Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Tinctuur Kratom Maeng Da (Sacred Plants) extract 3:1

11787 Sacred Plants

vanaf € 18,95 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 11787

Op het gebied van kratom is dit het beste wat je kunt vinden. De Maeng Da tinctuur wordt geproduceerd door een geavanceerd hoog frequentie resonantie extractieproces. Hoog rendement (koud) extractie is zonder gebruik van oplosmiddelen gemaakt.  Alleen de bladeren van de beste Maeng Da worden geëxtraheerd voor deze pure en krachtige vloeistof.

De vloeistof van Sacred Plants beschikt over het volle spectrum van alkaloïden met een 3:1 ratio, wat neerkomt op een extract van 15 gram bladeren in een oplossing van 5 ml.

Het wordt door de kratom-experts van Azarius omschreven als "echt heel goed." Probeer nu de volle kratom-ervaring uit!

Effecten

Effecten zijn vijf tot tien minuten na inname waarneembaar en houden enkele uren aan. Kratom heeft zowel stimulerende als een rustgevende kwaliteiten. Sommige bronnen stellen dat het in lage doses stimulerend werkt, en kalmerend in hogere doses. Het gevoel wordt omschreven als blij en actief met een sterke drang tot werken.

Als je kratom voor de eerste keer gebruikt kan het soms gebeuren dat je hersens nog niet weten hoe ze moeten reageren op de nieuwe stof. Daarom kan bij de eerste paar keer alleen een licht effect optreden totdat de receptoren van de hersenen door hebben hoe ze het moeten verwerken.

Gebruik

Kratom tinctuur Maeng Da 5 ml bevat 3 doses en kan gemengd worden met elke vloeistof (bijvoorbeeld heet water of een milkshake.)

Waarschuwing

Wij raden je af om onder invloed van kratom auto te rijden of andere activiteiten te ondernemen die volle aandacht vereisen. Alcoholpercenatage: 20%

Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan tot milde gewenning leiden. Bijwerkingen zijn een droge mond, afname van de eetlust en constipatie. Langdurig gebruik kan leiden tot gewichtsverlies, slapeloosheid en huidverkleuringen, voornamelijk in de wangen.
Niet combineren met sterke MAO-remmers.

Links

Wil je meer te weten komen over deze interessante plant, bezoek dan www.mitragyna.com

Fragen und Antworten meer

Tinctuur Kratom Maeng Da (Sacred Plants) extract 3:1 Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Tinctuur Kratom Maeng Da (Sacred Plants) extract 3:1"

Reviewer

great

Reviewer

  • + Het beste van Kratom in één flesje!
  • + Makkelijk te gebruiken
  • - Vreselijke smaak

Ik wil mijn beoordeling hier even bijsturen: het blijft een fantastisch product, maar holy hell, die smaak! Ik vermeng het met appelsap, adem dan een minuut lang door mijn mond en knaag nog snel op een muntje. Anders komt het hele spul er weer uit, en dat is zonde!

Reviewer

  • + Het beste van Kratom in één flesje!
  • - Geen

Als je het mij vraagt is dit de koning uit het hele Kratom-assortiment! Makkelijk te doseren en onmiddellijk effect. Ik ben fan!

Reviewer

The best kratom I've taste in all my life .

Reviewer

Sehr potent, schneller Wirkungseintritt. Warmer Rausch. Ein Stern Abzug, weil der Rausch vergleichsweise schnell abgeklungen ist und der Preis ziemlich sportlich. Dosierung bei mir (80kg, unregelmäßiger Konsument): Halbes Fläschchen.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen