SmartshopLSA zaden

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

LSA (Lysergisch amidezuur) | Uitgebreid assortiment!

De natuurlijke tryptamine Lysergisch amidezuur (LSA) is gerelateerd aan LSD. Zaden worden oraal geconsumeerd of de actieve alkaloÔden kunnen worden geŽxtraheerd. Morning Glory-zaden werden traditioneel gebruikt door Amerikaanse indianen en de plant kent zijn oorsprong in Centraal Amerika.

Net als LSD is LSA een psychedelisch middel dat sterke mentale effecten teweegbrengt die ongeveer 6 uur kunnen aanhouden maar met minder hallucinogene effecten. In normale doses is er in vergelijking met LSD minder spanning en intensiteit.

Onze LSA producten

Azarius biedt zaden en formules die LSA bevatten. Beiden kunnen direct geconsumeerd worden. Het is ook mogelijk om zaden te gebruiken voor extractie.

Meer informatie: Azarius encyclopedie over Morning Glory en Hawaiian Baby Woodrose.

Koop LSA bij Azarius

Smartshop

Sorteer op:

Deze pillen bevatten Morning Glory en taurine. Neem er een aantal en laat je meevoeren in een licht mystieke en psychedelische trip.

6 caps - US$ 11,40

Niet beschikbaar in jouw land

Hawaiian baby woodrose zaden bevatten LSA, waarvan de werking vergelijkbaar is met die van LSD. Neem 4-5 zaden voor een trip van 6-8 uur.

10 zaden - US$ 7,80

Niet beschikbaar in jouw land

Kryptonite is een psychedelische mix van aminozuren en gemalen zaden. Geeft euforische energie en een spacy gevoel.

Niet beschikbaar in jouw land

De morning glory zaadjes bevatten LSA, een natuurlijke variant op LSD. Ze zijn ook geschikt om te kweken.

Niet beschikbaar in jouw land

Ololiuqui bevat LSA en staat onder de inheemse bevolking van Zuid-Amerika zeer bekend als magische plant. In psychedelische werking zijn ololiuqui (Rivea corymbosa) zaden vergelijkbaar met morning glory.

20 zaden - US$ 5,94

Niet beschikbaar in jouw land

Zweef door de ruimte en voel je ťťn met het universum. Neem 2 capsules op een lege maag en ervaar een intense kleurrijke trip naar de maan.

4 caps - US$ 15,00

Niet beschikbaar in jouw land

Space-E werkt heel efficiŽnt als een extatische oppepper. Bevat Hawaiian Baby Woodrose en aminozuren voor een tintelende energiestoot met een dromerige plezierige high.

4 capsules - US$ 11,40

Niet beschikbaar in jouw land

De naam Trip-E zegt het al. Laat je hoger en hoger meevoeren op deze psychedelische golf. Bevat onder andere Baby Hawaiian woodrose zaadjes.

4 caps - US$ 13,20US$ 9,90

Niet beschikbaar in jouw land

Utopia opent de deur naar de mystieke wereld van visuals en inzichten. Het middel werkt tweeledig: in eerste instantie roept het een ontspannen sfeer op, daarna komen de psychedelische effecten.…

2 capsules - US$ 15,00

Niet beschikbaar in jouw land

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.