SmartshopCactussen San Pedro (Echinopsis pachanoi)

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

San Pedro (Echinopsis pachanoi)

115 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De San Pedro cactus (Echinopsis pachanoi), voorheen bekend als Trichocereus pachanoi, is de oudst bekende magische plant in Zuid-Amerika. Oorspronkelijk stamt deze uit Ecuador en Peru, en daar groeit hij nog steeds op de hoogvlaktes (2000-3000 meter).

De cactus heeft 4 tot 9 ribben, groeit snel en heeft een sterk wortelstelsel. De San Pedro cactus groeit net zolang door tot hij onder zijn eigen gewicht bezwijkt. Dan valt hij om en de omgevallen cactus zal in de natuur dan weer gaan wortelen en vele uitlopers produceren.

De San Pedro wordt ook vaak als entstam gebruikt voor andere, moeilijker kweekbare, cactussen. De cactus zelf wordt uit zaden of stekken opgekweekt. Onder zowel droge als vochtige omstandigheden groeit de cactus, hij groeit echter snel wanneer hij regelmatig water krijgt. De cactus kan echter jarenlang zonder water overleven en zelfs nieuwe zijscheuten vormen.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - San Pedro (Echinopsis pachanoi)

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Smoke ganja 2016-01-18

Ik heb er 1 besteld van 6-8c m is die groot genoeg om te bereiden voor 1 trip of niet, eerste keer dat ik dit zou doen

Ik heb er 1 besteld van 6-8c m is die groot genoeg om te bereiden voor 1 trip of niet, eerste keer dat ik dit zou doen

Lees verder Toon minder

sez 2015-10-03

hoe kan ik de cactus planten? Gewoon in een potje met aarde? Of heb ik een speciaal soort aarde?

[ Azarius: We raden aan om cactus potgrond te gebruiken. Dit kun je bij ieder tuincentrum vinden. In onze encyclopedie vind je meer informatie over het kweken…

hoe kan ik de cactus planten? Gewoon in een potje met aarde? Of heb ik een speciaal soort aarde?

[ Azarius: We raden aan om cactus potgrond te gebruiken. Dit kun je bij ieder tuincentrum vinden. In onze encyclopedie vind je meer informatie over het kweken van cactussen. Veel succes! ]

Lees verder Toon minder

fhf 2015-07-21

Mijn stek van toen 8 cm is in een jaar al 30 centimeter hoog. een zeer snel groeiende cactus. in tegen stelling tot de peyote . die doet bijna niks. maar goed !

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.