SmartshopKratomKratom MaleisiŽ (Mitragyna speciosa)

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Kratom MaleisiŽ (Mitragyna speciosa)

19 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Kratom (Mitragyna speciosa) komt van oorsprong uit de regenwouden in Zuidoost-AziŽ. Het is een grote boom die wel vijftien meter hoog kan worden met gele bloemen. Het blad bevat meer dan 25 alkaloÔden, waarvan mitragynine de belangrijkste is. Kratom wordt door Aziaten beschouwd als een lichte stimulant (vergelijkbaar met koffie, nicotine en betelnoot).

In AziŽ wordt de boom ook wel krathom, ithang, kakuam of thom genoemd. Het blad werd traditioneel in vele Oosterse gerechten verwerkt tot dat het in Thailand verboden werd.

In sommige delen van AziŽ wordt kratom ook gebruikt als seksuele stimulant; om de duur van seks te verlengen.

Effecten

De effecten van kratom bladeren uit MaleisiŽ zijn vrijwel identiek aan Balinese kratom. Na 5 tot 10 minuten zijn vaak de eerste effecten merkbaar en deze kunnen enkele uren aanhouden.

Het effect is zowel stimulerend als ontspannend. Volgens sommige bronnen is Maleisische kratom (net als Balinese kratom) in lagere doseringen stimulerend en euforisch, terwijl het in hoge doseringen een ontspannende werking heeft.

De voornaamste effecten zijn dromerigheid en gevoelens van euforie. Hele hoge doseringen kunnen langdurige slaap veroorzaken.

Gebruik

Kratombladeren worden meestal gekauwd. Ze kunnen ook vermalen gegeten worden. Er wordt ook vaak thee van gezet. Een gemiddelde dosering ligt tussen de 3 - 5 gram (afhankelijk van de sterkte van de bladeren).

Azarius verkoopt ook verpoederde kratom. Poeder is gemakkelijk in gebruik. Op te lossen in sapjes en water maar ook eenvoudig te mixen met iets lekkers als honing of een milkshake.

Waarschuwing

Wij raden u af om onder invloed van kratom auto te rijden of andere activiteiten te ondernemen die volle aandacht vereisen.
Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan tot milde gewenning leiden. Bijwerkingen zijn een droge mond, afname van de eetlust en constipatie. Langdurig gebruik kan leiden tot gewichtsverlies, slapeloosheid en huidverkleuringen, voornamelijk in de wangen.
Niet combineren met MAO-remmers.

Links

Voor meer informatie over deze bijzondere plant kun je kijken op http://www.mitragyna.com

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Kratom MaleisiŽ (Mitragyna speciosa)

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

19 Reviews

Pros

  • sterk (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Hey 2020-06-14

En 5 sterren (toevoeging vorige review)

SWIM 2017-11-29

had bij 2,5 gram al zoīn verdoving dat ik moeilijk uit mijn stoel kwam, normaal moet ik aardig wat drinken of blowen om dat te bereiken.
werkte al voor ik mijn thee ophad.
heb 2,5 gram malay, een eetlepel groene thee, sap van een citroen, en een beetje…

had bij 2,5 gram al zoīn verdoving dat ik moeilijk uit mijn stoel kwam, normaal moet ik aardig wat drinken of blowen om dat te bereiken.
werkte al voor ik mijn thee ophad.
heb 2,5 gram malay, een eetlepel groene thee, sap van een citroen, en een beetje gember 3 uur laten trekken op laag vuurgezeefd en met veel suiker opgedronken.

Lees verder Toon minder
  • sterk

posy 2015-10-01

Per ongeluk hadden ik en mijn man dit een keer besteld, na alle andere kratom in verschillende vormen, nu anderhalf jaar geleden. Sindsdien is Maleisie poeder onze favoriet. Dit voldoet voor ons aan wat kratom moet doen aan de ons kritische eisen, nl het komt dichtbij een ouderwetse mdma poeder..…

Per ongeluk hadden ik en mijn man dit een keer besteld, na alle andere kratom in verschillende vormen, nu anderhalf jaar geleden. Sindsdien is Maleisie poeder onze favoriet. Dit voldoet voor ons aan wat kratom moet doen aan de ons kritische eisen, nl het komt dichtbij een ouderwetse mdma poeder..

Ik heb menigeen feestje goed gevierd hiermee en mezelf zo heerlijk relaxt gevoeld, elke keer weer. Oppeppend en toch chill, ik ben er weg van.
Het nadeel is dat het toch best verslavend is en doet mij teveel denken aan vroeger met die onvervalste 1e pillen en poeder. Dus maar even time out, wel goed om te weten dat t er is. Thanxxx Azarius voor de onwijs goeie spullen en levering. We weten jullie te vinden ;-)

Groetjes H en K

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.