SmartshopCactussen Peyote Decipiens (Lophophora decipiens)

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Peyote Decipiens (Lophophora decipiens)

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De kleine, stekelloze Peyote Decipiens (Lophophora decipiens) komt oorspronkelijk voor in de Mexicaanse staat Coahuila. De cactus is een belangrijk religieus sacrament onder veel inheemse volkeren in het noorden en midden van Amerika.

Zelfs in zijn natuurlijke omgeving is dit helaas een een erg zeldzame plant. Onze cactussen zijn gekweekt in een kas en niet uit de natuurlijke omgeving geplukt. Door een Peyote Decipiens in huis te nemen en te laten groeien, help je zelf dus ook om deze bijzondere cactussoort te behouden.

De Peyote Decipiens wordt geleverd in een potje. Hij groeit iets sneller en groter dan de bekende Peyote Williamsii, en is naar verluid ook sterker. Deze cactussen zijn geschikt om te kweken. Pas als de cactussen enkele jaren oud zijn kan het bovengrondse deel geoogst worden. Na de oogst sterft de cactus niet, maar gaat hij door met groeien. Lees hier meer over het verzorgen van deze cactus.

Meer informatie over de Peyote vind je in onze encyclopedie.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Peyote Decipiens (Lophophora decipiens)

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.