SmartshopKratomKratom Bali (Mitragyna speciosa) extract 50x

Bij elke zadenbestelling krijg je nu 1 gratis zaadje | Shop wietzaden

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Kratom Bali (Mitragyna speciosa) extract 50x

14 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Waarschuwing: Dit extract is veel sterker dan de overige kratom extracten die we aanbieden, het effect kan een minder ervaren gebruiker verrassen. Wij raden aan om goed te letten op de dosering.

Kratom (Mitragyna speciosa) komt van nature voor in de regenwouden van Zuid-Oost AziŽ: voornamelijk in Thailand, Bali en MaleisiŽ. Het is een grote boom die zo'n 15 meter hoog kan worden. Het blad bevat meer dan 25 alkaloÔden, waarvan mitragynine de belangrijkste is.

De uitwerking vertoont gelijkenissen met die van opium. Mitragynine zou de onthoudingsverschijnselen van opiaten onderdrukken. Daarnaast wordt het gebruikt om de duur van seks te verlengen.

De laatste jaren is kratom een zeer populair product geworden dat overal op het internet te koop is. De kwaliteit van de producten, die als 'extract' worden verkocht, varieert nogal. Dit extract van Balinese kratom maakt een einde aan de verwarring, omdat dit het eerste gestandaardiseerde extract is, waarvan de kwaliteit is gegarandeerd. De kwaliteit is superieur in vergelijk met andere kratom producten, het fijne poeder is gemakkelijk in te nemen en de effecten zijn al voelbaar vanaf 0.1 gram.

Kratom effecten

De effecten van kratom zijn binnen 5 tot 10 minuten merkbaar en duren enkele uren. Het heeft zowel een stimulerende als een ontspannende werking, alsof men gelijktijdig cocabladeren (cocaÔne) kauwt en opium rookt. Dit is een aparte gewaarwording: je kunt in een relaxte en dromerige staat verkeren en toch zin krijgen om te gaan werken of actief te worden. Volgens sommige bronnen is kratom in lagere doseringen stimulerend is en in hogere doseringen ontspannend.
De voornaamste effecten zijn dromerigheid en gevoelens van euforie. Hoge doseringen kunnen langdurige slaap veroorzaken.

Kratom extract bereiden

Kratom 50x gestandaardiseerd extract is werkzaam bij minder dan 125 mg en kan gemakkelijk worden gemengd met een willekeurige vloeistof (heet water, of een milkshake bijvoorbeeld). Neem 0,25 gram voor een mild effect en tot 0,5 gram voor een sterk effect. Uit vele ervaringen blijkt het maken van kratom thee een vrij populaire manier te zijn om het extract in te nemen - tevens de meest smaakvolle manier.

Waarschuwing

Wij raden u af om onder invloed van kratom auto te rijden of andere activiteiten te ondernemen die volle aandacht vereisen.
Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan tot milde gewenning leiden. Bijwerkingen zijn een droge mond, afname van de eetlust en constipatie. Langdurig gebruik kan leiden tot gewichtsverlies, slapeloosheid en huidverkleuringen, voornamelijk in de wangen.
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of lactatie. Niet combineren met MAO-remmers, geneesmiddelen, stimulanten, alcohol of andere psychoactieve middelen.

Links

Voor meer informatie over deze bijzondere plant kun je kijken op www.kratom.nl

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Kratom Bali (Mitragyna speciosa) extract 50x

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

14 Reviews

Cons

  • Doesnt work (1)

Een beoordeling toevoegen

Minpunten

David 2018-10-23

Pile of wank

  • Doesnt work

Petr 2018-04-11

Now it goes down very well, not as pukey as if you gotta toss-and-wash down 2-3 tablespoons of powder that immediately sticks to the inner walls of your mouth and especially in your throat. you either deal with this fact or youre not suited for doing kratom at all! have…

Now it goes down very well, not as pukey as if you gotta toss-and-wash down 2-3 tablespoons of powder that immediately sticks to the inner walls of your mouth and especially in your throat. you either deal with this fact or youre not suited for doing kratom at all! have to try filling gelcaps with this extract &/ normal powdered kratom. total a 3 out of 5. would buy again!

Lees verder Toon minder

David 2014-04-01

1gr doet erg weinig. Voelt minder dan sterk dan Bali harsextract

1gr doet erg weinig. Voelt minder dan sterk dan Bali harsextract

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.