SmartshopKratomKratom Thai (Mitragyna speciosa)

Bij elke zadenbestelling krijg je nu 1 gratis zaadje | Shop wietzaden

Azarius

 • $

$ 0, -

US$ 0,00

Kratom Thai (Mitragyna speciosa)

116 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Kratom (Mitragyna speciosa) komt van nature voor in de regenwouden van Zuidoost Azië. Het is een grote boom die 15 meter hoog kan worden. Het blad bevat meer dan 25 alkaloïden, waarvan mitragynine de belangrijkste is.
Kratom werd voor het verbod in Thailand ook veelal gebruikt in verschillende Aziatische gerechten.

Daarnaast zou kratom zelfs de onthoudingsverschijnselen van opiaten onderdrukken. Kratom wordt ook wel gebruikt om de duur en intensiteit van seks te verlengen, omdat de bladeren in een lage dosering een stimulerende werking kunnen hebben.

Dit Thaise gedroogde kruid is geen mengsel maar bestaat voor 100% uit kratombladeren. Kratom uit Thailand is de sterkste op de markt.

Kratom Thai effecten

De effecten van Thai kratom zijn volgens bronnen minder euforisch dan Balinese en Maleisische kratom. Echter, de energie 'kick' van Thai kratom is veel sterker dan die van haar soortgenoten. Het hangt dus ook helemaal van je gevoel en wensen af voor welke kratom je kiest.

De effecten van kratom zijn binnen 5 tot 10 minuten merkbaar en duren enkele uren. Het heeft zowel een stimulerende als een ontspannende werking, alsof men gelijktijdig cocabladeren (cocaïne) kauwt en opium rookt. Dit is een aparte gewaarwording: je kunt in een relaxte en dromerige staat verkeren en toch zin krijgen om te gaan werken of actief te worden. Volgens sommige bronnen is kratom in lagere doseringen stimulerend is en in hogere doseringen ontspannend.
De voornaamste effecten zijn dromerigheid en gevoelens van euforie. Hoge doseringen kunnen langdurige slaap veroorzaken.

Hoe gebruik je Kratom

Kratombladeren worden meestal gekauwd. Ze kunnen ook vermalen en gegeten worden, meestal gevolgd door een kopje warm water, thee of koffie. Je kan er ook thee van zetten of een extract van maken. Voor een extract: kook de bladeren geruime tijd in water, daarna laten inkoken tot een soort gom overblijft.

Eén gram Thaise kratom is al merkbaar. Een gemiddelde dosis bevat ongeveer 3 - 5 gram bladeren. Ervaren gebruikers nemen rond de 10 gram.
De sterkte van de bladeren kan echter per keer verschillen.

Waarschuwing

Wij raden u af om onder invloed van kratom auto te rijden of andere activiteiten te ondernemen die volle aandacht vereisen.
Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan tot milde gewenning leiden. Bijwerkingen zijn een droge mond, afname van de eetlust en constipatie. Langdurig gebruik kan leiden tot gewichtsverlies, slapeloosheid en huidverkleuringen, voornamelijk in de wangen.
Niet combineren met MAO-remmers.

Links

Voor meer informatie over deze bijzondere plant kun je kijken op www.kratom.nl

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Kratom Thai (Mitragyna speciosa)

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

116 Reviews

Pros

 • Fantastiche droomervaringen (1)
 • Sowieso azarius zelf (1)

Cons

 • Smaak (2)
 • prijs (1)
 • Ineffective (2)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

Anoniem 2018-12-30

 • Ineffective
 • Smaak

Nathan 2017-04-20

 • Ineffective

FN 2017-02-24

Ik had ongeveer een maand geleden o.a. 10 gram kratom thai poeder besteld en gisteravond besloten dat het zakje er aan moest geloven. Eerlijk gezegd was ik de kratom vergeten, excusez-moi, hoewel ik al wel kilometers aan digitale info had opgezocht over het goedje. Hoe dan ook, in een vlaag…

Ik had ongeveer een maand geleden o.a. 10 gram kratom thai poeder besteld en gisteravond besloten dat het zakje er aan moest geloven. Eerlijk gezegd was ik de kratom vergeten, excusez-moi, hoewel ik al wel kilometers aan digitale info had opgezocht over het goedje. Hoe dan ook, in een vlaag van intelligentie besloot ik de gok te wagen.

Om 22:00 het water opgezet en de helft van het zakje (dus, voor de dyscalculie-lijders onder ons: 5 gram) in een mok gegooid. Zakje thee en schepje suiker erbij voor de smaak. Honing was helaas op... Het bijna kokende water op mijn brouwseltje gemikt en geroerd tot ik welhaast een tennisarm kreeg.

Hoewel de smaak -zelfs met thee en suiker- abominabel was, heb ik het voor elkaar gekregen om alles rond 22:20 naar binnen te werken. Meteen daarna de hond maar uitgelaten zodat ik daarna niet meer naar buiten hoefde in een onmenselijke storm.

Omdat ik niet zozeer actief wilde worden want daar was het al een tikje te laat voor, ben ik daarna lekker in bed gaan liggen internetten. Ik merkte helemaal niks, tot ik rond 00:30 opeens supermoe werd. Niet heel vreemd gezien het tijdstip, maar het kwam echt plots opzetten in plaats van geleidelijk.

Nou.

Ik heb nog nooit van mijn leven zo onwaarschijnlijk veel en levendig gedroomd in zulke korte tijdsbestekjes! Ik werd om het kwartier heel even wakker, keek op de klok en steeds als ik dacht dat er al uren verstreken moesten zijn bleek dit maar 15 minuten te zijn. Het is altijd al geweldig om te beseffen dat je nog veel meer uren slaap te gaan hebt dan je dacht, maar zeker als je in die slaap zoveel en briljant droomt is het fantastisch. Een groot gedeelte van mijn dromen kon ik ook na ontwaken nog onthouden, hoewel ik mijn dromen meestal erg snel vergeet als ik wakker word.

Hoewel ik dus nog geen flauw benul heb van de effecten overdag, ben ik in elk geval al bijzonder aangenaam verrast door de effecten 's nachts.Lees verder Toon minder
 • Fantastiche droomervaringen
 • Sowieso azarius zelf
 • prijs
 • Smaak

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.