Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Storz & Bickel

Kratom Thai (Mitragyna speciosa)

6224 Herbs of the Gods

vanaf € 7,50 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 6224

Kratom (Mitragyna speciosa) komt van nature voor in de regenwouden van Zuidoost Azië. Het is een grote boom die 15 meter hoog kan worden. Het blad bevat meer dan 25 alkaloïden, waarvan mitragynine de belangrijkste is.
Kratom werd voor het verbod in Thailand ook veelal gebruikt in verschillende Aziatische gerechten.

Daarnaast zou kratom zelfs de onthoudingsverschijnselen van opiaten onderdrukken. Kratom wordt ook wel gebruikt om de duur en intensiteit van seks te verlengen, omdat de bladeren in een lage dosering een stimulerende werking kunnen hebben.

Dit Thaise gedroogde kruid is geen mengsel maar bestaat voor 100% uit kratombladeren. Kratom uit Thailand is de sterkste op de markt.

Kratom Thai effecten

De effecten van Thai kratom zijn volgens bronnen minder euforisch dan Balinese en Maleisische kratom. Echter, de energie 'kick' van Thai kratom is veel sterker dan die van haar soortgenoten. Het hangt dus ook helemaal van je gevoel en wensen af voor welke kratom je kiest.

De effecten van kratom zijn binnen 5 tot 10 minuten merkbaar en duren enkele uren. Het heeft zowel een stimulerende als een ontspannende werking, alsof men gelijktijdig cocabladeren (cocaïne) kauwt en opium rookt. Dit is een aparte gewaarwording: je kunt in een relaxte en dromerige staat verkeren en toch zin krijgen om te gaan werken of actief te worden. Volgens sommige bronnen is kratom in lagere doseringen stimulerend is en in hogere doseringen ontspannend.
De voornaamste effecten zijn dromerigheid en gevoelens van euforie. Hoge doseringen kunnen langdurige slaap veroorzaken.

Hoe gebruik je Kratom

Kratombladeren worden meestal gekauwd. Ze kunnen ook vermalen en gegeten worden, meestal gevolgd door een kopje warm water, thee of koffie. Je kan er ook thee van zetten of een extract van maken. Voor een extract: kook de bladeren geruime tijd in water, daarna laten inkoken tot een soort gom overblijft.

Eén gram Thaise kratom is al merkbaar. Een gemiddelde dosis bevat ongeveer 3 - 5 gram bladeren. Ervaren gebruikers nemen rond de 10 gram.
De sterkte van de bladeren kan echter per keer verschillen.

Waarschuwing

Wij raden u af om onder invloed van kratom auto te rijden of andere activiteiten te ondernemen die volle aandacht vereisen.
Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan tot milde gewenning leiden. Bijwerkingen zijn een droge mond, afname van de eetlust en constipatie. Langdurig gebruik kan leiden tot gewichtsverlies, slapeloosheid en huidverkleuringen, voornamelijk in de wangen.
Niet combineren met MAO-remmers.

Links

Voor meer informatie over deze bijzondere plant kun je kijken op www.kratom.nl

Fragen und Antworten meer

Kratom Thai (Mitragyna speciosa) Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen

Eigenschappen