Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Kratom Thai (Mitragyna speciosa) harsextract

7632 Herbs of the Gods

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 14,50 *
Hoeveelheid Prijs per stuk
tot 3 € 14,50 *
vanaf 3 € 13,63 *
vanaf 5 € 12,76 *
vanaf 10 € 11,89 *

Niet op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 7632

Dit krachtige kratom Thai harsextract kan eenvoudig gebruikt worden om thee van te zetten.

Elk stuk kratom hars weegt 5 gram. 1,5 tot 2,5 gram is voldoende om de gewenste effecten te bereiken.

Gebruik

Dit kratom extract is sterker dan de Bali variant, en 2 gram is voldoende om het gewenste effect te bereiken. Bij voorkeur te gebruiken als thee.

Opmerking: Op kamertemperatuur kan de hars een beetje zacht worden en aan het pakket blijven kleven. Om het weer te verharden stop je het een tijdje in de koelkast.

Effecten

De effecten van kratom zijn na ongeveer 10 minuten merkbaar en kunnen enkele uren aanhouden. Kratom (Mitragyna speciosa) heeft zowel een stimulerende als ontspannende werking. Volgens velen is het gevoel te vergelijken met opium. Je kunt in een relaxte en dromerige staat verkeren en toch zin krijgen om te gaan werken of om actief te worden.

Kratom is volgens bronnen in lagere doseringen stimulerend (niet altijd) en in hogere doseringen ontspannend. Individuele gemoedstoestand en bloeddruk zijn van invloed op de uitwerking van kratom.

De voornaamste effecten zijn dromerigheid en gevoelens van euforie. Hoge doseringen kunnen langdurige slaap veroorzaken.

Waarschuwing

Het wordt afgeraden om onder invloed van kratom auto te rijden of andere activiteiten te ondernemen die volle aandacht vereisen.
Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan tot milde gewenning leiden. Bijwerkingen zijn een droge mond, afname van de eetlust en constipatie. Langdurig gebruik kan leiden tot gewichtsverlies, slapeloosheid en huidverkleuringen, voornamelijk in de wangen.
Niet combineren met MAO-remmers.

Fragen und Antworten meer

Kratom Thai (Mitragyna speciosa) harsextract Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen

Eigenschappen