SmartshopCactussen Bolivian torch (Echinopsis lageniformis)

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Bolivian torch (Echinopsis lageniformis)

10 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De Bolivian torch of Echinopsis lageniformis (syn. Trichocereus bridgesii) is een prachtige blauwgrijze cactus uit de san pedro familie.

De Bolivian torch is een snelgroeiende pilaarvormige cactus die afkomstig is uit de hooggelegen woestijnvlaktes van Bolivia. Hij kan zo'n 2-5 meter lang worden, met een stam van 15-20 cm dik. De inheemse indianenstammen van Bolivia noemen zowel de E. Pachanoi als E. lageniformis 'Achuma' of 'Wachuma'.

Let op: de cactussen worden zonder aarde verzonden.

Bolivian torch cactus kweken

Deze cactus groeit snel en is niet veeleisend. Hij kan veel verdragen en is daardoor erg geschikt voor de beginnende kweker. Onder normale omstandigheden groeit deze cactus wel 30 centimeter per jaar. In de zomer is veel zonlicht gewenst. Een aantal uur direct zonlicht en de rest van de dag indirect zonlicht is optimaal.

Als de wortels volgroeid zijn heeft hij slechts kleine hoeveelheden water nodig. Eens per twee weken in de zomer en eens per maand in de winter is voldoende. Cactusaarde is het meest geschikte medium voor deze cactus.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Bolivian torch (Echinopsis lageniformis)

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

10 Reviews

Pros

  • Size was good as advertized (2)

Cons

  • not absolutely healthy (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

TOM 2016-07-28

My 25-30cm cut was probably stored inaccurately, starting to rot on the top. But at least something i need to take a good care of. it should survive, but em not happy with this.

[Azarius: When this happens, don't hesitate to contact us]

  • Size was good as advertized
  • not absolutely healthy

theo 2015-03-05

helemaal top

Jeremy 2014-01-16

Forgot to put the 5 stars

[ Azarius: Never forget the stars :) ]

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.