Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Storz & Bickel

Kratom Thai (Sacred Plants) fijn poeder

13587 Sacred Plants

vanaf € 9,95 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 13587

Kratom (Mitragyna speciosa) is een boom die zijn oorsprong in Zuidoost-Azië kent maar ook in de tropische en subtropische regionen van Azië en Afrika groeit. Het is lange , bladerrijke boom die soms een hoogte van 30 meter kan bereiken.

Kratom Thai van Sacred Plants is een zeer fijn poeder (250 micron) dat eenvoudig in op te lossen in water. De Thai-variant wordt gecultiveerd op een plantage in Indonesië. Dankzij een uitgekiend oogstproces en geavanceerde droogtechnieken krijgt deze variant van kratom een uniek karakter.

Kratom effecten

De effecten van kratom zijn binnen 5 tot 10 minuten merkbaar en duren enkele uren. Het heeft zowel een stimulerende als een ontspannende werking, alsof men gelijktijdig cocabladeren (cocaïne) kauwt en opium rookt. Dit is een aparte gewaarwording: je kunt in een relaxte en dromerige staat verkeren en toch zin krijgen om te gaan werken of actief te worden. Volgens sommige bronnen is kratom in lagere doseringen stimulerend is en in hogere doseringen ontspannend.
De voornaamste effecten zijn dromerigheid en gevoelens van euforie. Hoge doseringen kunnen langdurige slaap veroorzaken.

Kratom extract bereiden

Kratom Thai is werkzaam vanaf 1 gram en kan gemakkelijk worden gemengd met een willekeurige vloeistof (heet water, of een milkshake bijvoorbeeld). Neem 2 gram voor een mild effect en tot 4 gram voor een sterk effect. Uit vele ervaringen blijkt het maken van kratomthee een vrij populaire manier te zijn om het extract in te nemen - tevens de meest smaakvolle manier.

Waarschuwing

Wij raden af om onder invloed van kratom auto te rijden of andere activiteiten te ondernemen die volle aandacht vereisen.
Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan tot milde gewenning leiden. Bijwerkingen zijn een droge mond, afname van de eetlust en constipatie. Langdurig gebruik kan leiden tot gewichtsverlies, slapeloosheid en huidverkleuringen, voornamelijk in de wangen.
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of lactatie. Niet combineren met MAO-remmers, geneesmiddelen, stimulanten, alcohol of andere psychoactieve middelen.

Links

Voor meer informatie over deze bijzondere plant kun je kijken op www.kratom.nl

Fragen und Antworten meer

Kratom Thai (Sacred Plants) fijn poeder Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen

Eigenschappen