SmartshopKratomSakae Naa (Combretum quadrangulare) extract 25x

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Sakae Naa (Combretum quadrangulare) extract 25x

26 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Sakae Naa (Combretum quadrangulare) is een vrij onbekend kruid gemaakt van de vermalen bladeren van de boom met dezelfde naam. De boom komt voor in diverse oerwouden en moerasgebieden in het zuidoosten van AziŽ.

Het extract wordt in China gebruik als kruidenmiddel bij verkoudheid, keelontsteking en als milde pijnstiller. Onafhankelijke onderzoeken hebben de antibacteriŽle en ontstekingsremmende eigenschappen bevestigd. Deze eigenschappen deelt de Combretum quadrangulare boom met andere soorten in de Combretumfamilie.

Sakae Naa wordt vooral door mensen in Thailand en Myanmar gebruikt, hoewel het daar zelden als koopwaar wordt aangeboden. De boeren verbouwen het voor eigen gebruik; ze kauwen op de gedroogde bladeren of roken deze. Dit dient als vervanging voor Mitragyna speciosa, waar Sakae Naa sterk op lijkt en ook naar smaakt, hoewel het ietsje minder potent is, wat dit 25 x extract des te interessanter maakt. De effecten zijn stimulerend en licht ontspannend en houden tot 4 uur lang aan.

Aan deze testronde deden 33 Azalysten mee. Van deze 33 ondervond er 1 (3%) geen effect bij een gemiddelde dosering van 1.5 gram. Onderstaande gegevens representeren een gemiddelde uitkomst gebaseerd op de gegevens van de 32 Azalysten die een effect ondervonden. Voor uitgebreide rapportages zie de beoordelingen.

Meer informatie over het Azarius Test Team.

Sakae Naa effecten

Ook de werking is vergelijkbaar met die van M. speciosa. In AziŽ wordt Sakae Naa gewaardeerd vanwege het motiverende en stimulerende effect. Sommige gebruikers ervaren een 'rush' die lijkt op het enerverende gevoel van cafeÔne. De secundaire effecten zijn een mild verdovende werking en een positieve invloed op je stemming. Wil je puur ontspannen dan zijn er waarschijnlijk betere opties dan Sakae Naa, maar in combinatie met het uitvoeren van werk, sport of een andere inspanning geeft het een prettige stimulans. Het effect komt snel opzetten en houdt tot 4 uur lang aan.

Combretum quadrangulare gebruik

Voor dit kruid raden we aan om er een thee van te zetten. De aangeraden dosering is 0.5 gram, hoewel ervaren gebruikers tot 1 gram kunnen nemen.

Waarschuwing

Wij raden u af om onder invloed van Combretum aan het verkeer deel te nemen of andere activiteiten te ondernemen die de volle aandacht vereisen. Het gebruik van Combretum in hoge doseringen kan tot een milde gewenning leiden. Bijwerkingen zijn een droge mond, afname van de eetlust en constipatie. Langdurig gebruik kan leiden tot gewichtsverlies, slapeloosheid en huidverkleuringen, voornamelijk in de wangen. Niet combineren met MAO-remmers, koel en droog bewaren buiten het bereik van kinderen.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Sakae Naa (Combretum quadrangulare) extract 25x

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

The Shrubbery 2015-06-12

VERWACHTINGEN: Er was relatief weinig informatie beschikbaar over Sakae Naa alhoewel op deze website (https://drugs-forum.com/forum/showthread.php?t=184519) een behoorlijke thread te vinden is, inclusief trip reports. Op basis daarvan verwachtte ik dat de effecten enige overlap zouden hebben met de effecten van Kratom, dat wil zeggen: ontspannen lichaam, actieve geest en de…

VERWACHTINGEN: Er was relatief weinig informatie beschikbaar over Sakae Naa alhoewel op deze website (https://drugs-forum.com/forum/showthread.php?t=184519) een behoorlijke thread te vinden is, inclusief trip reports. Op basis daarvan verwachtte ik dat de effecten enige overlap zouden hebben met de effecten van Kratom, dat wil zeggen: ontspannen lichaam, actieve geest en de motivatie om aan het werk te gaan. Sakae Naa zou ook een verdovende werking moeten hebben en ik besloot om de pijn die ik in mijn schouder voelde als ijkpunt te nemen voor de verdovende werking.

VOORBEREIDING: De Sakae Naa 25x extract heeft qua geur iets weg van Aziatische kruiden (ketjap?). Ik ben meestal niet zo gecharmeerd van de smaak van dit soort substanties en daarom heb ik er een soort chai van gemaakt: verwarm water (halve kop) tot net tegen de kook, voeg de gewenste hoeveelheid Sakae Naa 25x extract toe (ik gebruik 1.5 gram, dit is meer dan de aanbevolen dosis voor gevorderde gebruikers) en laat het 20 minuten trekken. Deze substantie af laten koelen en een halve kop koude melk toevoegen samen met een beetje honing, vanille-extract, kaneel en stukje chocolade! Heerlijk, echt een aanrader!

GEBRUIK & EFFECTEN: Ik nam de thee (hoeveelheid Sakae Naa 25x extract: 1.5 gram) om 14:00 op een zaterdagmiddag achter mijn computer met een muziekje op de achtergrond. Zo'n 20 minuten daarna voelde ik een paar steken in mijn voorhoofd die ik opvatte als een teken dat het begon te werken. Ik merkte dat ik wel wat onrustig werd en dat ik meer moeite kreeg me te concentreren, maar van de ontspannende effecten voelde ik nog weinig. Ik besloot om een tweede een kop thee te zetten, nogmaals met 1.5 gram actieve stof (totale dosis = 3 gram). Ik dronk dit om 15:30, anderhalf uur na de eerste dosering. De effecten werden niet perse sterker. Ik voelde me in principe goed, maar wel ietsje onrustiger dan normaal. Ik voelde mij fysiek lichter dan normaal en kon mezelf iets makkelijker door de ruimte bewegen. Het was niet zo dat de verdovende effecten zo sterk waren dat de pijn in mijn schouder verdween. Om 16:30, tweeŽnhalf uur na de eerste dosering, ben ik maar wat gaan eten en voelde ik nagenoeg niets meer van de effecten.

CONCLUSIE: Al met al was ik niet zo onder de indruk van de effecten. Ik krijg de indruk dat er nog niet veel over de inname van dit product bekend is en het zou kunnen dat, hoewel ik een veel hogere dosering heb genomen dan de aanbevolen dosering bij Azarius, het nog het nodige experimenteerwerk zal kosten om een optimale dosis te bepalen. Ik sta ervoor open om dit product nog een kans te geven. De volgende keer denk ik dat ik eens ga kijken of het langer koken van het losse kruid (de bladeren, geen extract) een ander effect zal geven. Ik raad dit product aan voor individuen die behoefte hebben aan een milde oppepper. Voor mensen die op zoek zijn naar een zwaarder bedwelmend middel is Sakae Naa waarschijnlijk niet de beste keuze, hoewel ik twijfel of je Łberhaupt legaal aan een sterk verdovend middel kan komen. Ik denk dat je voor de zwaarder verdovende middelen al snel uitkomt bij voorgeschreven medicatie of via illegale wegen.

*Deze beoordeling is tot stand gekomen dankzij het Azarius Test Team*

Lees verder Toon minder

mentalmiracle 2015-06-04

Do you want to gift yourself a very positive energy state without any risk? You can try this fabulous Sakae Naa extract, its taste is good and the energized and euphoric effects will remain with you for 3 hours. Use 1g of this Sakae Naa with confidence and you will…

Do you want to gift yourself a very positive energy state without any risk? You can try this fabulous Sakae Naa extract, its taste is good and the energized and euphoric effects will remain with you for 3 hours. Use 1g of this Sakae Naa with confidence and you will see that all your expectations will be totally satisfied.

*This review is brought to you by the Azarius Test Team*

Lees verder Toon minder

Rick 2015-06-04

It was just as i expected it to be, meaning not necessarily good because i didn't have high expectations. I'd like to try it again when doing sports.

*This review is brought to you by the Azarius Test Team*

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.