Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Psilocybe azurescens spawn bag

9512 FDRE

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 19,00 *
Hoeveelheid Prijs per stuk
tot 3 € 19,00 *
vanaf 3 € 17,86 *
vanaf 5 € 16,72 *
vanaf 10 € 15,58 *

Niet op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 9512

De Psilocybe azurescens spawn bag (letterlijk: broedzak) bevat mycelium dat gebruikt kan worden om een bedje paddenstoelen te kweken. Met een klein beetje groene vingers is 1 spawn bag al genoeg om een paddotuintje aan te leggen waar je jarenlang van kunt genieten.

De Psilocybe azurescens wordt beschouwd als de meest krachtige paddenstoel van de Psilocybe familie. In tegenstelling tot de meeste paddenstoelen die binnen gekweekt worden, is deze paddenstoel uitermate geschikt voor buitenkweek. Het groeit erg goed op houtsnippers.

In Noord-Europa is de beste tijd om te beginnen omstreeks het voorjaar. In Zuid-Europa en ander warmere klimaten, is de beste tijd om te beginnen tussen september en december. Een tuintje in de buitenlucht kan jarenlang vrijwel moeiteloos onderhouden worden en geeft 2 tot 3 vluchten per seizoen, beginnend in november. De oogst per jaar per bedje paddenstoelen kan oplopen tot 1 kilo.

Begin direct met het kweken van paddenstoelen in je tuin of op je balkon.

Paddenstoelen spawn bag gebruik

Wat je nodig hebt is een zak houtsnippers, een plek om ze buiten te laten groeien (50 cm x 50 cm met genoeg schaduw) en deze spawn bag. Het is genoeg om een 5 liter zak houtsnippers in te enten.

De instructies vind je onder Downloads.

Ingrediënten

Een spawn bag bevat ongeveer 70 gram psilocybe azurescens mycelium (broed) en een complete handleiding. De houtsnippers zijn niet inbegrepen, maar bij bijna elk tuincentrum verkrijgbaar.

Waarschuwing

De spawn bag moet zolang deze niet gebruikt wordt in de koelkast bewaard worden.

Fragen und Antworten meer

Psilocybe azurescens spawn bag Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen

Eigenschappen