SmartshopLSA zadenTrip-E (Happy Caps)

Azarius

 • $

$ 0, -

US$ 0,00

Trip-E (Happy Caps)

403 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De naam Trip-E zegt genoeg. Laat de golf je hoger en hoger brengen. Wees één met het heelal. Wees in een toestand van opperste gelukzaligheid…

Trip-e komt het beste tot zijn recht in een rustige omgeving, waar niets je van je trip kan afleiden. Deze capsules zijn veel sterker dan de andere Happy Caps formules. Onervaren gebruikers en mensen die gevoelig zijn voor psychedelica moeten niet meer dan één Trip-E cap per keer nemen.

Trip-E dosering

Aanbevolen dosering: 1 capsule per 24 uur. 45 minuten voor het gewenste effect innemen met water. Gebruik nooit meer dan de maximale dosering van twee capsules per 24 uur.

Aan het begin van je trip kan er misselijkheid en buikpijn optreden. Dit gaat vanzelf over. Een paar handige tips om de misselijkheid te elimineren vind je op onze blog.

Aan deze testronde deden 23 Azalysten mee. Van deze 23 ondervonden er 0 (0%) geen effect bij een gemiddelde dosering van 2 capsules. Onderstaande gegevens representeren een gemiddelde uitkomst gebaseerd op de gegevens van de 23 Azalysten die een effect ondervonden. Voor uitgebreide rapportages zie de beoordelingen.

Meer informatie over het Azarius Test Team.

Ingrediënten

Per capsule: Hawaiian Baby Woodrose (275 mg), guarana (25 mg), magnesium stearate, calcium dioxide, hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule).

Waarschuwing

Niet gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft, last hebt van hoge bloeddruk, diabetes, hart- of schildklierziektes, of moeilijkheden hebt bij het plassen vanwege een vergrote prostaat. Niet gebruiken in combinatie met alcohol, MAO-remmers of medicijnen.

Als je last blijft houden van spanningen, slapeloosheid, gebrek aan eetlust of misselijkheid kun je beter stoppen met het gebruik van dit product. Bij twijfel kun je het beste je huisarts raadplegen. Buiten bereik van kinderen houden.

Azarius Encyclopedie: Veilig Trippen

Happy Cap Chart

Soort Energie Concentratie Ontspanning Liefde Psychedelisch
Energy-E
Dance-E
Euphor-E
Sex-E
Space-E
Brain-E
Heavenly-E
Trip-E
Special-E          
Party-E

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Trip-E (Happy Caps)

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

403 Reviews

Pros

 • Af en toe ook intens vredig (2)
 • Buiten deze wereld (1)
 • Visueel (1)
 • Visualiserend (1)
 • Keiharde trip (1)

Cons

 • Misselijk (5)
 • Badtrip (4)
 • Soms wat angstig (3)
 • Hartslag gaat gruwelijk omhoog (1)
 • Onrustig (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

Beer 2019-02-27

De truc om dit spul te laten werken is om een goed aantal uur van tevoren niks meer te eten. Als je het 's avonds gaat gebruiken kun je het best een grote lunch pakken en daarna niks meer. Bij ieder ander middel zou ik je aanraden om een goed…

De truc om dit spul te laten werken is om een goed aantal uur van tevoren niks meer te eten. Als je het 's avonds gaat gebruiken kun je het best een grote lunch pakken en daarna niks meer. Bij ieder ander middel zou ik je aanraden om een goed bodempje te leggen, maar geloof me; met deze caps komt dat bodempje er zo weer uit. Neem ze in met een glas melk en ga er lekker voor zitten. Ze geven een ontspannen gevoel, knuffelen en aanraken is heerlijk en 1 uur voelt als 5. Ik werd er heel lui van, een vriend met ADHD kreeg juist wat energie.
Ze zijn sterker dan je denkt, neem dus tijdens je eerste keer echt maar 1 capsule! Alles wat hier staat is ook ervaring van het gebruik van 1 cap, ik zou niet weten wat er gebeurt als je er 2 neemt. Wordt misschien vervolgd.

Lees verder Toon minder

Ruben 2018-09-22

Mensen die beweren dat dit slecht is zijn er met een verkeerde mentaliteit aan begonnen. Het duurde door mijn maaltijd ook uren voor ik effect begon te voelen en ja je bent wat misselijk. Eens het eindelijk aankomt ga je naar een andere wereld. Achteraf gezien vind ik het stukje…

Mensen die beweren dat dit slecht is zijn er met een verkeerde mentaliteit aan begonnen. Het duurde door mijn maaltijd ook uren voor ik effect begon te voelen en ja je bent wat misselijk. Eens het eindelijk aankomt ga je naar een andere wereld. Achteraf gezien vind ik het stukje bad trip dat ik heb gehad zelfs een noodzakelijke en goede ervaring, het hoort erbij. Je manier van denken wordt comoleet omgegooid, je zweeft en hallucineert na enige tijd fel. Heb 2 capsules ingenomen en zal dit nooit vergeten, top!

Lees verder Toon minder

JonSnow 2018-09-12

20:00 2 capsules ingenomen
20:15 misselijkheid, duurt niet lang. Minuut of 5
21:00 Nog 2 capsules genomen
21:20 misselijkheid, duurt niet lanf. Minuut of 10
22:00 intens misselijk, korte duur. Even gedoucht en waardoor het randje eraf ging (had ook kunnen komen doordat ik een zak…

20:00 2 capsules ingenomen
20:15 misselijkheid, duurt niet lang. Minuut of 5
21:00 Nog 2 capsules genomen
21:20 misselijkheid, duurt niet lanf. Minuut of 10
22:00 intens misselijk, korte duur. Even gedoucht en waardoor het randje eraf ging (had ook kunnen komen doordat ik een zak Hamka's weggewerkt had binnen 5 min.)
22:30 film aangezet
23:15~ nog geen enkel effect, afgezien van de misselijkheid. In slaap gevallen rond deze tijd.

Dus: ben je een jaar of 14 en je wilt een excuus om niet naar school te hoeven gaan, maar je wilt wel echte verschijnselen van misselijkheid vertonen, neem een kwartier van te voren 2 caps. En dat voor 11 euro!

Lees verder Toon minder
 • Misselijk

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.