SmartshopKratomKratom Silver vloeibaar extract (Jetpackkratom)

Azarius

 • $

$ 0, -

US$ 0,00

Kratom Silver vloeibaar extract (Jetpackkratom)

8 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Wat is jouw favoriete methode om kratom in te nemen? Pillen kunnen de smaakpapillen omzeilen, maar sommige gebruikers willen volledige controle over hun kratomdosering. Jetpackkratom Silver vloeibaar extract presenteert de gemakkelijkste methode voor het toedienen van de exacte hoeveelheid kratom, afgestemd op je persoonlijke voorkeur. Van microdosis tot complete sedatie. Dankzij deze fles met een pipet (10 ml) of spuit (30 ml) heb je alles onder controle. Bereid je voor op zeer rustgevende experimenten.

Kratom effecten

De effecten treden binnen vijf tot tien minuten op na gebruik en duren enkele uren. Kratom heeft zowel stimulerende als kalmerende eigenschappen. Sommige bronnen zeggen dat het een stimulerend middel is in lagere doses en steeds kalmerender in hogere doses. Het gevoel wordt omschreven als blij en actief, met een sterk verlangen om werk te verrichten.

Soms als je kratom voor het eerst gebruikt, weten je hersenen niet zeker hoe ze moeten reageren op de nieuwe stof en wat ze ermee aan moeten. De eerste paar keer dat je kratom gebruikt kan het daarom niet werken of zal het een licht effect hebben totdat de hersenreceptoren erachter zijn gekomen hoe het verwerkt moet worden.

Gebruik van kratom jetpack Silver

Kratom Jetpack Silver vloeibaar extract kan gemengd worden met elke vloeistof (bijvoorbeeld heet water, sap of een milkshake). 1 ml vloeibaar extract van Jetpackkratom Silver bevat 55 mg Mitragynine, wat overeenkomt met ongeveer 5 gram kratompoeder. 1 ml is ongeveer 20 druppels.

Kratom Jetpack Silver is sterk. Niet de stoere bink uithangen, gebruik het voorzichtig en leer de kracht te herkennen.

Ingrediënten

Mitragynine, polyethyleenglycol, ultragezuiverd water

Verkrijgbaar in flesjes van 10 ml en 30 ml

Waarschuwing

Wij raden je aan niet deel te nemen aan het verkeer of andere activiteiten die je aandacht vereisen. Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan licht verslavend zijn. Acute bijwerkingen zijn onder meer droge mond, verlies van eetlust en constipatie. Bijwerkingen van langdurig gebruik zijn onder andere gewichtsverlies, slapeloosheid en een verduistering van de huid, met name op de wangen. Niet combineren met MAO-remmers. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.

Zelfbehandeling wordt nooit aangeraden, vooral niet als je lijdt aan ernstige aandoeningen zoals depressie of angst. Deze aandoeningen moeten nooit worden behandeld zonder consultatie van een medisch professional.

Links

Meer informatie over deze interessante plant vind je op www.mitragyna.com

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Kratom Silver vloeibaar extract (Jetpackkratom)

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

8 Reviews

Pros

 • In kleine hoeveelheden wakker (1)
 • Perfect voor Microdosing (1)
 • Discreet and easy dosage (1)
 • effective for long time (1)
 • Effectief (1)

Cons

 • Feels too nice (1)
 • Smaak is niet best (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

Nic 2020-01-11

Kratom Silver als extract is prima. Veel onderzoek gedaan en was bang voor de kwaliteit en kracht van de extracten. Maar na twee druppels voelde ik een prima effect. Gewoon lekker wakker en een lichte euforie. Wel is het verleidelijk de dosis op te hogen, dit niet doen want het…

Kratom Silver als extract is prima. Veel onderzoek gedaan en was bang voor de kwaliteit en kracht van de extracten. Maar na twee druppels voelde ik een prima effect. Gewoon lekker wakker en een lichte euforie. Wel is het verleidelijk de dosis op te hogen, dit niet doen want het effect is dan veel minder, zelfs slechter dan normaal. Voor 1 a 2 keer per week gebruik is het prima. Zeker als je flink moe bent, is het een ideale natuurlijke oppepper voor een uurtje of twee. Wil absoluut niet meer nemen, en vind het ook niet echt verslavend, omdat het niet echt een rush geeft. Gewoon heel beheersbaar wordt je iets wakkerder en gemotiveerder.

Lees verder Toon minder
 • Effectief
 • In kleine hoeveelheden wakker
 • Perfect voor Microdosing
 • Smaak is niet best

takk 2018-09-19

I'm a longtime Kratom user (not daily or weekly, once every two weeks). In the last 10 years I have not come across a capsule so potent and pure. Very nice and at times pretty intense.

Will buy this again 5/5

 • Discreet and easy dosage
 • Pure and longlasting effect
 • Two capsule doses are amazing
 • Feels too nice

Vera 2018-09-06

I like it!

I like it!

Lees verder Toon minder
 • effective for long time

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.