SmartshopKratomTinctuur Kratom Maeng Da (Sacred Plants) extract 3:1

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Tinctuur Kratom Maeng Da (Sacred Plants) extract 3:1

5 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Op het gebied van kratom is dit het beste wat je kunt vinden. De Maeng Da tinctuur wordt geproduceerd door een geavanceerd hoog frequentie resonantie extractieproces. Hoog rendement (koud) extractie is zonder gebruik van oplosmiddelen gemaakt.  Alleen de bladeren van de beste Maeng Da worden geëxtraheerd voor deze pure en krachtige vloeistof.

De vloeistof van Sacred Plants beschikt over het volle spectrum van alkaloïden met een 3:1 ratio, wat neerkomt op een extract van 15 gram bladeren in een oplossing van 5 ml.

Het wordt door de kratom-experts van Azarius omschreven als "echt heel goed." Probeer nu de volle kratom-ervaring uit!

Effecten

Effecten zijn vijf tot tien minuten na inname waarneembaar en houden enkele uren aan. Kratom heeft zowel stimulerende als een rustgevende kwaliteiten. Sommige bronnen stellen dat het in lage doses stimulerend werkt, en kalmerend in hogere doses. Het gevoel wordt omschreven als blij en actief met een sterke drang tot werken.

Als je kratom voor de eerste keer gebruikt kan het soms gebeuren dat je hersens nog niet weten hoe ze moeten reageren op de nieuwe stof. Daarom kan bij de eerste paar keer alleen een licht effect optreden totdat de receptoren van de hersenen door hebben hoe ze het moeten verwerken.

Gebruik

Kratom tinctuur Maeng Da 5 ml bevat 3 doses en kan gemengd worden met elke vloeistof (bijvoorbeeld heet water of een milkshake.)

Waarschuwing

Wij raden je af om onder invloed van kratom auto te rijden of andere activiteiten te ondernemen die volle aandacht vereisen. Alcoholpercenatage: 20%

Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan tot milde gewenning leiden. Bijwerkingen zijn een droge mond, afname van de eetlust en constipatie. Langdurig gebruik kan leiden tot gewichtsverlies, slapeloosheid en huidverkleuringen, voornamelijk in de wangen.
Niet combineren met sterke MAO-remmers.

Links

Wil je meer te weten komen over deze interessante plant, bezoek dan www.mitragyna.com

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Tinctuur Kratom Maeng Da (Sacred Plants) extract 3:1

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

5 Reviews

Pros

  • Het beste van Kratom in ťťn flesje! (2)
  • Makkelijk te gebruiken (1)

Cons

  • Geen (1)
  • Vreselijke smaak (1)

v v 2019-02-14

great

Babs 2018-01-08

Ik wil mijn beoordeling hier even bijsturen: het blijft een fantastisch product, maar holy hell, die smaak! Ik vermeng het met appelsap, adem dan een minuut lang door mijn mond en knaag nog snel op een muntje. Anders komt het hele spul er weer uit, en dat is zonde!

  • Het beste van Kratom in ťťn flesje!
  • Makkelijk te gebruiken
  • Vreselijke smaak

Babs 2016-12-11

Als je het mij vraagt is dit de koning uit het hele Kratom-assortiment! Makkelijk te doseren en onmiddellijk effect. Ik ben fan!

  • Het beste van Kratom in ťťn flesje!
  • Geen

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.