 With my partner, we shared 15 grams. My partner experienced a slight effect (no visuals, just a good mood which might have had nothing to do with the mm), while I experienced no effect at all. This was a great dissapointment.

                 Reviewer

                 • + Rustgevende trip
                 • - Eerste bad trip op truffles

                 Reviewer

                 • + Erg potent
                 • + Magische belevenis

                  'n paar weken lang , micro dosering ( tussen 1 en 1.5 gr. per keer ) elke 4e dag , prettige ervaring , heldere waarneming , intense geluidswaarneming , lekker genieten van het leven !
                  way to go Azarius......

                  Reviewer

                  • + Erg potent
                  • + Magische belevenis

                   Dit is toch echt wel de beste soort, deze Hollandia. Des te blauwer, des te sterker de trip. Eén keer een mindere portie gehad, maar evengoed sterk. De trip kan heel snel oplopen in intensiteit dus wees niet verbaasd als je ineens van de wereld bent.
                   Deze truffel kan je helpen om in jezelf te kijken, en angsten te overwinnen, maar hier moet je volledig voor openstaan en het is geen wondermiddel. Mij heeft het absoluut geholpen.

                   Reviewer

                   Eerste keer paddo's Thee van gezet zoals recepten dieop internet stonden. Op nuchtere maag, zeker 12> uur niks gegeten.

                   Totaal helemaal geen effect gemerkt. Jammer.

                   Reviewer

                   • + Erg potent

                    Stevig spul.

                    Bereiding:
                    Fijngemaakt in een vijzel, wat redelijk goed ging. Gekookt water in een mok van 300 ml en de geprakte truffels toegevoegd. 20 minuten laten staan, en dan even een minuut in de magnetron opnieuw opwarmen. Overgieten in een andere mok door een koffiefilter, zodat al het gruis eruit is.

                    Dosis:
                    Twee trips gedaan, 4 weken uit elkaar. De eerste met 15 gram. Dat was een leuke ervaring, zeer heftige visuals, zware lachkick, De tweede trip ging het me meer om de diepere psyche, niet de oppervlakkige visuals, dus 30 gram gebruikt.

                    Ervaringen:
                    Ja, 2 pakjes ineens genomen, en thee ervan getrokken, dus van een rustige opbouw was geen sprake. Na 7-8 minuten begonnen mijn benen te tintelen, na een kwartier begonnen de visuals, en een half uur na inname lag ik wild grommend in foetushouding op het luchtmatras. De ervaring ging heel diep, net niet dat punt bereikt van ego death en voorbij emoties gaan. Wel voelde ik dat ik daar bijna was, op een moment was ik puur instinctueel. Erg leerzaam, maar het kan verder.

                    Conclusie:
                    Doet wat er op de verpakking staat, en is behoorlijk sterk. Mijn tolerantie is met alle drugs hoog, dus ik was blij verrast dat ik er met 30 gram al bijna was. Komend december staat er voor mijn vrouw en mij weer een diepe tocht gepland, dan neem ik 40 gram.

                    Reviewer

                     • - O

                     Enige minpunt bij truffels is dat je het na een paar uur wel gezien hebt. En uit de trip wilt. Als je suikers neemt, word het minder.

                     Het in nemen is alleen echt heel erg vies.
                     Maar ik denk altijd maar zo, even doorbijten.
                     Daarna heb je een geweldige ervaring.
                     Bij hollandia nuchtere maag is bij mij niet nodig. Andere soorten truffels werkten niet na eten

                     Reviewer

                     • + Erg potent
                     • - wel snel in de koelkast stoppen of consumeren

                     Precies zoals verwacht, sterk genoeg om goed op te trippen.
                     Overigens een aanrader om het weg te werken met een zakje M&M's :)

                     Wel eens eerder andere besteld (Atlantis), maar heb wel het idee dat je de truffels ook echt wel direct in de koelkast moet werpen (of consumeren) omdat het psychoactieve bestandsdeel wel snel zijn werking verliest.

                     Reviewer

                     • + Erg potent

                      Op een lege maag 15 gram in een keer gegeten. Na 15 minuten begonnen de effecten op te komen. Na 45 minuten zat ik in een enorm intense trip. Als ik mijzelf eraan overgaf naderde ik een verlies van besef van wie ik was en waar ik was (ego-loss). Mijn ogen werden aangetrokken door de intense visuals, waardoor ik erg scheel begon te kijken terwijl m'n ogen open en dicht gingen. Een enorm heftige ervaring, waarbij mijn mond soms automatisch open viel. Dat laatste heb ik met salvia ook al eens ervaren en geeft mij het signaal dat ik een ego-loss nader. Ademen werd zwaarder en een vervelend gevoel begon me te bekruipen, ook fysiek. Daarom ben ik naar buiten gegaan en in een park gaan wandelen terwijl het prachtig weer was. Daarmee verdween het negatieve gevoel een beetje, maar het bleef een worsteling. Na een uur of 3-4 werd het langzaam weer rustig en normaal.

                      - Pluspunt is dat je met deze zeer potente truffels een intense ervaring kunt beleven, zeker als je alleen tript.
                      - Minpunt is dat psylocibine altijd een wat moeilijk te sturen trip geeft, en in ieder geval bij mij altijd een nogal rauw randje aan de trip geeft.

                      Reviewer

                      • + Rustgevende trip
                      • - Onrustig wanneer dit de eerste keer is

                      Nu het allereerste wat ik probeerde waren de truffels (Hollandia). Deze truffels waren op zich wel okee van smaak een beetje bitter maar dan ook weer niet, ik weet vast dat jullie weten wat ik bedoel. Na inname duurde het een 30-45 min tot dat ik de eerste effecten begon waar te nemen deze waren nieuw voor mij en was er niet echt comfortabel bij, Beetje onrust. Maar na 90-120 min was het wel ingekickt, en het is eigenlijk alsof je aan het opstijgen bent in een raket en je beleefd het opstijgen niet zo als je gedacht zou hebben veel te druk, maar opeens zit je in deze vredige ruimte waar alle hedendaagse waarnemingen niet meer zijn als ervoor. Ik raadt dit wel aan om buiten te doen waar je toch enige natuur om je heen hebt (vogel geluiden, wind door de bladeren van de bomen, geuren van de natuur afkomstig) want dat maakt het echt zalig en ontspannend.

                      Reviewer

                       • - erg onsmakelijk, weinig effect, kleine portie

                       ik heb hier vorige zomer een pakje van opgegeten en ik verwachtte, na een paar fijne paddo trips te hebben gehad, best wel veel van deze truffel soort maar het was een enorme tegenvaller. ten eerste kreeg ik het nauwelijks door me strot, ik kan aanraden met wat yoghurt te eten maar zelfs dan is het bijna niet te doen. daarna naar buiten gegaan en gewacht tot het werkte maar werd alleen maar lichtelijk high ervan, weggegooid geld voor mij dus.

                       Reviewer

                       I started on an empty stomach with Kratom tea.. then I took the smaller crumbs to let it gradually set in.. in total I took half of the portion in the bag.. I did throw up at one point.. like you do with pure mdma (xtc) just like that actually: like I took some seriously great xtc.. but without completely losing sense of reality.. great visuals.. good vibes.. yeah! Thanks :D

                       Reviewer

                       My experience with magic mushrooms. in English, so people from outside the NL can also read.

                       type I used: sclerotia hollandia
                       amount: about 5 grams
                       environment: friends house
                       people there: a couple friends (8 at the beginning, including me, one left halfway through)

                       we were at my friends birthday, and beforehand he and I decided we'd try mushrooms. He'd already done it once before, it was my very first time. I brought 30 grams, and we split over 6 people. two of our friends didn't take, one didn't feel like tripping and the other was our sitter.

                       quick disclaimer, I had never been to this friend's house before, so it was kind of a unknown environment. I do not recommend this for your first time. for me it helped that my friend gave us a quick tour through his house, and we had a few hours there before we took the mushrooms.

                       the mushrooms were gross. no way around it. they were very sour and bitter, but the taste wasn't a huge issue. we chewed them for about a minute and then swallowed.
                       after about five minutes I started feeling slightly nauseous. nothing too bad though. this quickly went away to make place for a weird tingly sensation in my stomach, which I found to be pretty nice. this warm feeling slowly spread around my body towards my chest and head.

                       the trip builds up very gradually, so it was hard to tell when I really started tripping. I do know that before there were any visuals, I already felt as if I was sinking through the floor (I was sitting on the ground) and as if the wall behind me fell over. it was all very weird. at some point certain patterns on the walls started to shift and move, which was pretty cool. around this time everyone was laughing their asses off, because everything just seemed so funny. I remember at one point standing in the hallway, emptying a whole can of whipped cream into a small cardboard box, just laughing maniacally. when my friends noticed, they joined in the fun and we all were just going crazy laughing about this stupid box filled with whipped cream. it was a great time.

                       there were also less funny moments, when I would go into another room to isolate myself. this was mostly around the peak of the trip, and I was just going around not knowing what to do, being generally pretty loud and a it obnoxious. now my friend lives in a flat, so the neighbours from underneath came to complain about the noise a couple times, so the sitter decided that the group was too loud and to split it up. this is amongst other reasons why I decided to isolate myself in this other room.

                       in there the visuals were really starting to pick up. my skin looked weird, everything was moving, and the walls were just morphing. there I felt a little alone, but it wasn't really a bad time.

                       we also went outside, and what I still remember as one of the most beautiful things about this trip was the reflection in the water. it was mind blowing beautiful.

                       the whole trip lasted about 6 hours with a little after "high". it was a very fun time, we had loads of fun gaming together and just laughing at everything.

                       our tripsitter got drunk halfway through and stopped really caring, which wasn't a problem but could have been.

                       Reviewer

                       -Type: Hollandia
                       -Amount taken: approx. 20 - 25g (on an empty stomach)
                       -My experience: third trip, the previous two were Dragon truffles.
                       - Outset: I experimented with darkness and light.

                       - Environment: in my room, with music ready, although I walked around twice during the trip, I didn't go outside. I took notes and watched time on clock to follow progress. Had food and drinks next to me. Took the truffles on my own, no other people present, house locked. Girl friend arrived back, when I was still in the final stage of the trip, she left me on my own, as we agreed beforehand.

                       -Caution: way too much for a beginner. Ease yourself into this. Start really low. If this would've been a bad trip, I would have been in serious trouble. I do meditate before I start. Always know that whatever comes, it will pass.

                       This was the best trip I had. I never knew you could go so deep and still be aware. The previous two trips I had were also nice but just seem to only touch the surface of what I now know to be possible.

                       I mixed the first package with an orange. I took half of it, then waited ten minutes and took the rest. First symptoms were rather low: head getting warmer and a more colourful environment. Not much more. After 40 minutes of this I took another half of a package. (I do not recommend this, I contemplated this beforehand) Already more effects were occurring: light dancing, slight vibrations in the visual field.

                       The music (Into the Wild, Eddy Vedder and Norah Jones) stayed remarkably constant: no interruptions whatsoever. I stopped the cd after approx. 120min, the 'deeper' trip had not started by then. I started to see a rip in the visual field: geometric forms, webs of light, colours,... I had an intense feeling of a voice (or voices) guiding me through the experience. Making me see several things by giving me instructions. I truly don't even know if it was my own mind doing it or something else. I'm not really a spiritual person. This was new to me.

                       I don't know or can really describe what followed next: was it the workings of my own brain I saw or the universe, I cannot tell. Frankly, I cannot really fathom the experience, but it was way more than I hoped it would be.

                       A way to describe it is that I had an intense feeling that the light was alive, that there were some things(?) there laughing at me but in good jest, that I was just a piece of meat unable to really grasp what was happening. I must mention that what I saw was sometimes really scary and I had a real detachment to whatever was happening (I really focused beforehand to be this way and it helped a lot).

                       The entire trip came as episodes. (The visuals were fine and nice, the audio were in my case just slightly in the background no real concerts or anything like that, my thoughts were very clear I think it is probably more focused on my thoughts than anything else, in other words what I saw was accompanied by thoughts I had about it. Or something like that.) Examples of some episodes: meat VS light, my chamber vs the inside of my mind, brain VS universe. An example: early in the trip the top of my head exploded and wasn't me any more, for several minutes(?) I was just my tongue, feeling around in my mouth, and a voice laughing that I was just meat, interestingly enough I could still see the time and think about the fact that I was tripping. It truly rips you apart.

                       I really had a feeling that I learned something of value. What that entails, I still don't fully understand.

                       PRO:
                       - nice visuals, colours and patterns
                       - duration was about 6-7 hours
                       - slow onset, you ease into the trip (fade in, fade out)
                       - feeling of learning something valuable
                       - no real nausea (could be because of the orange)
                       - deep mystic feeling
                       - got rid of my headache
                       - was really excited and happy afterwards
                       - felt accepted
                       - puts your head in the clouds but your feet on the ground

                       CON:
                       - not for beginners
                       - never do this alone, if you don't know what to expect
                       - you have to stay detached at all times (it takes some practice)
                       - it's illegal in my country, meaning: this stuff should be legal everywhere
                       - I will have a hard time explaining to people what happened. (I probably never will, therefore this review)

                       Be safe. Whatever happens, it will pass.

                       Reviewer

                       Consuming 7.5g of this superb product results in a smooth and non-overwhelming mushroom experience with gorgeous closed and open eye visuals (strolling through Amsterdam's canals before the trip and soaking up all the beauty around you can be a good idea).

                       This is indeed a pride of Hollandia mushroom-wise :). Definitely will give 15g a try next time.

                       Reviewer

                       Bought 3 x 15g in person from the shop in Amsterdam. Served by Rick (I think was his name, I remember it rhymed with mine) who couldn't have been nicer, friendlier or more helpful.

                       Chewed up 15g on my own that night: great trip and easily strong enough for my tastes but without the dark turn that often comes with psychedelic and especially psilocybin use, good visuals, nice frame of mind, also quite physical in an enjoyable way. Had some slight physical discomfort when I went to bed (about 4 or 5 hours into the trip so past the peak) in the form of restlessness and a kind of numbness in the extremities which made me toss and turn, but otherwise wonderful.

                       A week or so later boiled 15g into tea which me and a friend halved between us. This was a new way of consuming for me and one I would now highly recommend; much easier than chewing and the effects were definitely just as good and with no trace of physical discomfort. Had good visuals and all in all a great trip on (roughly) 7.5g in tea form. Have 15g left which I'm looking forward to using over the Christmas period. Great shop, great service, great trip.

                       Thanks Rick and thanks azarius.

                       Reviewer

                       Hollandia is mijn eerste truffel ervaring en heb het erg naar mijn zin gehad. Totaal anders dan een paddo trip, maar niet minder leuk. Was vooral verrast door de snelle werking van het truffeltje. Binnen een half uur na inname begon ik de eerste effecten al te voelen. Van de zure smaak die velen melden heb ik geen hinder gehad en was best te pruimen eigenlijk.

                       Over de levering en service van Azarius heb ik niets op aan te merken. Snelle levering maar de verzendings-mail wel in het Italiaans ontvangen, wat achteraf ook best wel grappig was. Mijn eerste bestelling bij Azarius en zeker niet de laatste.

                       Reviewer

                       Samen met 3 Vrienden 15 gram Hollandia genomen voor de eerste keer. Truffel
                       smaak was wel wennen, Na 20 min gingen we en lekker en beginnende 2cb trip in na 40 min is er alleen maar gelachen en genoten van en super trip

                       De beste 6 uur meegemaakt ooit, echt een aanrader.
                       Sterke Visuals en gewoon een geweldige ervaring en voor herhaling vatbaar :)

                       Reviewer

                       Ik heb al een keer eerder 7,5g gehad van deze truffel. Dat was mijn eerste keer. Was jaren terug en van een andere website. Toen viel de trip mij tegen. Geen visuals, maar mijn lichaam voelde wel erg zwaar. Daarnaast heb ik ook een lachkick gehad. Erg fijn om te hebben, maar ik deed het voor de visuals.

                       Dit keer 15g van deze website besteld. Samen met mijn vriendin wou ik het proberen, dus hebben we ieder 7,5g geprobeert. Voor mijn vriendin was het haar eerste keer. Opnieuw geen visuals, maar de zogenaamde bodyload was er wel met een euforisch gevoel.

                       Ondanks het fijne gevoel hebben we beide geen trip ervaren en was ik opnieuw teleurgesteld. Mijn vriendin had er meer van verwacht.

                       Ik ben voorzichtig en wil mensen niet adviseren direct 15g te nemen, want dat schijnt alleen voor de echt ervaren gebruikers te zijn. Maar wij nemen absoluut de volgende keer ieder 15g.

                       Reviewer

                       Ik heb 1 dag na dat ik de truffels binnen had gekregen ze gelijkt gebruikt. Ik was heel erg enthousiast, dit was dan ook mijn eerste keer. Ik had van te voren veel vlees gegeten bij een barbecue. Nadat ik de mushrooms gegeten had(de helft) werd ik na een halfuurtje kotsmisselijk, ik dacht dat ik doodging. Ik heb dan ook alles eruit gegooid. Ik werd alleen een beetje high achtig na een tijdje. 3 dagen later heb ik de rest van de helft opgegeten vandaag dus maar ik voelde niks. Ik voelde me minder high dan de vorige keer. en gezien de smaak was het al in al een niet al te prettige ervaring en ik verwachte veel meer ervan 2 sterren dus.

                       Reviewer

                       Had 15 gram besteld. Ik had nog nooit eerder getript dus ik nam 7.5 gram in citroensap. De smaak viel heel erg mee, afgezien van de smaak van de citroensap was het gewoon een beetje noterig. Heel makkelijk te eten.

                       Na 20-30 minuten merkte ik leuke visuals en de intensiteit groeide snel. In het begin ervaarde ik euforie. Later had ik een bad trip, maar dat ligt natuurlijk niet aan de truffels zelf. Ik voelde een sterke body high en voelde me misselijk, maar ik had er geen last van. Ik voelde me erg buiten de realiteit en mentaal was de trip ook erg intens.

                       Long story short, het zijn inderdaad sterke truffels. Ik raad ze zeker aan, maar wees wel voorzichtig.

                       Reviewer

                       Gewoon echt een heerlijke trip. Ik voelde me heel licht en gelukkig. Het voelde alsof alles opeens in orde was. Kreeg ook herinneringen van heel lang geleden, een heel erg bijzondere ervaring. Kleuren waren ook sterker en alles golfde op een mooie manier.

                       Reviewer

                       Wow super product but strong so would advice to use half a portion. Effect is great and for sure will order again during the summer. ((-:

                       Reviewer

                       Wij hebben echt een magische supertrip beleefd en het was geweldig!
                       Als doorgewinterde blowers leek het ons gaaf om dit eens uit te proberen,onze eerste trip dus.We hebben het advies van de smartshop opgevolg en allebei een half doosje genomen. De smaak van deze truffels is een beetje gronderig/nootachtig en zelfs een beetje fruitig citroenig. Dat had zeker veel slechter kunnen uitpakken. Ze gaven een gevuld gevoel aan de lege maag, ook niet onprettig.

                       Met een goede natuurdocu op en een paffie om een beetje in de flow te komen genoten we aan het einde van de docu intenser van alle geluiden en beelden. Een fijn warm lacherig gevoel kwam al gauw opzetten. Zeker al een andere beleving als normaal. Na een poosje begon de trip echt aan te slaan en voor we het wisten verloren we de realiteit op een zeer aangename manier.

                       Visuals, warme gloeden en kleurveranderingen, overgangen alles was werkelijk prachtig. Met een van te voren samengestelde muzieklijst werden we werkelijk meegenomen in de flow van een surrealistische trip die al met al ongeveer 5 uur aanhield. Ineens snapten we voor ons gevoel alles op het gebied van muziek, kunst en vertelde verhalen.

                       Reviewer

                       Amazing experience! Deepest trip ever!

                       Reviewer

                       15gr gaven mij helaas een zeer lichte trip met een sterke bodyload. Visuals waren bijna niet aanwezig en mentaal was het ook niet heel erg spannend. De bodyload overheerste zwaar, wat nogal irritant is als je er verder niet veel bijzonders voor terug krijgt.

                       Nou moet ik er wel bij zeggen dat ik een zeer ervaren tripper ben en truffels nooit echt indruk op mij gemaakt hebben. Hierdoor heb ik al een paar jaar geen truffels gebruikt, maar na alle goede verhalen over de Hollandia truffels hoopte ik dat er eindelijk een visuele truffel op de markt zou zijn die in de buurt kon komen van paddo's qua sterkte. Maar misschien was dit gewoon een zwakke batch, het blijft immers een natuur product.

                       Reviewer

                       Eerste keer dat ik ooit truffels gebruikte en heb daarom een portie gedeeld met mijn vriend. Geweldige trip beleefd met levendige visuals en een sterke bodyhigh. Ondanks de lage dosering bereikte ik level 2-3. Zeker een aanrader, is zijn geld echt waard. De volgende keer wil ik me meer focussen op CEV.

                       Reviewer

                       A true delight! Ten grams of these with 3 grams of peganum harmala half an hour before made me mumble and confuse my words!Some hits of vaporized sinsemilla after 4 hours and a new take-off was on in a couple of minutes!The trip lasted about 8 hours that were definitely not wasted! Highlly recommended but be prepared and careful!

                       Reviewer

                       best trip EVER!! Amazing!!

                       Reviewer

                       Ik wil toch waarschuwen voor deze zgn. onschuldige truffels. Ik heb de Hollandia diverse malen geprobeerd. Wat me is opgevallen, is dat de sterkte enorm kan verschillen. Soms werk je een heel doosje weg en voel je amper iets, een andere keer zijn de truffels precies van de goede sterkte en beleef je een supertrip. Maar het is me ook al een paar keer overkomen dat ze extreem sterk zijn. Dan ben je het eerste uur van je trip ronduit doodziek omdat een heel doosje dan gewoon te veel is, zelf voor een ervaren gebruiker.
                       Mijn advies zou zijn NOOIT meer dan een half doosje tegelijk in te nemen. Blijken ze een keer niet al te sterk te zijn, dan kun je na een uur de rest ook achterover werken.
                       kortom, pas op met deze kennelijk doorgekweekte Hollandia-truffels!

                       Reviewer

                       Ich kann es nur jedem weiterempfehlen.

                       -Veränderte Wahrnehmung (man kann mehrere Dinge gleichzeitig fokussieren, Farben sind etwas leuchtender, man bestaunt die Natur als wäre man ein kleines Kind, Goa wird richtig gut)
                       -Alles wird lustig (großer Unterschied, ob man es alleine oder mit Freunden einnimmt. Das eine kann in Richtung Trance, psychedelisch gehen, das andere ist einfach ein wunderschöner Tag)
                       -Veränderte Gedanken (Naturverbundenheit, man bleibt gedanklich klar, aber redet mehr Blödsinn, man ist "verletzlich" - also nur mit guten Freunden und ruhige Umgebung, gute Stimmung ist wichtig!)

                       Alle drei Punkte gehen nur bei Set&Setting auf. Wer Pilze kennt, soll 15g nehmen, für Unerfahrene besser erst mal 5g. Sicher ist sicher.

                       Reviewer

                       Tout simplement parfait! Le goût est meilleur que d'autres truffes! Et les effet sont au rendez vous! J'avais mangé 3h avant la prise de 15 grammes, mâchés, et au bout de 10 minutes, je n'avais même fini de tout mangé, que j'ai ressenti le début des effet! 1h après la prise, les effet visuels, sont énormes, et... tout deviens irréel! Si vous voulez de bonne hallu, goûtez aux hollandia! :)

                       Mes conseil: Ne mangez pas pendant au moins 4 heures avant la prise, pendant le trip ne buvez rien de sucré, ou vitaminée, cela vous fera redescendre plus vite, buvez du jus d'orange au cas ou vous sentez mal, sinon, seulement de l'eau, cela n'aura effet sur le trip. Et si possible, prenez les lors d'une nuit bien étoilée. ;)

                       Merci Azarius!

                       Reviewer

                       Habe das zweite mal trüffel genommen. muss sagen bin sehr enttäuscht..hab 7,5 gramm genommen, 2 stunden gewartet und es ist nichts passiert. hab 3g nachgele gt. wieder 2 stunden gewartet und es ist nichts passiert. hab den rest genommen und hatte wieder leider keine effekte. Wohlgemerkt auf nüchternen magen und ohne den konsum anderer substanzen...
                       ansonsten gute kaufabwicklung!

                       Reviewer

                       Kurzversion:
                       Eingenommen : 7.5 g .
                       Konsistenz : Sehr gut
                       Geschmack : wie bittere Walnuss mit komischen Nachgeschmack.
                       Wirkung : sehr gut , besser wie erwartet ..
                       Fazit : Zufrieden mit der Reise
                       Effekte : Visuelle, Körperliche , Gedankliche , Lachanfälle
                       Runterkommen : Angenehm

                       Hammer die Teile ! Halbe Packung gefuttert und echt ein schönen Trip gehabt beim ersten mal . Es war wie eine Reise die aber auch leicht anstrengend war (positiv) . Im Dunkeln kommen die am besten . Schöne Visuelle Effekte (2-3 stunden gehabt) . Alles war lustig , haben viel gelacht , sehr viel .. Auf keinen Fall den ganzen Trip sitzen bleiben .. Sich überwinden und in den ersten Stunden bewegen oder spazieren gehen dann kommen die viel besser .

                       Ein Gefühl als hätte man ein Drogencocktail zu sich genommen .. Mehrere Phasen durchlebt und alleine die Lachanfälle sind es schon Wert , Körperlich finde ich hatte man zwischendurch ein Gefühl als hätte man sich Paar gute XTC reingeknallt .. Insgenamt fast wie Lsd nur kürzer und etwas softer ..
                       Das Runterkommen war auch angenehm , zum Schluss ist man richtig aufgeklart und man hat sich dann nach gut gefühlt , kein unangenehmen Erscheinungen ..

                       Das einzigste was mir nicht so gefallen hat war der Gechmack und das ich mich zum Anfang übergeben musste als die Wirkung hochkam (habe ein empfindlichen Magen).. Mein Kumpel hatte nicht das Poblem aber habe mich gleich nach den kotzen sehr gut gefühlt .. Es war am anfang so heftig das ich sogar leicht angst bekommen habe . Kam mir vor als wenn ich in ein Märchen ode Spiel bin beim spazieren ,, ..

                       Reviewer

                       Ein hervorragendes Produkt. Selbst geschmacklich ist diese Sorte astrein, von der Wirkung ganz zu schweigen. Wer weiß, was er von diesen Dingern zu erwarten hat wird vermutlich ebenso begeistert sein wie Erstkonsumenten.
                       Es gibt keinen Unterschied zwischen diesen Trüffeln und dem, was manche wahrscheinlich als "das Original" bezeichnen würden.

                       Wer klaren Kopfes bei Wind und Wetter stundenlang spazieren gehen und die Welt wie zum ersten Mal staunend betrachten möchte, während sich die sinnliche Wahrnehmung den eigenen emotionalen Assoziationen gemäß zurechtmorpht, der kann sich hier ruhig bedienen. Es soll bloß niemand meinen, es handle sich hier um eine Partydroge. Man nimmt sie alleine oder in der Gruppe, aber man sollte auf keinen Fall der einzig Nüchterne sein, sonst fühlt man sich schnell isoliert und das geht 100%-ig in die Hose.

                       Als sowohl Neuling als auch Experte (mein letzter Trip ist zehn jahre her, aber davor war ich lange Zeit regelmäßiger Konsument) kann ich nur eine Empfehlung aussprechen. Was die Dosis betrifft, so kann man als Einsteiger ruhig 10g in einer Sitzung konsumieren (wer sich unsicher ist, soll mit 5 anfangen und im 30-Minuten-Takt nachwerfen, bis eine Wirkung spürbar wird. So habe ich es gehandhabt. Man darf sich bei Psilocybin NIE übernehmen/-schätzen. Es gibt genügend Seiten, die auf die Wichtigkeit von Set & Setting hinweisen und man sollte keine einzige davon ignorieren) und Experten & Extremisten können sicherlich mit 15+ umgehen.

                       Das einzige Problem, das ich mit den Trüffeln hier habe, ist die Übelkeit, aber es gibt ja genug Hausmittel, mit denen man dieser entgegen wirken kann. Sobald die Wirkung auf dem Höhepunkt ist, spielt das aber auch keine Rolle mehr.

                       Alles in allem bin ich ein sehr, sehr zufriedener Kunde und wer schon immer mal Interesse an dieser Art von Trip hatte, ist hier nicht falsch beraten.
                       Der Versand ist übrigens auch spitze. Schnell und diskret, wie versprochen.

                       Gute Reise!

                       Reviewer

                       Meine erste Pilzerfahrung 10g, 30 min warten dann ging`s los

                       Hab überall Wellen gesehen, mein Schrank meine Wand die Zimmerdecke die Häuser draußen, alles hat sich verbogen und gewellt und ist ineinander verschwommen. Mit geschlossenen Augen hab ich irgendwelche Muster gesehen die mein Verstand als Würmer interpretieren wollte, ich begreife nur nicht warum.

                       Schade fand ich dass ich nicht in Interaktion mit Wesen die ich sonst nicht sehe getreten bin (Wichtel, Feen...). Falls ein erfahrener User weiß wie das funktioniert würde ich mich über eine Antwort per mail freuen ([email protected]). Ich kann mir vorstellen dass eine solche Wahrnehmung vom eigenen Gemütszustand, oder einem bestimmten Ritual, oder vielleicht der Sorte abhängt, aber leider hab ich echt keine Ahnung, war ja schließlich meine erste Erfahrung.

                       Aber insgesamt war der Trip eine echt unvergessliche Erfahrung.

                       Reviewer

                       j'ai pas vraiment essayer les autres truffes mais celle-ci sont vraiment très très sympa, je n'ai essayer qu'une demi boîte et c'était déjà pas mal.
                       j'avais le ventre vide en plus du coup c'est monter en 10min alors que mon pote qui a manger l'autre moitié avait déjà manger et n'a eu les effets que 2h après. ça a duré plus ou moins 4-5h en s'attenuant progressivement. par contre ça n'étais pas trop mental, dommage.. mais juste hyper hallucinant tout est beau, tout est bon, le décors ondulais je rigolait pour n'importe quoi! vivement l'essai d'une boîte entière.

                       ps: de plus elles sont emballées sous vide avec une date de peremption à 3mois donc c'est aussi bien vu ça, azarius! ;-)

                       peace et merci pour ce bon moment de good vibe!

                       Reviewer

                       sehr sehr spirituelle trüffel sehr empfehlenswert großes lob,, meine erwartungen wurden mehr als übertroffen großes lob an azarius :)

                       Reviewer

                       TOP SHROOMS! Habe schon viele verschiedene Trüffel sowie Pilz Sorten probiert und diese hier gefallen mir wirklich gut :)

                       Sehr gut zu vergleichen mit den Mushrocks.

                       Eher ein körperlich sowie gestiges pushen, weniger Halluzinogene Wirkung.

                       Jedoch bei höheren Dosen auch sehr schöne Optics ;-)

                       Wer hier sagt er hätte bei 15g keine Wirkung gehabt, redet einfach Schwachsinn...!

                       Also Vorsicht, 5g für Anfänger absolut optimale Dosis!

                       Reviewer

                       Set: Wir haben auf den Einschlag gewartet. Waren also vorbereitet auf den Trip. Allerdings war es bei uns (Ich und noch 2 Kollegen) die ersten Erfahrungen mit Halluzinogenen.
                       Setting: Chillige Bude vorm Fernseher mit Fear and Loathing in Las Vegas ^^

                       Zur Lieferung:

                       Die Lieferung kam etwas verspätet. Trotz expressversand hat es fast 5 Tage gedauert. (Was eine ziemlich lange Zeit ist, wenn man darauf wartet ^^)

                       Zum Trip:

                       Wir aßen die Trüffel, die etwas nach Nuss schmeckten und warteten. Nach etwas 20 Minuten merkte ich, wie alles auf einmal anfing sich leicht zu bewegen. Nach einer halben Stunde lag ich auf dem Rücken auf dem Sofa und guckte an die Wand und sah an die Decke. Alles begann sich abzuheben und die Wand wurde 3 dimensional. Als ich aus dem Fenster schaute und auf eine Rasenfläche guckte, sah ich einen ganzen Film auf dem Rasen. Der Trip dauerte ca. 5 Stunden und hörte ganz plötzlich auf. Danach hatte ich den schlimmsten Kater meines Lebens ^^

                       Super Trüffel! (Kann ich aber nicht mit andern vergleichen, da das meine ersten waren)

                       Reviewer

                       Ich wurde dieses Mal leider enttäuscht, die Ware ist nicht nur spät angekommen sondern die Trüffel haben nicht gewirkt. Keine Halluzinationen oder überhaupt eine Veränderung der Wahrnehmung! Schade, früher haben die gewirkt & das auch ganz gut! Jeder von uns hat 15g gegessen, natürlich nicht aufeinmal, aber auch nicht zu spät. Und naja dieses mal war halt echt nichts! Enttäuschend. Und nein, ich bin nicht irgendeiner der Negativ bewertet, aber es tut als Stammkunde etwas weh :), normal oder?

                       Kauft Euch lieber Salvia X, das wirkt garantiert!

                       Azarius Team, ich werde jetzt kein Drama machen, aber es wär echt cool von Euch, wenn Ihr die kleine Enttäuschung bei mir spontan mit Salvia X20 / 30 oder so, wieder gut macht. Als Kunde verliert ihr mich trotzdem nicht! have a nice day
                       Reviewer

                       Sehr potent, Wirkung sehr intensiv, kaum Probleme mit der Erinnerung am nächsten Tag und kein/kaum Übelkeit trotz höherer Dosis ---> 5*

                       Reviewer

                       Von mir 5 Sterne.
                       Diese Trüffel sind für mich persönlich die besten, habe schon fast alle Sclerotia ausprobiert die man bei Azarius erhalten kann.Nach dem Verzehr hatte ich überhaupt keinerlei Übelkeitsgefühl, visuell, akkustisch, psychisch sind diese Trüffel sehr gut.

                       Und auch von mir (erfahrener Gelegenheits-Konsument) gilt: Trüffel & Pilze sind sprituell wirkende Substanzen und sollten mit Achtung & Respekt behandelt werden.

                       Vielen Dank Azarius :-*

                       PS: Euer Service ist echt super toll - dafür auch von mir "Daumen hoch" und 2x ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

                       Reviewer

                       Van het weekend heb ik deze truffels met mijn vriendin geprobeert.
                       Ik vond het geweldig! Één van de beste trips die ik ooit gehad heb.
                       Maar mijn vriendin werd van de smaak alleen al misselijk, en later moest ze helaas overgeven.
                       Hierdoor heeft ze de trip niet zo intens meegemaakt als ik dat deed.
                       Is er een manier om de truffels binnen te krijgen zonder de kracht van de trip al te veel te beïnvloeden? Ik zat zelf te denken aan mengen met melk of iets dergelijks.

                       [ Azarius: Thee met veel honing is een aanrader.]

                       Reviewer

                       Tripbericht:
                       war zum ersten mal in der bude von nem kumpel, was schonmal nicht sehr klug war :D
                       zuerst haben wir uns jeweil 7,5g geschmissen, nach 15 minuten dann jeder nochmal das gleiche :P es muss ca. 18:30 - 19:00 uhr gewesen sein.
                       es war zudem auch noch meine erste psychedelische erfahrung.
                       erst (20-25 mins) bekam ich einen sehr klaren kopf und alles hat angefangen leicht zu morphen, ich fand alles unendlich interessant und nahm jedes mal wenn ich das zimmer wechselte andere gegenstände vordergründlich wahr.
                       dann gings richtig ab, alles war verdammt farbintensiv und morphte vor sich hin, jedes muster das ich betrachtete bewegte sich in nem hypnotischen rhythmus.

                       das mit abstand krasseste an dem trip fand aber in meinem kopf statt, er war so unendlich leistungsfähig, dass ich gleichzeitig an mehrere sachen denken konnte und alles machte plötzlich einen sinn (jedenfalls hab ichs mir eingebildet ^^) ich konnte mein gehirn fühlen, es fühlte sich an wie eine kugel mit ca. 1m durchmesser die in den raum hineinragte, in der ich jeden gedanken exakt lokalisieren konnte, es waren immer 4-5 gedankengänge parallel.
                       auf einmal standen 2 freunde meines kumpels an der tür und wir sind mit ins mci gefahren, mit reingehen war uns aber dann zu krass weil wir nicht glaubten, dass wir uns drinnen zusammenreissen können. zudem haben die (schweine) dann sogar noch unser essen vergessen >_>
                       nach 5-6 stunden war so ziemlich der höhepunkt des trips und meine gedanken haben sich mehr als nur überschlagen und ich hatte so ne richtige fear and loathing optic und bereue es im nachhinein mir kein stück papier undn stift geholt zu haben, denn ich konnte die wunderschönen psychedelischen bilder die mir durch den kopf geschwirrt sind auf jede erdenkliche oberfläche fixieren. irgendwann (etwa nach 6,5-7h) hab ich versehentlich zu weit gedacht und wär fast auf nen übelst schlechten gekommen, was ich nur verhindern konnte indem ich 2 dicke köpfe hintereinander geraucht hab, wodurch ich den bösen gedankengang schlicht vergessen habe :P danach kams dann auch schon langsam zum ausklingen.
                       2h auf der couch, die optics wurden immer schwächer bis ich dann in nen halbschlaf fiel der sich ähnlich wie bei speed angefühlt hat (nur angenehmer mit gutem körperfeeling)

                       recht viel mehr weiß ich nicht mehr, da der trip schon ein paar monate her ist und ich grad ganz spontan auf die idee gekommen bin nen tripbericht zu schreiben ^^

                       kann diese trüffel nur weiterempfehlen, werft aber als erstkonsumenten dieser kategorie wirklich nicht mehr als die empfohlenen 7,5g, ich hab eig. ne ziemlich gefestigte psyche aber die teile gehn gut ab aufs hirn ^^

                       PS.: groß und kleinschreibung ist anstrengend!

                       Reviewer

                       Erstmal waren 19g drin, DANKE Azarius :)

                       Ich dachte, lieber etwas mehr nehmen als zuwenig, also gleich alles. Mir gings blendend an dem Tag, daher hatte ich keine Bedenken. Hat mich dann auch gut an die Hand genommen, Respekt!

                       Habe die meißte Zeit Doors, Beatles, Nektar usw. über Kopfhörer gehört, das ging mächtig tief rein. Keine zu harten Wellenübergänge, sehr zu empfehlen. ABER: Respektieren und laufen lassen, nichts erzwingen!

                       Reviewer

                       Mit diesen Trüffeln hatte ich meine erste Halluzinogen Erfahrung.
                       Ich aß alle 15g indem ich möglichst lange auf den Pilzen herumkaute, bis ein Brei entstand, den ich dann runterschluckte.
                       Ich muss sagen, das war genial! Visuell ging bei mir nicht so viel ab, dafür gedanklich umso mehr. Es war einfach nur toll.
                       Keine Spur von Übelkeit, der Trip war trotz sehr schlechtem Setting zu keinem Zeitpunkt unangenehm.
                       Super!

                       Reviewer

                       Hab 30 g. zu mir genommen.
                       Also der geschmack ist wesentlich besser wie bei anderen.
                       Ich war ca 6st. zimlich platt und hatte krasse optiken.
                       Was mir aber fehlt sind die wellen der euphorie (wie bei Pilze) die ich irgendwie auf trüffel nicht bekomme.
                       Deshalb nur 4 von 5.
                       Aber für abgehobene visuals ist das ein gute sorte.

                       Reviewer

                       30g auf nüchternen Magen können Brechreiz verursachen. Diese Menge sollten auf jeden Fall nur sehr erfahrene User einnehmen, die die Wirkung von Z.Pilzen kennen. Vor allem sollte man sich vor der Einnahme bewusst sein, dass dies kein Partyding- sondern eine sehr spirituelle Erfahrung wird. Auch sollte man diese Menge nie alleine einnehmen sondern nur mit einer nüchternen,
                       vertrauenswürdigen Person, um bei einem Umschwung der Stimmung Unterstützung zu erhalten. Use them with respect.

                       Reviewer

                       hoewel ik een ervaren psilo gebruiker ben heeft de hollandia me gevloerd...

                       tot nog toe geloofde ik niet echt in duidelijke verschillen tussen de soorten maar 15g van dit deed me meer deugd dan 30g van enige andere soort/combinatie

                       van alles wat, duidelijke visuals en de geweldigste audio die ik al gehad heb: in complete duisternis zonder enige prikkels heb ik wel 2 uur naar chiptunes geluisterd, ik dacht even dat mijn brein aan het kortsluiten was ;)

                       zijn prijs zeker waard! hoewel ik weldra de 'dragon' ga proberen die ietsje goedkoper is maar even hoog scoort met de sterretjes... benieuwd!

                       waarschuwing: alleen voor ervaren gebruikers

                       ps: ik vind de smaak van paddos veel minder erg dan die van truffels, maar deze zijn te doen

                       Reviewer

                       Sehr sehr schöne Visuelle und Mental Erfahrung. hab mir 15g mit nem kumpel geteilt und es war mehr als genug :D
                       Ich werde mir nun auf jeden fall die Pilz Grow-kits näher ansehen ;)

                       Der Tript dauerte ca. 4Stunden.

                       Reviewer

                       Super Service und sehr geiles Produkt

                       Bin ein erfahrener Psychonaut und mir haben 10 gr. Schon wirklich sehr gefallen! Lacher ohne Ende und schön angenehme Visuelle und Philosophische Effekte/Visionen.

                       Das nächste mal 15-20gr. Und ich bin mir sicher das es fast an das Niveau von 3-4 gr. trockenen Cubensis rankommt.

                       Also viel Spaß an alle die mit diesem wunderbaren Produkt in kontakt kommen

                       Reviewer

                       So hier ein Nachtrag zu meiner Bewertung.

                       Hab die 30g Trüffel Hollandia mal angetestet und hier mein Eerfahrungsbericht :

                       Hab zuerst 15g Trüffel aufeinmal genommen. Allerdings auf ABSOLUT VOLLEM Magen. Dadurch ht sich die Wirkung ein wenig abgeschwächt und verzögert.
                       Nach ca. 45 Minuten fing das Kribbeln an. Nach ca. 1 Stunde fing ein leichter Lachtrip an der sich in minimalen Halluzinationen umwandelten. Sicht war ein wenig verschwommen.
                       Ich bemerkte das nach 3-4 Stunden die Wirkung zurückging, woraufhin ich nochmal 15g Hollandia zu mir nahm.
                       Was dann abging war der HAMMER !!!!!! Ales drehte sich und ich hatte das Gefühl ich würde fliegen und vor mir erschienen viele tanzende Kürbisse ^^

                       Alles in Allem ein angenehmer Trip. Nur die Dauer war mir ein wenig zu kurz. Vllt lag es auch daran das ich vollgestopft war und vorher zuviel gefuttert hatte.

                       Geschmacklich finde ich Trüffel TOP
                       Aber als Berufssoldat ist man ekelhaftes Essen gewohnt :D Also orientiert euch hierbei lieber nicht an mir :D

                       Allen in Allem hab ich mir heute nochmal 45g bestellt und werde sie nächstes mal DEFFINITIV auf nüchternen Magen nehmen.

                       15g Trüffel vergleichbar mit ca. 6-7g getrockneten Pilzen. Also teilt es euch vorsichtig ein.

                       Hoffe konnte euch mit meiner Erfahrung weiterhelfen. Eine Bestellung sind die Trüffel Hollandia aufjedenfall wert !!!! Und sie sind mehr als ein Ersatz für Pilze.

                       PS : Für die Leute die Probleme beim einnehmen der Trüffel haben. Trüffeltee scheppert auch sehr gut.

                       Rambo411

                       Reviewer

                       Was ein Versand - Was ein Kundenservice !!!

                       Nichtmal bekannte Versandhaeuser aus DEUTSCHLAND verschicken die Ware so schnell. Montag überwiesen, Dienstag bestätigt, Donnerstag war Ware da. WAHNSINN ! Muss dazu sagen hab den Express-Versand gewählt.

                       Heut Abend Teste ich die Trueffel an. Halte euch auf dem Laufenden :D
                       30 g sind am Start. Werde mich rantasten.....

                       THX AZARIUS

                       Reviewer

                       Ik heb al aardig wat ervaring met "truffelen". Deze truffel was mijn 6de trip op dit wonder spul. Altijd met een klein groepje van ongeveer 4 man, meestal echter van een ander merk. De Hollandia is een zeer goeie truffel. Vaak heb je bij een truffel dat een paar aspecten sterk zijn en de andere aspecten iets minder (lachen, extase, visual, audio). Deze truffel heeft het echter allemaal en is zeer goed uitgebalanceerd.

                       De truffels smaken ietsje beter dan andere truffels, maar verwacht nog steeds die vieze typische smaak als je ze gaat eten. Ieder hebben we 12 gram gegeten, wat een goede dosis was voor ons (en wij zijn redelijk ervaren al!). Ik raad deze truffel niet aan aan beginners en adviseer aan mensen die vaker truffelen de eerste keer bij deze soort niet meteen 15 gram te pakken.

                       Veel plezier en een dolle avond gehad door deze truffel. Een van de betere trips en zeker een van de betere soorten truffels!

                       Reviewer

                       Naja war so ziemlich das Ekeligste was ich je gegessen hab. Da mag ich andere magische Pilze lieber und vom Trip hab ich mir bei 15 Gramm Hollandia mehr erwartet.

                       Reviewer

                       WOW!! Das sind echt die stärksten Trüffel die ich jemals hatte kann man gut mit 3-4 g Pilzen vergleichen lohnt sich auf jeden Fall zu bestellen!! Dickes Lob an Azarius :) Top Produkt

                       Reviewer

                       This is my new favorite. Great taste (more like nuts than mushrooms). Very strong. I had one of the best trips with these. Very visual but also mind and body trip. All-in-one.

                       Reviewer

                       Hi zusammen,

                       der Geschmack war nicht so prall, der Trip war gedanklich schön
                       aber bei 7,5g immernoch zu schwach, zumindest bei eingeübteren
                       Psychonauten. Wäre interessant, wenn mal jemand schreiben könnte,
                       wie 15g davon kommen ;)

                       Greeets

                       Reviewer

                       Das Beste was ich jemals gegessen habe, naja der Geschmack war jetzt nicht der Beste aber der Trip war Göttlich. :)

                       Peace

                       Beoordeling schrijven
                       Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

                       De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

                       Eigenschappen