SmartshopCactussen Peruvian torch (Trichocereus peruvianus) zaden

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Peruvian torch (Trichocereus peruvianus) zaden

15 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De Peruvian torch or Echinopsis peruviana (syn. Trichocereus peruvianus) is een cactus die nauw verwant is aan de San Pedro.

Hij lijkt qua uiterlijk veel op de San Pedro maar heeft een lichtere kleur blauw en langere stekels (7-10 cm).

Gebruik - Peruvian torch zaden

De zaden zijn alleen voor kweekdoeleinden.

Download de kweekinstructies als PDF-bestand.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Peruvian torch (Trichocereus peruvianus) zaden

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Niels 2011-11-01

20 zaden geplant begin augustus, en nu 14 mini cactusjes over ! :)

Ik heb de kweekinstructies van het pdf op de site grotendeels nageleefd. Heb echter paar dingen anders gedaan:
Gebruikte aarde bij ontkiemen: gezeefd 50% potgrond, 25% fijn grind, 25% tuinaarde. Gezaaid in rechthoekige…

20 zaden geplant begin augustus, en nu 14 mini cactusjes over ! :)

Ik heb de kweekinstructies van het pdf op de site grotendeels nageleefd. Heb echter paar dingen anders gedaan:
Gebruikte aarde bij ontkiemen: gezeefd 50% potgrond, 25% fijn grind, 25% tuinaarde. Gezaaid in rechthoekige bak, aarde goed nat gemaakt, toen afgeseald met keukenfolie. Iedere week met plantenspuit bij gesproeid en nieuwe keukenfolie. Onkruidvorming weggehaald (door tuinaarde). Laten ontkiemen in een tuinkas waar de kweekomstandigheden aan de instructies voldeden.

Na 2 maanden, begin oktober, waren er 15 cactusjes uitgekomen. …ťn cactus was echter pas de laatste week uitgekomen door een warme week. De kas kon ik niet langer gebruiken, omdat het daar snel koud zou gaan worden en de bak was te groot om binnen een goed plaatsje voor te vinden. Iedere mini-cactus heb ik dus overgeplant naar een klein potje. Deze kleine potjes heb ik in een plastic mini-kasje gezet op de vensterbank, behalve 3 door plaatsgebrek in normaal potje op de vensterbank. Hier zat ook de nieuwste cactus bij, die het na een week begaf. De rest van de cactusjes bewater ik nu nog elke 3-4 dagen. Komende tijd ga ik dit afbouwen.

Tip: Zaai ze vůůr de zomer, want ze moeten 2-3 maanden aan bepaalde omstandigheden worden gesteld. Deze zijn moeilijk natuurlijk te handhaven als je op het einde van de zomer zit / begin herfst.

Een mooie prijs voor veel plezier ! :)

Lees verder Toon minder

kwekertje 2010-06-08

er zijn 18 van de 20 uit gekomen!!! het zijn hele goeie zaden. ik heb het zo gedaan. ik heb een diepe glazen kom gepakt die met 8 cm gesteriliseerde cactusaarde gevuld. ik heb het gesteriliseerd door het het in de magnetron gedaan op de laagste stand voor 15 minuten.…

er zijn 18 van de 20 uit gekomen!!! het zijn hele goeie zaden. ik heb het zo gedaan. ik heb een diepe glazen kom gepakt die met 8 cm gesteriliseerde cactusaarde gevuld. ik heb het gesteriliseerd door het het in de magnetron gedaan op de laagste stand voor 15 minuten. ik heb de aarde vochtig genoeg gemaakt dat het vochtig is, maar als je het uitknijpt er geen water uitloopt. daar heb ik de zaden in gezaaid, ik heb over de kom keuken folie gespannen met een elastiekje, hier door kan je ze bijna niet laten uitdrogen, en is de luchtvochtigheid ook heel hoog. ik heb ze in me vensterbank gezet maar niet in de volle zon. toen ze ontkiemd waren heb ik het bakje met de folie er over in me kas gezet. waar ze 24 uur onder een lamp staan samen met mijn andere kruiden. ze zijn nu een halve cm groot en heel diep donkergroen en ze hebben al wat naalden. ik hoop dat ik over een jaartje me eerste cactus kan eten :D

Lees verder Toon minder

[email protected] 2006-03-21

Dank voor de snelle levering & goede verpakking + instructies

De instructies vind ik echt wel duidelijk hoor, je hebt alleen een beetje (licht)groene vingers ervoor nodig. Iemand die ooit al bezig geweest is met plantjes begrijpt ze heel goed! Simpel en efficiente uitleg... De vervaldatum is…

Dank voor de snelle levering & goede verpakking + instructies

De instructies vind ik echt wel duidelijk hoor, je hebt alleen een beetje (licht)groene vingers ervoor nodig. Iemand die ooit al bezig geweest is met plantjes begrijpt ze heel goed! Simpel en efficiente uitleg... De vervaldatum is wel kort vind ik (12/2006) maar wss als je ze in de diepvries of frigo bewaart wordt dit verlengd dus valt nog mee.
Heb nog geen zaadjes ontkiemt dus kan eigenlijk nog niet echt reviewen maar ben tot nu toe heel tevreden & dit product krijgt 5 sterren van mij ook vanwege de goede prijs

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.