SmartshopKratomKratom Thai (Sacred Plants) fijn poeder

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Kratom Thai (Sacred Plants) fijn poeder

2 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Kratom (Mitragyna speciosa) is een boom die zijn oorsprong in Zuidoost-AziŽ kent maar ook in de tropische en subtropische regionen van AziŽ en Afrika groeit. Het is lange , bladerrijke boom die soms een hoogte van 30 meter kan bereiken.

Kratom Thai van Sacred Plants is een zeer fijn poeder (250 micron) dat eenvoudig in op te lossen in water. De Thai-variant wordt gecultiveerd op een plantage in IndonesiŽ. Dankzij een uitgekiend oogstproces en geavanceerde droogtechnieken krijgt deze variant van kratom een uniek karakter.

Kratom effecten

De effecten van kratom zijn binnen 5 tot 10 minuten merkbaar en duren enkele uren. Het heeft zowel een stimulerende als een ontspannende werking, alsof men gelijktijdig cocabladeren (cocaÔne) kauwt en opium rookt. Dit is een aparte gewaarwording: je kunt in een relaxte en dromerige staat verkeren en toch zin krijgen om te gaan werken of actief te worden. Volgens sommige bronnen is kratom in lagere doseringen stimulerend is en in hogere doseringen ontspannend.
De voornaamste effecten zijn dromerigheid en gevoelens van euforie. Hoge doseringen kunnen langdurige slaap veroorzaken.

Kratom extract bereiden

Kratom Thai is werkzaam vanaf 1 gram en kan gemakkelijk worden gemengd met een willekeurige vloeistof (heet water, of een milkshake bijvoorbeeld). Neem 2 gram voor een mild effect en tot 4 gram voor een sterk effect. Uit vele ervaringen blijkt het maken van kratomthee een vrij populaire manier te zijn om het extract in te nemen - tevens de meest smaakvolle manier.

Waarschuwing

Wij raden af om onder invloed van kratom auto te rijden of andere activiteiten te ondernemen die volle aandacht vereisen.
Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan tot milde gewenning leiden. Bijwerkingen zijn een droge mond, afname van de eetlust en constipatie. Langdurig gebruik kan leiden tot gewichtsverlies, slapeloosheid en huidverkleuringen, voornamelijk in de wangen.
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of lactatie. Niet combineren met MAO-remmers, geneesmiddelen, stimulanten, alcohol of andere psychoactieve middelen.

Links

Voor meer informatie over deze bijzondere plant kun je kijken op www.kratom.nl

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Kratom Thai (Sacred Plants) fijn poeder

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

2 Reviews

Danny 2017-10-19

Erg fijne kratom dit, bij een kleine dosis a 1.5-2.5 gram merk ik het al. …en keer ongeveer 4 gram genomen, hier werd ik heerlijk ontspannen en zweverig van, wel erg afwezig.
Het helpt mij mede daarom ook enorm met het ontspannen worden voor het inslapen!
Hoewel ik…

Erg fijne kratom dit, bij een kleine dosis a 1.5-2.5 gram merk ik het al. …en keer ongeveer 4 gram genomen, hier werd ik heerlijk ontspannen en zweverig van, wel erg afwezig.
Het helpt mij mede daarom ook enorm met het ontspannen worden voor het inslapen!
Hoewel ik kratom Bali fijner vind voor de meer ontspannende effecten, heeft deze wel een extra randje. Maar dit verschilt per persoon geloof ik.

Tip: Doe de kratom met evenveel honing in een kommetje of klein glas, roer dit tot een smeuige massa. Schep de substantie (honingkratombal) in je mond met een lepel, spoel deze weg met water o.i.d.
Zo is de bittere smaak vrijwel zoet.

Lees verder Toon minder

RS 2016-04-26

Top! Werking verschilt wel eens van persoon to persoon qua welke nou het beste werkt, maar voor mij is deze kratom de #1 van alle kratom soorten die Azarius aanbiedt qua werking, maar ook qua smaak.

Gewoon wat poeder in de (dark) chocomel oplossen, goed roeren, en…

Top! Werking verschilt wel eens van persoon to persoon qua welke nou het beste werkt, maar voor mij is deze kratom de #1 van alle kratom soorten die Azarius aanbiedt qua werking, maar ook qua smaak.

Gewoon wat poeder in de (dark) chocomel oplossen, goed roeren, en het is niet eens vervelend om op te drinken. Chocomel maskeert de smaak prima.
Het is iets zoetig zelfs.

Effect is heel erg goed voelbaar; heerlijk ontspannen, waves of pleasure.

Tip: wat goede muziek!

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.